- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.881
Bence kız bu annesi :)))
ayy nasıl sevindim yaa hayırlısı olsun :)Bu arada kızlar doktordan çıktım herhangi bir problem yok çok şükür, dikişlerim sapasağlam yerli yerinde duruyor :))
Doktor cinsiyet tahmininde bulunmuşmuyduk dedi
Evet erkek demiştiniz dedim
Nasıl erkek demişim kız bu dedi
Ama haftaya tekrar çağırdı daha da netleşsin dedi
Bence kız bu annesi :)))
maşallahhhBir de normalde tosuncuk 15+4 ol ası gerekirken 16+6 çıktı, 10 gün önde nerdeyse
Bacakları çok komik oluyo yaa özellikle aşağıdan bakarken cinsiyetini görmek için :))ağzının tadını şimdiden biliyo hareketli miydi, nasıldı
hahahah hmmmm beyaz tenli siyah saçlıayyyy valla mıııııı. sence sarı mı esmer mi peki
Yuhhayyyy valla mıııııı. sence sarı mı esmer mi peki
yerim yaaa şapşikk :) yokk benim ki demiyor her gittiğimizde dinletiyorrBacakları çok komik oluyo yaa özellikle aşağıdan bakarken cinsiyetini görmek için :))
Çırpınıp duruyo
Doktor sadece 1 kere kalp atışını dinletmişti bana zararlı diyo sadece bakıp kalp atışı normal diyo dinletmiyo
Sizinkiler diyo mu öyle bişey
hahahah hmmmm beyaz tenli siyah saçlı
Saol canım :)))ayy nasıl sevindim yaa hayırlısı olsun :)
hı hı :) sen birde nub teorisi topiği var oraya gönder baksınlarortaya karşk diyosun. hadi hayrlısı yaaa
Bacakları çok komik oluyo yaa özellikle aşağıdan bakarken cinsiyetini görmek için :))
Çırpınıp duruyo
Doktor sadece 1 kere kalp atışını dinletmişti bana zararlı diyo sadece bakıp kalp atışı normal diyo dinletmiyo
Sizinkiler diyo mu öyle bişey
hı hı :) sen birde nub teorisi topiği var oraya gönder baksınlar
Mal mal evin içinde sırıtıyorum yahu
Yok vallahi kız diye değilkız diye miçok kıskandım snei şuan yaaaaaaa
Yok vallahi kız diye değil
İlk erkek dediğinde de böyle salak gibi olmuştum yolda yürürken sırıtıyodum insanlar bakıyodu neye gülüyom diye
Gerçekten farketmiyor demekki demekki ne olduğu sonuçta tamamen sana ait
Çok tuhaf ya. Şuanda da duygusala bağladım
Hep bu hormonların halt yemesi
Evet hele de hissetmeye başlayınca hareketlerini tam olarak :)valla ben de dün ultrasonda çok duygulandım. bi öncekinde de belliydi uzuvları ama bunda daha bi bebek gibiydi sanki. böyle olunca daha da hissediliyomş. bi de zaman ilerledkçe napıcaz acaba
Evet hele de hissetmeye başlayınca hareketlerini tam olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?