- 4 Mart 2016
- 87
- 30
- 38
- 33
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.821
Hala devam ediyormu akıntın canım yerleşme kanaması olabilir , eger var ise kanda cıkar ama biraz beklesen daha iyi olur sanki :) hakkında hayırlısı inş vardırYardimci olur musunuz banada kizlarrr iliskiye gireli 10 gun oldu 2 gun hafif kahverengi akinti geldi kan testi yapsam sonuc olur mu ki biraz daha beklemelimiyim ...
2 gun falan surdu sag yumurtaligimda agri oluyor bide gobek deligimde ince ince agrilar oluyor canim ya cok bilgisizim bu konulardaHala devam ediyormu akıntın canım yerleşme kanaması olabilir , eger var ise kanda cıkar ama biraz beklesen daha iyi olur sanki :) hakkında hayırlısı inş vardır
Beklenen adet günün ne zmn peki?2 gun falan surdu sag yumurtaligimda agri oluyor bide gobek deligimde ince ince agrilar oluyor canim ya cok bilgisizim bu konularda
1 hafta sonra bir dahaki adetimBeklenen adet günün ne zmn peki?
Az kalmış birazcık daha bekle canım ondan sonra test yaparsın1 hafta sonra bir dahaki adetim
Ah bu beklemeler :)))Az kalmış birazcık daha bekle canım ondan sonra test yaparsın
perşembe gel dedi inşallah perşembe duyacazDoktora gittnmi sen duydunuzmu pıt pıtı :)
Hadi bakalım inşperşembe gel dedi inşallah perşembe duyacaz
günaydın canım çok gecmiş olsun Allah şifa versin,migrenim yok çok şükür ama olan arkadaşlarım vardı anlıyorum seni,teşekkür ederiz dikkat et kendineGünaydın kızlar, 3 gündür migrenim tuttu yatıyom yatak döşek, saçma sapan bi minoset içebiliyosun o kadar, bi işe de yaramıyo zaten. Hala geçmedi kafayı yedirtiyo insana vallahi.
Bu aradaFrzee ve ilkinilkin tekrar tebrik ederim
Her geçen gün sayımız giderek artar inşallah
Bide ben kalabilsemHahaha evet sen yolumuzu actın :)))
Canim benim hayirli ugurlu olsun rabbim bizede nasip etsin inş bu ay bende takmiyorum kafaya amannn yaz var kiş var :)))günaydın canım çok gecmiş olsun Allah şifa versin,migrenim yok çok şükür ama olan arkadaşlarım vardı anlıyorum seni,teşekkür ederiz dikkat et kendine
İNş canım en kısa sürede Allah nasip etsinBide ben kalabilsem
Cok saol canım inş isteyen herkese nasip olsun, aynen hiç kafana takma belirrti arama kendinde ama ümidinide hiç bir zaman kaybetmeCanim benim hayirli ugurlu olsun rabbim bizede nasip etsin inş bu ay bende takmiyorum kafaya amannn yaz var kiş var :)))
Hayırlı ugurlu olsun inş tebrik ederim :)Kızlaar hcg testim 45 çıktı
Günaydın kızlar, 3 gündür migrenim tuttu yatıyom yatak döşek, saçma sapan bi minoset içebiliyosun o kadar, bi işe de yaramıyo zaten. Hala geçmedi kafayı yedirtiyo insana vallahi.
Bu aradaFrzee ve ilkinilkin tekrar tebrik ederim
Her geçen gün sayımız giderek artar inşallah
Kızlaar hcg testim 45 çıktı
Bu sabah açtım gözümü çok şükür ya, pzt başladı anca geçti, ama kafamı sallayınca beynim hareket ediyo sanki içindeÇok geçmiş olsunşimdi nasıl oldun iyi misn biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?