- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.461
tabiki güveniyorum canım inşallah erkek olur yoksa 3. mü demek istemiyorumSeninki erkek kızım ben yaptım sana tahmini doktora ne gerek var. Yoksa bana güvenmiyor musun??
Sağlıcakla al kızını kollarına canım :) cok sevindim adınaGüzel anneler ve anne adayları
İlk bebişimizin cinsiyeti KIZ
Sıradakini bekliyoruz
Panik yokkkyarın olaydıda bi görseydim çocugumu içim rahatlayacak
Erkek olana kadar devam mı diyorsuntabiki güveniyorum canım inşallah erkek olur yoksa 3. mü demek istemiyorum
aaaa bakın bakın kız annesineGüzel anneler ve anne adayları
İlk bebişimizin cinsiyeti KIZ
Sıradakini bekliyoruz
aynen 3. yü istemiyorum zatn :)Erkek olana kadar devam mı diyorsun
Boşver canım yaa max 2 yeter.
sende ortak kullanacağın şeyleri al yavrusu :) ne biliyim arabasını falan kalkıp pembe almazsın heralde ikincisine falanda uysun diye genelde ortak renkler falan alınır ya hani. bebeiş odasına beyaz şeyler alabilirsin. mama kapları, süt pompası(kullanıcaksan) küvettir,banyo süngeri,banyo filesi vs.vsya bizim de bi kesinleşşe de alışveriş yapmaya başlasak. tam doktor erkeğe benzeti alayım diyorum sonra vazgeciyorum ya değişirse diye
Zaten geçen seferden bir dünya şey almıştım o da kızdı ya :)aaaa bakın bakın kız annesinebu sefer artık kesinse hayırlısı olsun annesi topla bakalım pembeleri
Alma almaya bizim de bi kesinleşşe de alışveriş yapmaya başlasak. tam doktor erkeğe benzeti alayım diyorum sonra vazgeciyorum ya değişirse diye
ay inşallah :) bizde senin miniğinle mutlu olduğunu görsek oh çekicez :) iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin Allah'ım :)Zaten geçen seferden bir dünya şey almıştım o da kızdı ya :)
Bu sefer giydirmek nasip olsun inşallah :))
amin canım inşZaten geçen seferden bir dünya şey almıştım o da kızdı ya :)
Bu sefer giydirmek nasip olsun inşallah :))
Darısı en kısa zamanda başına canım. Bu arada adını bahşetsen de bize dua ederken nickini kullanmak zorunda kalmasakay inşallah :) bizde senin miniğinle mutlu olduğunu görsek oh çekicez :) iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin Allah'ım :)
doğru dedin :) adım hazal canım benim :) dualarına düşünüp benide eklediğin için çok teşekkür ederim :) artık nickimle değil ismimle edersin :) inşallah Allah'ımda kabul ederDarısı en kısa zamanda başına canım. Bu arada adını bahşetsen de bize dua ederken nickini kullanmak zorunda kalmasak
Rica ederim heralde yani, isteyip kavuşmakta biraz zorluk çeken akraba arkadaş listemi yaptım. Hepsi en kısa sürede kavuşurlar bebişlerine inşallah :)doğru dedin :) adım hazal canım benim :) dualarına düşünüp benide eklediğin için çok teşekkür ederim :) artık nickimle değil ismimle edersin :) inşallah Allah'ımda kabul eder
burcu canım sağlıcakla gelir inş kızın
hazalcım seninde Allah tez zamanda bebiş haberi duyacağın günleri göstersin. Biz cinsiyetleri öğrenirken seninde arada bebiş haberini alalım inş
amin Allah'ım amiiiin! valla sizin yazdıklarınızı okurken bile içim bi havalanıyo bi kıpır kıpır oluyoki sormayın ya :) ay ne çok dua ediyorum, ne çok istiyorum :) ama yapacak birşey yok :) sizin ve benim dualarımla inşallah en kısa sürede sizede hamilelik haberimi vermeyi nasip edecek Allah'ım :) öyle hissediyorum yaa.. gerçi hissetmekten ziyade istiyorum :)Rica ederim heralde yani, isteyip kavuşmakta biraz zorluk çeken akraba arkadaş listemi yaptım. Hepsi en kısa sürede kavuşurlar bebişlerine inşallah :)
olacak canım içini ferah tutamin Allah'ım amiiiin! valla sizin yazdıklarınızı okurken bile içim bi havalanıyo bi kıpır kıpır oluyoki sormayın ya :) ay ne çok dua ediyorum, ne çok istiyorum :) ama yapacak birşey yok :) sizin ve benim dualarımla inşallah en kısa sürede sizede hamilelik haberimi vermeyi nasip edecek Allah'ım :) öyle hissediyorum yaa.. gerçi hissetmekten ziyade istiyorum :)
Kendineamin Allah'ım amiiiin! valla sizin yazdıklarınızı okurken bile içim bi havalanıyo bi kıpır kıpır oluyoki sormayın ya :) ay ne çok dua ediyorum, ne çok istiyorum :) ama yapacak birşey yok :) sizin ve benim dualarımla inşallah en kısa sürede sizede hamilelik haberimi vermeyi nasip edecek Allah'ım :) öyle hissediyorum yaa.. gerçi hissetmekten ziyade istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?