- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.801
Cumartesi gunu,gene olmustu sildigimde cok az gelmisti pazar gunu deger baktirmaya gittigimde acldeki doktor yerlesme kanamasi da olabilir dış gebelikte dedi. Bidaha gitmedim,zaten simdide baya geldi kagita...bilemedim
Canim ben henüz doktora gitmedim hic sadece cuma gunu hamile oldugumu öğrendim iki gun sonrada tekrar deger baktirmaya gittim doktorda randevu dolu oldugu icin,anca bu ayin 27sine alabildim. Acildeki doktor da oyle demişti... henuz cok,yeni gebeyim yaniKırmızı mı rengi peki? Dış gebelik nasl ya görmedi mi bebeği? Git acile bakalm ya da kendi doktorunu arasana hemen
Canim ben henüz doktora gitmedim hic sadece cuma gunu hamile oldugumu öğrendim iki gun sonrada tekrar deger baktirmaya gittim doktorda randevu dolu oldugu icin,anca bu ayin 27sine alabildim. Acildeki doktor da oyle demişti... henuz cok,yeni gebeyim yani
Tmm,canm saol,hemen gidiyorumTamam acile git o zaman sen..bi an önce git ama, için rahatlar en azondan
Tmm,canm saol,hemen gidiyorum
Tmm,canm saol,hemen gidiyorum
Canım gidemedim,sabah erkenden gidicem bakalimGittn mi var mı bi gelişme?
Canım gidemedim,sabah erkenden gidicem bakalim
Kanama devam ediyor mu canım durumun ne?Canım gidemedim,sabah erkenden gidicem bakalim
Kanama devam ediyor mu canım durumun ne?
ilkinilkin canlarim sagolun korkacak bisey yokmuş birdaha da kanamam olmadi zaten opuyorum sizi. Cok,korkmuştum
Tesekkur ederim canim sağol:)İyi hadi geçmiş olsun :)
gecmiş olsun canım dikkat et kendine yorma kendiniTesekkur ederim canim sağol:)
günaydın aynı devam bende bir değişiklik yok herşey yolunda cok sukur ara ara bulantılarım dışındasizler neler yapıyosunuz kızlar, günaydın herkese bu arada
günaydın aynı devam bende bir değişiklik yok herşey yolunda cok sukur ara ara bulantılarım dışındasen nasılsın?
saglık ocagıına coktan kaydımı yaptırdım ben :) benim aile hekimimde cok tatlı hemşiresi de çok iyi ve hamile dogurdu doguracak :) ikili haftaya perşembe inş, bogazın için ballı süt iç :) havalar iyice sogumaya başladı dikkat etmek lazım ,ense ölçümü falan yapıldı dimi ?üfff o bulantılar çok fena yaaaa. ben de işte dün kan falan verdm 2li için. en geç ptesiye çıkar dedi doktor. sağlık ocağna da kayıt yaptrmak gerekiyomş, ona da kaydoldum. şansıma ebe de doktor da inanlmaz tatlılar yaaa bayıldımmm.
yalnız ben grip oluyo gibiyimboğazım acıyarak uyandm. sıcak suya limon sıktm onu içiyorm. başka ne yapabilrm ki üff bi bu eksikti he :S
senin 2li ne zaman
saglık ocagıına coktan kaydımı yaptırdım ben :) benim aile hekimimde cok tatlı hemşiresi de çok iyi ve hamile dogurdu doguracak :) ikili haftaya perşembe inş, bogazın için ballı süt iç :) havalar iyice sogumaya başladı dikkat etmek lazım ,ense ölçümü falan yapıldı dimi ?
ay hadi bakalım kendim kadar sizlerin de cinsiyetlerini cok merak ediyorumhe bak ballı süt falan gelmedi hiç aklıma. akşama onu da yapayım. evet yapldı ense ölçümü de. bi dahaki geldğinde cinsiyetini de söylerim dedifoliği kesti bu arada, kan ilacı verdi onun yerine.
ay hadi bakalım kendim kadar sizlerin de cinsiyetlerini cok merak ediyorum,ben devam foliğe iyotlu folik asit kullanıcam ,kalsiyumlu d vitaminli kullanıyordum,kan sayımım iyi oldugu için vermedi bana henüz belki gittiğimde verir omega falanda verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?