- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.301
Ne yedin ki yaaa
sölemiyim şimdi canı çeken olur falan yani bulundugu yerde yoktur bulamaz olmaz yani söylemek :) ben bile bulamasaydım krize gircektim :)Ne yedin kız :)))
hadi gözün aydın bende perşembeyi dört gözle bekliyorum,özel laboratuvarda mı yaptrdın sen testini?Yesss aradım. Temiz çıktı çok şükür, gayet iyi dedi deperlerin. Hastane değil benmki yoksa ben de bakıcaktm online ama değil maalesef. Hastası vardı yanında diye çok uzatmadm mevzuyu. Evdeym ben zaten yine gitmycem bu hafta da işe. Bi ara gidip alıcam sonucumu.hcg yi çok öerak edyrm soktu aklımıxa Frzee
merak ettik söyle bakalım bulamazsak senden isteriz gönderirsinsölemiyim şimdi canı çeken olur falan yani bulundugu yerde yoktur bulamaz olmaz yani söylemek :) ben bile bulamasaydım krize gircektim :)
söyle kız benim zaten yemediğim şey yoksölemiyim şimdi canı çeken olur falan yani bulundugu yerde yoktur bulamaz olmaz yani söylemek :) ben bile bulamasaydım krize gircektim :)
aa neden kiilkinilkin ban yedi bakalım sıra bana geldi mi :)))
tuh yemiş banıilkinilkin ban yedi bakalım sıra bana geldi mi :)))
yumurtlama dönemindemisin acaba ?Kızlar bat 30 Aralık dün kasıkta art Arda iki kere iğne batması hissettim sabah kalktım göğüs uçları değil ama koltuk altlarına doğru yanları yani elleyince aciyor böyle birşey yaşayan var mı?
Belki daha uzundur çünkü bayaa uzamıştı tartışma :))ahahaha demiştim ben ona24 saat yok artık şimdi okuyordur burayı
ama 14 gün sonra oluyordu galiba :) en iyisi bi test yap sen canımyumurtlama dönemindemisin acaba ?
söyle kız benim zaten yemediğim şey yok
çikolatalı birşeylerrrr diyim de bari çıkayım işin içinden çikolatayı her yerde bulabilirsinizmerak ettik söyle bakalım bulamazsak senden isteriz gönderirsin
Yumurtlama dönemi olabilir canım değerlendir bence bu günleri.Kızlar bat 30 Aralık dün kasıkta art Arda iki kere iğne batması hissettim sabah kalktım göğüs uçları değil ama koltuk altlarına doğru yanları yani elleyince aciyor böyle birşey yaşayan var mı?
ilk banlanma da 24 saat diye biliyorum 2 de 48 öyle gidiyorBelki daha uzundur çünkü bayaa uzamıştı tartışma :))
Kısmet artık napalım. Sonucunu söyleyebildi hiç olmazsa
Kız söylesene çatlattın hee. Çikolatalı milyon tane şey var hangisiçikolatalı birşeylerrrr diyim de bari çıkayım işin içinden çikolatayı her yerde bulabilirsiniz
çikolatalı ne kızçikolatalı birşeylerrrr diyim de bari çıkayım işin içinden çikolatayı her yerde bulabilirsiniz
Ben de tatlı kaşığı ve nutellaçikolatalı ne kızelimde zaten antep fıstıklı çikolata tutuyorum
Tecrübeyle sabittir diyosunilk banlanma da 24 saat diye biliyorum 2 de 48 öyle gidiyor
ağzımız boş durmuyor vallahaBen de tatlı kaşığı ve nutella
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?