- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.901
A a o neden ki kız :)))burcu senin kızın olucak
benimde çin takvimine göre kızım olacak hahahburcu senin kızın olucak
benimde çin takvimine göre kızım olacak hahah
belli olmaz canım belki kızın olur ama en önemlisi saglıklı olmaları biliyosun annesibenim de erkek görünüyoherkes de ben hamile bile dğeilken hiçbi şey yokken hep snein kesin oğlun olur diyodu. sağlklı olsun inş ama ben snaırım kız istyrm
belli olmaz canım belki kızın olur ama en önemlisi saglıklı olmaları biliyosun annesi
Bana da erkekmiş gibi geliyo, çin takvimine göre kız amabilmem hep öyle geldi bana
evet mantıklıtabii ki inşallah sağlşıklı olsun da bi yöntem var Shettles metodu diye. bilimsel bi yöntem. ona göre kızım olmalı benimY kromozomu X e göre daha hızlıymş ama kısa süre yaşıyomuş. eğer yumurtlama zamanından 3 4 gün önce ilişkiye girilirse yumurtlama gününe kadar Yler öleceği için XX kız olur dyo. ama yumurtlama günü ilişki olursa Y hızlı oldğu için büyük ihtimalle XY erkek olurmş. bana çok mantklı geldi. biz de bliyosunz yumrtlama zamanı bi şey olmamştı hayırlısı olsun diyim
rüyaların tersi çıkarmış inş saglıklı bir kız cocugun olur canımBana da erkekmiş gibi geliyo, çin takvimine göre kız ama
Dün gece kel kafalı bi oğlum vardı emziriyodum 3 4 aylık falandı :))
Kucağımıza alalım da sağlıklı inşallah farketmez tabii
Ama ben de kız istiyorum sanırım çünkü önceki kızdı ya yarım kaldı ondan heralde
evet mantıklıinş dediğin gibi olur ozmn
Bana da erkekmiş gibi geliyo, çin takvimine göre kız ama
Dün gece kel kafalı bi oğlum vardı emziriyodum 3 4 aylık falandı :))
Kucağımıza alalım da sağlıklı inşallah farketmez tabii
Ama ben de kız istiyorum sanırım çünkü önceki kızdı ya yarım kaldı ondan heralde
Ayy malum mu oldu ki.qcabaa. valla bana ilk andan beri senin kız.gibi geliyo. sağlkla gelsinler.inşallah
oglun olcak senin bencekızlar bana tahmin yok mu ?ben ama erkek hissediyorum bakalım :)
sağlıklı olsun da önemli olan o zaten büyük konuşmuyum da :) 2 tane yeteroglun olcak senin bence
aynen saglıklı olsunlarda kız oglan farketmez ikizde olabilir yanisağlıklı olsun da önemli olan o zaten büyük konuşmuyum da :) 2 tane yeter
aman dur kız şimdi 3 tane olacak benimaynen saglıklı olsunlarda kız oglan farketmez ikizde olabilir yani
benim ikiz olsun ozmnnaman dur kız şimdi 3 tane olacak benim2 tane yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?