- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.281
Deger de artmamış zaten bakalim doktor birazdan gelcek heralde keyfi isterse...keseye bakacak insallah gorunur canim dua et bana
Kizlar 5haftalik 5gunlukmusuz.. keseyide gördük zorda olsa :) haftaya tekrar cagirdi cok sukur bi sorun yokmuşGmrünür inş stres yaoma. Girdn mi doktorn yanına, beklyo msn hala
Oh iyi. İçin de rahatlamıştır artık :))Kizlar 5haftalik 5gunlukmusuz.. keseyide gördük zorda olsa :) haftaya tekrar cagirdi cok sukur bi sorun yokmuş
cm çok sevindim gözün aydın :) darısı pıt pıtlara inşKizlar 5haftalik 5gunlukmusuz.. keseyide gördük zorda olsa :) haftaya tekrar cagirdi cok sukur bi sorun yokmuş
çok sevindim canımKizlar 5haftalik 5gunlukmusuz.. keseyide gördük zorda olsa :) haftaya tekrar cagirdi cok sukur bi sorun yokmuş
bak gördün mü telaşa mahal yok arkadaşım :) maşallah herşey yolundaymış :) çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Kizlar 5haftalik 5gunlukmusuz.. keseyide gördük zorda olsa :) haftaya tekrar cagirdi cok sukur bi sorun yokmuş
Kizlar 5haftalik 5gunlukmusuz.. keseyide gördük zorda olsa :) haftaya tekrar cagirdi cok sukur bi sorun yokmuş
Oh iyi. İçin de rahatlamıştır artık :))
Git eve dinlen şimdi kafana da takma iyi düşün
İyi oldu :))Burcuu valla sinirimi.stresimi attım he
Hcg ye de bakAhahaha2li için doktoru arycaktm ben yaaa
Hcg ye de bak
Bi teorimiz daha vardı ya 50 üstü kız altı erkek
Teorilerden sıyırıcaz yakında şu 1 ay geçse de rahatlasak tıptan
Hastanenin online sonuç bölümünde bulursun. Yoksa kayıt alan personelden mail olarak iste. Ben öyle almıştım. Her hastane aynı değildir ama gönderirler benceSonçları almycam ki doktoru arycam sorucam. Soraym olmadı hcg yi de. Geçen gittğimde de stresten şu usg cihazı alınacak bi şey olsa valla eve alıp koyucam demiştim. Deli mi ne diycek adam bana
beta hcg yi ögrende bizede haber et :))Sonçları almycam ki doktoru arycam sorucam. Soraym olmadı hcg yi de. Geçen gittğimde de stresten şu usg cihazı alınacak bi şey olsa valla eve alıp koyucam demiştim. Deli mi ne diycek adam bana
Ne yedin kız :)))bu arada kızlar canım öle bişi çekti ki , çocuğum içerde eminim ters taklalar falan atıyordurne yedi bu annem yahu diyordur
Hastanenin online sonuç bölümünde bulursun. Yoksa kayıt alan personelden mail olarak iste. Ben öyle almıştım. Her hastane aynı değildir ama gönderirler bence
bu arada kızlar canım öle bişi çekti ki , çocuğum içerde eminim ters taklalar falan atıyordurne yedi bu annem yahu diyordur
Evetttt güzel haberler arka arkaya geliyor :))Yesss aradım. Temiz çıktı çok şükür, gayet iyi dedi deperlerin. Hastane değil benmki yoksa ben de bakıcaktm online ama değil maalesef. Hastası vardı yanında diye çok uzatmadm mevzuyu. Evdeym ben zaten yine gitmycem bu hafta da işe. Bi ara gidip alıcam sonucumu.hcg yi çok öerak edyrm soktu aklımıxa Frzee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?