- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.941
Arada gir kız özletme kendini biz de seni merak ederizburcu1888 Frzee kızlar valla elimden geldiğince girmiyorum. çünkü girince psikolojim alt üst oluyo. hala hastalanmadım ve sat 21.09. tahmin edersinizki sonuçlar negatif. adet söktürücü kullanmıycam. bundan sonra böyle devam edicem. olursa olur. içtiğim yada yaptığım herşey umutlanmama sebep oluyor ve bir işede yaramıyor. o yüzden böyle karar verdim. inofolice başlıycağım gün eşimle biraz tartıştık. sonrasında vazgeçtim kullanmaktan. şuanlık böyle yani.burda da sürekli hamile haberleri geliyo bi iki kişi kaldık veremeyen falan buda strese sokuyo beni, biraz uzak kalayım dedim ama çokta kalamıyorum tabi. hepinizi merak ediyorum. ne yaptılar ne oldu falan diye :)
girerim canım benim :)Arada gir kız özletme kendini biz de seni merak ederiz
Kızlar dün yine kan testi yaptırdım hcg 123 e yükselmiş. İki gün önce 45 ti. Ben ne zaman doktora gitsem ki acaba?
Gittim doktora daha 4 haftalık oldugumuz için çok küçük dedi ,vajinal bakmadı sıkışık gittim karnımdan baktı , salı günü tekrar beta hcg ve progesteron testi yapılacak, önlem amaçlı progeston ilacı verdi progesteron hormonum düşük çıkarsa ilaca başlayacağım, birde bende kan pıhtılaşması egilimi oldugu için kan sulandırıcı ilaç verecek gidişata göre, cumartesi tekrar gideceğim bakalım, benden havadisler böyle sizde ne var ne yokFrzee senin randevun kaçtaydı, gittn mi doktora.merakta bırakma bixi
Özletme kendini ara ara ugra :) streste yapma ne olur, hayırlısı olsun inş hakkında, inat etmede şu ilacı kulllan nolurburcu1888 Frzee kızlar valla elimden geldiğince girmiyorum. çünkü girince psikolojim alt üst oluyo. hala hastalanmadım ve sat 21.09. tahmin edersinizki sonuçlar negatif. adet söktürücü kullanmıycam. bundan sonra böyle devam edicem. olursa olur. içtiğim yada yaptığım herşey umutlanmama sebep oluyor ve bir işede yaramıyor. o yüzden böyle karar verdim. inofolice başlıycağım gün eşimle biraz tartıştık. sonrasında vazgeçtim kullanmaktan. şuanlık böyle yani.burda da sürekli hamile haberleri geliyo bi iki kişi kaldık veremeyen falan buda strese sokuyo beni, biraz uzak kalayım dedim ama çokta kalamıyorum tabi. hepinizi merak ediyorum. ne yaptılar ne oldu falan diye :)
Gittim doktora daha 4 haftalık oldugumuz için çok küçük dedi ,vajinal bakmadı sıkışık gittim karnımdan baktı , salı günü tekrar beta hcg ve progesteron testi yapılacak, önlem amaçlı progeston ilacı verdi progesteron hormonum düşük çıkarsa ilaca başlayacağım, birde bende kan pıhtılaşması egilimi oldugu için kan sulandırıcı ilaç verecek gidişata göre, cumartesi tekrar gideceğim bakalım, benden havadisler böyle sizde ne var ne yok
Cok kucuk dedi amaİyi hadi keseyi gördü demek. hayırlısı
13 ekimdiAdet tarihin ne zamandı
Daha cok erken doktora gitmen için en azından 1 ay olmasını beklemelisin, hayırlı olsun bu aradaKızlar dün yine kan testi yaptırdım hcg 123 e yükselmiş. İki gün önce 45 ti. Ben ne zaman doktora gitsem ki acaba?
Sen 13 ü geçsin 1 hafta falan sonra git canım, hayırlı oşsun bu arada13 ekimdi
Teşekkür ederim canım amin inşallah..Günaydın kızlar
A adetabirkontes iyi dileklerin için çok teşekkürler canım, umarım en kısa sürede ikiniz de çok güzel haberlerle aramıza tam gaz geri dönersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?