Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Yardimci olur musunuz banada kizlarrr iliskiye gireli 10 gun oldu 2 gun hafif kahverengi akinti geldi kan testi yapsam sonuc olur mu ki biraz daha beklemelimiyim ...

Yardimci olur musunuz banada kizlarrr iliskiye gireli 10 gun oldu 2 gun hafif kahverengi akinti geldi kan testi yapsam sonuc olur mu ki biraz daha beklemelimiyim ...
Hala devam ediyormu akıntın canım yerleşme kanaması olabilir , eger var ise kanda cıkar ama biraz beklesen daha iyi olur sanki :) hakkında hayırlısı inş vardır

Hala devam ediyormu akıntın canım yerleşme kanaması olabilir , eger var ise kanda cıkar ama biraz beklesen daha iyi olur sanki :) hakkında hayırlısı inş vardır
2 gun falan surdu sag yumurtaligimda agri oluyor bide gobek deligimde ince ince agrilar oluyor canim ya cok bilgisizim bu konularda

Günaydın kızlar, 3 gündür migrenim tuttu yatıyom yatak döşek, saçma sapan bi minoset içebiliyosun o kadar, bi işe de yaramıyo zaten. Hala geçmedi kafayı yedirtiyo insana vallahi.
Bu arada Frzee ve ilkinilkin tekrar tebrik ederim
Her geçen gün sayımız giderek artar inşallah

günaydın canım çok gecmiş olsun Allah şifa versin,migrenim yok çok şükür ama olan arkadaşlarım vardı anlıyorum seni,teşekkür ederiz dikkat et kendine

günaydın canım çok gecmiş olsun Allah şifa versin,migrenim yok çok şükür ama olan arkadaşlarım vardı anlıyorum seni,teşekkür ederiz dikkat et kendine
Canim benim hayirli ugurlu olsun rabbim bizede nasip etsin inş bu ay bende takmiyorum kafaya amannn yaz var kiş var :)))

Canim benim hayirli ugurlu olsun rabbim bizede nasip etsin inş bu ay bende takmiyorum kafaya amannn yaz var kiş var :)))
Cok saol canım inş isteyen herkese nasip olsun, aynen hiç kafana takma belirrti arama kendinde ama ümidinide hiç bir zaman kaybetme

Çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldun iyi misn biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…