- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.921
hayırlısı olsun inş ya olursa ama ne guzel olur,bu arada sen hastaneye ne zmn gidicektn?aynen bir daha uğraşmazsın
duyduk kalp atışını çok şükür bakalım şimdilik her şey yolunda sizler inşallah en kısa zamanda duyarsınız ve kucağınıza alırsınızhayırlısı olsun inş ya olursa ama ne guzel olur,bu arada sen hastaneye ne zmn gidicektn?
gözün aydın canım benim cok sevindim darısı bizim başımıza inşduyduk kalp atışını çok şükür bakalım şimdilik her şey yolunda sizler inşallah en kısa zamanda duyarsınız ve kucağınıza alırsınız
Ben de istiyodum ama olmadı :)benim ikiz olsun ozmnn
Ben kalp sesinden çok ekranda yanıp sönüyo ya kalbi :)) ona tav oluyorum çok hoşuma gidiyoduyduk kalp atışını çok şükür bakalım şimdilik her şey yolunda sizler inşallah en kısa zamanda duyarsınız ve kucağınıza alırsınız
offf bende bi an önce hayırlısı ile duymak ve görmek istiyorum :) beklemek cok stres yapıyor insanıBen kalp sesinden çok ekranda yanıp sönüyo ya kalbi :)) ona tav oluyorum çok hoşuma gidiyo
Merak etme gördükten duyduktan sonra da stres yapıyo insanofff bende bi an önce hayırlısı ile duymak ve görmek istiyorum :) beklemek cok stres yapıyor insanı
banada doktor artık gelmeyebilir sin 3 hafta sonra görüşürüz dedi herhalde kızdı banaMerak etme gördükten duyduktan sonra da stres yapıyo insan
4 hafta üzerine çrş günü doktora gidicem kötü bişeyle karşılaşırım diye ödüm kopuyor
evet haklısın bu süreç gecene kadar hep endişeli olucaz ,Allah sabır versin bize ,benim de ilk bebeğimin kalbi durdugu için hep diken üstünde olucam sanırımMerak etme gördükten duyduktan sonra da stres yapıyo insan
4 hafta üzerine çrş günü doktora gidicem kötü bişeyle karşılaşırım diye ödüm kopuyor
Niye ki, doktorlar da bi acayip arkadaş ya, gelirim gelirim sanane sen işini yapsanabanada doktor artık gelmeyebilir sin 3 hafta sonra görüşürüz dedi herhalde kızdı bana
valla bilmiyorumNiye ki, doktorlar da bi acayip arkadaş ya, gelirim gelirim sanane sen işini yapsana
Geçmişte kötü tecrübe yaşayanlar iyice paranoyaklaşıyo sanırım bunlardan biri de ben :)evet haklısın bu süreç gecene kadar hep endişeli olucaz ,Allah sabır versin bize ,benim de ilk bebeğimin kalbi durdugu için hep diken üstünde olucam sanırım
Sürekli gitmek en büyük hakkımız bizim bi kere :)))valla bilmiyorumhaklı ama birazda durmadan gidince erkek doktorlar biraz daha iyi gibi ne biliyim yada bana öyle dek geldi
neyse 3 hafta gitmiyecem büyük bir şey olmazsa tabi inşallah :)Sürekli gitmek en büyük hakkımız bizim bi kere :)))
aa ne güzel bir haber gözünüz aydınesmeralda9 buraya ilk yazdıgımda hamıle oldugumu bılmıyordum emeralda yoksa bıseymı var yazmıstı carsamba aksam ogrendımkı hamıleyım
hayırlı olsun canımesmeralda9 buraya ilk yazdıgımda hamıle oldugumu bılmıyordum emeralda yoksa bıseymı var yazmıstı carsamba aksam ogrendımkı hamıleyım
ama içime doğdu valla. çok inanarak söylemiştim :) sevindim canım senin adına. Allahım sağlıkla kucaklamak,hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin.esmeralda9 buraya ilk yazdıgımda hamıle oldugumu bılmıyordum emeralda yoksa bıseymı var yazmıstı carsamba aksam ogrendımkı hamıleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?