- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.841
seninki de kız gibiben ben beni beni ne hissediyorsun
hahahah :)) inş Allah herkesin gönlüne göre versinnn ,ama önce saglık versin tabiseninki de kız gibiinşallah hepinizin ki kız olsun benimki erkek
tabi ki canım öncelikle sağlıklı sonra erkek inşallahhahahah :)) inş Allah herkesin gönlüne göre versinnn ,ama önce saglık versin tabi
ben kız hissediyorum
yani senin içinkendime erkek inşallah
bana zaman hiç geçmiyor iple çekiyorum günleri :)
ikincide de erkek istersin canımyaaaa ayy lütfen hissettğin gibi olsun. çok istiyorum kız olmasınıbi yandan da erkek olursa diye kendimi suçlu hissediyorum hee çocuğa karşı
ikincide de erkek istersin canım
bunda erkek olursa diğerinden kız dersin eğer bunda kız olursa diğerinde erkek olsun dersinkesin öyle olur. ben zaten hala ne istedğimi tam olarak anlayabilmiş de değilimkızının adı bahardı demi, doğru mu hatırlıyorum
kız hissediyorummm kızzzz kendim içinde senin içinde :))) nisankraliçesi ve burcu için de erkek hissediyorum :)) hayırlısı bakalım tutacak mı?ben şimdi biraz da kanamaydı bilmemneydi derken 12hafta dolsun diye bekliyorum ona odaklanmştm ya, hiç cinsiyet işlerine girmiyodum o yüzden. ama dün artk biraz daha ilerledi ya zaman merak da başladı
sence ne olur benmki yaaa var mı bi his sende, içinden ne geçiyo
bu arada adım çiğdemkız hissediyorummm kızzzz kendim içinde senin içinde :))) nisankraliçesi ve burcu için de erkek hissediyorum :)) hayırlısı bakalım tutacak mı?
ne güzel adın varmış kız :)) kimse ismini söylemedi diye biliyorum zaten :)bu arada adım çiğdemdemedim herhalde
sağol canımne güzel adın varmış kız :)) kimse ismini söylemedi diye biliyorum zaten :)
bunda erkek olursa diğerinden kız dersin eğer bunda kız olursa diğerinde erkek olsun dersinbenim pek seçim şansım yok evet :)
aminsana bi erkek gelir inşallah
kız hissediyorummm kızzzz kendim içinde senin içinde :))) nisankraliçesi ve burcu için de erkek hissediyorum :)) hayırlısı bakalım tutacak mı?
ne güzel adın varmış kız :)) kimse ismini söylemedi diye biliyorum zaten :)
çıkıntı paralel ise kız,yukarı dogru ise erkek :))ayyyy inşallah yaaa. ben de şimödi interntten nub teorisini okuyodumçok merak ettim şimdi gidicem eve bakıcam dünkü usg görüntüsüne
hahah merak ettim şimdi :)ben adımı söylesem zaten tanınmama imkanım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?