Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

burcu1888 Frzee kızlar valla elimden geldiğince girmiyorum. çünkü girince psikolojim alt üst oluyo. hala hastalanmadım ve sat 21.09. tahmin edersinizki sonuçlar negatif. adet söktürücü kullanmıycam. bundan sonra böyle devam edicem. olursa olur. içtiğim yada yaptığım herşey umutlanmama sebep oluyor ve bir işede yaramıyor. o yüzden böyle karar verdim. inofolice başlıycağım gün eşimle biraz tartıştık. sonrasında vazgeçtim kullanmaktan. şuanlık böyle yani.burda da sürekli hamile haberleri geliyo bi iki kişi kaldık veremeyen falan buda strese sokuyo beni, biraz uzak kalayım dedim ama çokta kalamıyorum tabi. hepinizi merak ediyorum. ne yaptılar ne oldu falan diye :)

Arada gir kız özletme kendini biz de seni merak ederiz

Frzee senin randevun kaçtaydı, gittn mi doktora.merakta bırakma bixi
Gittim doktora daha 4 haftalık oldugumuz için çok küçük dedi ,vajinal bakmadı sıkışık gittim karnımdan baktı , salı günü tekrar beta hcg ve progesteron testi yapılacak, önlem amaçlı progeston ilacı verdi progesteron hormonum düşük çıkarsa ilaca başlayacağım, birde bende kan pıhtılaşması egilimi oldugu için kan sulandırıcı ilaç verecek gidişata göre, cumartesi tekrar gideceğim bakalım, benden havadisler böyle sizde ne var ne yok

Özletme kendini ara ara ugra :) streste yapma ne olur, hayırlısı olsun inş hakkında, inat etmede şu ilacı kulllan nolur

İyi hadi keseyi gördü demek. hayırlısı

Günaydın kızlar burcu1888 etiketlemeni yeni gördüm arkadaşım anılmak hoşuma gitti. Teşekkür ederim Ama esmeralda9 a fazlasıyla katılıyorum. Biraz ara verdim herşeye açıkçası, ama sizi takip ediyorum ve sizin için endişelenip meraklanıp aynı zamanda da mutlu oluyorum. Umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıkla mutlulukla en önemlisi hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız. Hayırlısıysa rabbim bize de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…