- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.321
Akşamları kocam bazen dönüp şu ağzının kenarındaki çikolataları da ye diye dalga geçiyoağzımız boş durmuyor vallaha
aynen banlanmakta kötü ya bakıyorsun ama cevap veremiyorsunTecrübeyle sabittir diyosun
bana da geçenlerde beni de yeme çok korkuyorum senden dedi çok alındım vallahiAkşamları kocam bazen dönüp şu ağzının kenarındaki çikolataları da ye diye dalga geçiyo
sen hala söylemedin çikolatalı ne olduğunudönerler 2 gün sonra :)
ye ye afiyet bal şeker olsun yarasın miniğine annesidondurmalı çikolatalı hamurdan bişey belliki ama tahmin edemiyorum şuanda beynim durduen iyisi bi çikolata yiyim de kafam çalışsın
teşekkür ederiz teyzesiye ye afiyet bal şeker olsun yarasın miniğine annesi
haha banlanmak nasıl bir şey yaşadı onlarda :) tecrübeyle sabit :) gelince coştururlar artıkteşekkür ederiz teyzesi
ilkin ve burcu gitti sessizleşti topik
haha banlanmak nasıl bir şey yaşadı onlarda :) tecrübeyle sabit :) gelince coştururlar artık
Ben erkek hissediyorum zaten tahmonin dogru olabilir canim ama ben kiz istiyorum onu bandanalarla süslemek istiyorum ciciş ciciş babasi gibi sarisin mavi gozlu olsun annesi gibi yeşil gozlude olabilir :))yeterki saglikli olsunda.Eğer bunların hepsi tutarsa artık beni tutamazsınız
canım artması lazımdı ama doktorun bir şey demedi mi?Kizlaaaarrrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?