Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

yaaa ben bebek için bi şeyler bakıyorum da kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo heyecandan. size de öyle oluyo mu kucağmda olduğu anı düşünüyorm valla bi acayip oluyorum

offf bende bi an önce hayırlısı ile duymak ve görmek istiyorum :) beklemek cok stres yapıyor insanı
Merak etme gördükten duyduktan sonra da stres yapıyo insan
4 hafta üzerine çrş günü doktora gidicem kötü bişeyle karşılaşırım diye ödüm kopuyor

4 hafta üzerine çrş günü doktora gidicem kötü bişeyle karşılaşırım diye ödüm kopuyor
banada doktor artık gelmeyebilir sin 3 hafta sonra görüşürüz dedi herhalde kızdı bana

evet haklısın bu süreç gecene kadar hep endişeli olucaz ,Allah sabır versin bize ,benim de ilk bebeğimin kalbi durdugu için hep diken üstünde olucam sanırım

evet haklısın bu süreç gecene kadar hep endişeli olucaz ,Allah sabır versin bize ,benim de ilk bebeğimin kalbi durdugu için hep diken üstünde olucam sanırım
Geçmişte kötü tecrübe yaşayanlar iyice paranoyaklaşıyo sanırım bunlardan biri de ben :)
İyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…