- 17 Ekim 2016
- 760
- 1.061
- 63
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.421
Benimde salı günü inşallah kalp atışlarını duyarımm siz kac haftalik gunlukken.duymustunuz? Ben şuan 6+0deyimkaçta gideceksin ? cinsiyet kesinleşecek inş bugun dimi :) benimde yarınn bi an önce yarın olsun istiyorum
hmmm, sen dışarda mısın şuan donuyorsunHava.çok soğuk kız konyaa.. iç anadolu bol kar yağışlı
benim 7. haftaya denk gelmişti kontrolum ozmn duymuştum,6.haftaya girerken minicik kalbini görmüştü doktor ama henüz duyulmaz demişti,sende duyarsın inş ozmna kadarBenimde salı günü inşallah kalp atışlarını duyarımm siz kac haftalik gunlukken.duymustunuz? Ben şuan 6+0deyim
İnşallah canm :)benim 7. haftaya denk gelmişti kontrolum ozmn duymuştum,6.haftaya girerken minicik kalbini görmüştü doktor ama henüz duyulmaz demişti,sende duyarsın inş ozmna kadar
Saat 14.30 dakaçta gideceksin ? cinsiyet kesinleşecek inş bugun dimi :) benimde yarınn bi an önce yarın olsun istiyorum
hadi bakalım hayrlı haberle gel inş :) bakalım yakışıklı bi prens mi geliyor prenses miKeyfim yerinde bugün doktor günü :))
Sizler napıyorsunuz
Neyden korkuyosun kız anlamadım ne güzel geçmiş işte. Benim hiç olmadı bulantım nerdeyse, arada sabah geç kalkarsam veya çok aç kalırsam oluyodu hafif yiyince geçiyodu hemen.ya benim 2 gündür bulantılarım gecti iyi hissediyorum kendimi bu anlamda ama korkuyorumda aynı zamandaburcu nisankraliçesi sizin varmıydı bulantılar ilk haftalarda vardı ise ne zmn gecti ,yarını nasıl yapacagım bilmiyorum
Ben sobali evde yaşıyorum canim ee oda haliyle kaliriferli ev gibi olmuyor oda sıcak mutfak buz gibi mesela..hmmm, sen dışarda mısın şuan donuyorsun
aaa inanmıyorumtamam hadi itiraf et sen yaptın demiyoksa kızlar ortak bi çalışmamı aranızda Frzee esmeralda9 @nisankralicesi suçluları buldum
ya endişeleniyorum acaba bebeğe birşey mi oldu diye Allah korusun korkum ondanNeyden korkuyosun kız anlamadım ne güzel geçmiş işte. Benim hiç olmadı bulantım nerdeyse, arada sabah geç kalkarsam veya çok aç kalırsam oluyodu hafif yiyince geçiyodu hemen.
Ben de 1 haftadır hamile değil gibiyim :))
2. 3 aylık dönem hamileliğin balayıdır derler ya doğru yani. Çok daha enerjik oluyo insan.
Yarını nasıl yapacağım derken ne demek istedin anlamadım canım.
hım anladım canım ohh sobalı evde iyi olur aslında sıcacık iliklerine kadar ısınırsın :) diger tarafların soguk olması kötü tabiBen sobali evde yaşıyorum canim ee oda haliyle kaliriferli ev gibi olmuyor oda sıcak mutfak buz gibi mesela..
ay canım benim ya :) korkma yahu inşallah herşey normaldir. ki bence öyle :) zaman zaman azalır zaman zaman artar yani mide bulantınya endişeleniyorum acaba bebeğe birşey mi oldu diye Allah korusun korkum ondanyarın olsa da bi an önce bebeğimi görsem o anlamda yarını nasıl edicem demek istedim
O bende de var canım yaaya endişeleniyorum acaba bebeğe birşey mi oldu diye Allah korusun korkum ondanyarın olsa da bi an önce bebeğimi görsem o anlamda yarını nasıl edicem demek istedim
ahh tatlım tabiki şaka yapmıştımaaa inanmıyorumsen nasıl bişeysin ya hemen sattın beni tamam tamaaammm pekala o zaman sen havuz parası verecek olanlardansın heh sen aşerirsin o havuzda emoji yüzdürmeyi :) zaten senin canın acayip şeyler çekiyo kesin bunuda aşericeksin sen senin işin düşcek bana. yazdım ben bunu
aynen bende iç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum bazen aa kanamam mı oldu acaba diip tuvalete koşuyorum ,bakıyorum akıntı içim bi rahatlıyor :) karnımı seviyorum falanO bende de var canım yaa
Hergün hareketlerini hissedene kadar böyle diken üstünde olucaz sanırım.
Bir de ayıptır söylemesi sürekli kanama falan var mı diye kontrol ediyorum kendimi. Hergün defalarca. Paranoya konusunda tek değilsin yani :)))
el alışkanlığı diyosuun :) iyi peki tamamahh tatlım tabiki şaka yapmıştımcidden benim işim belli olmaz aşeririm falan sonra bide sana para ödemek zorunda kalmiyim hem ben seni orda yanlıs yazmısım canım elim değmiş yani yoksa frdzkn ve nisankralicesi diyecektim sadece
seni üç kağıtçı seniahh tatlım tabiki şaka yapmıştımcidden benim işim belli olmaz aşeririm falan sonra bide sana para ödemek zorunda kalmiyim hem ben seni orda yanlıs yazmısım canım elim değmiş yani yoksa frdzkn ve nisankralicesi diyecektim sadece
el alışkanlığı diyosuun :) iyi peki tamamhadi inandım hala sana beleş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?