Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Hcg ye de bak
Bi teorimiz daha vardı ya 50 üstü kız altı erkek
Teorilerden sıyırıcaz yakında şu 1 ay geçse de rahatlasak tıptan

Sonçları almycam ki doktoru arycam sorucam. Soraym olmadı hcg yi de. Geçen gittğimde de stresten şu usg cihazı alınacak bi şey olsa valla eve alıp koyucam demiştim. Deli mi ne diycek adam bana

Sonçları almycam ki doktoru arycam sorucam. Soraym olmadı hcg yi de. Geçen gittğimde de stresten şu usg cihazı alınacak bi şey olsa valla eve alıp koyucam demiştim. Deli mi ne diycek adam bana
Hastanenin online sonuç bölümünde bulursun. Yoksa kayıt alan personelden mail olarak iste. Ben öyle almıştım. Her hastane aynı değildir ama gönderirler bence

bu arada kızlar canım öle bişi çekti ki , çocuğum içerde eminim ters taklalar falan atıyordur ne yedi bu annem yahu diyordur

Hastanenin online sonuç bölümünde bulursun. Yoksa kayıt alan personelden mail olarak iste. Ben öyle almıştım. Her hastane aynı değildir ama gönderirler bence

Yesss aradım. Temiz çıktı çok şükür, gayet iyi dedi deperlerin. Hastane değil benmki yoksa ben de bakıcaktm online ama değil maalesef. Hastası vardı yanında diye çok uzatmadm mevzuyu. Evdeym ben zaten yine gitmycem bu hafta da işe. Bi ara gidip alıcam sonucumu. hcg yi çok öerak edyrm soktu aklımıxa Frzee

Evetttt güzel haberler arka arkaya geliyor :))
Hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…