Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ya bizim de bi kesinleşşe de alışveriş yapmaya başlasak. tam doktor erkeğe benzeti alayım diyorum sonra vazgeciyorum ya değişirse diye

ya bizim de bi kesinleşşe de alışveriş yapmaya başlasak. tam doktor erkeğe benzeti alayım diyorum sonra vazgeciyorum ya değişirse diye
sende ortak kullanacağın şeyleri al yavrusu :) ne biliyim arabasını falan kalkıp pembe almazsın heralde ikincisine falanda uysun diye genelde ortak renkler falan alınır ya hani. bebeiş odasına beyaz şeyler alabilirsin. mama kapları, süt pompası(kullanıcaksan) küvettir,banyo süngeri,banyo filesi vs.vs ohooo yani alıncak çook şey var. kız benim alıcaklarımı ben liste bile yaptım

Darısı en kısa zamanda başına canım. Bu arada adını bahşetsen de bize dua ederken nickini kullanmak zorunda kalmasak
doğru dedin :) adım hazal canım benim :) dualarına düşünüp benide eklediğin için çok teşekkür ederim :) artık nickimle değil ismimle edersin :) inşallah Allah'ımda kabul eder

burcu canım sağlıcakla gelir inş kızın

hazalcım seninde Allah tez zamanda bebiş haberi duyacağın günleri göstersin. Biz cinsiyetleri öğrenirken seninde arada bebiş haberini alalım inş

doğru dedin :) adım hazal canım benim :) dualarına düşünüp benide eklediğin için çok teşekkür ederim :) artık nickimle değil ismimle edersin :) inşallah Allah'ımda kabul eder
Rica ederim heralde yani, isteyip kavuşmakta biraz zorluk çeken akraba arkadaş listemi yaptım. Hepsi en kısa sürede kavuşurlar bebişlerine inşallah :)

burcu canım sağlıcakla gelir inş kızın

hazalcım seninde Allah tez zamanda bebiş haberi duyacağın günleri göstersin. Biz cinsiyetleri öğrenirken seninde arada bebiş haberini alalım inş
Rica ederim heralde yani, isteyip kavuşmakta biraz zorluk çeken akraba arkadaş listemi yaptım. Hepsi en kısa sürede kavuşurlar bebişlerine inşallah :)
amin Allah'ım amiiiin! valla sizin yazdıklarınızı okurken bile içim bi havalanıyo bi kıpır kıpır oluyoki sormayın ya :) ay ne çok dua ediyorum, ne çok istiyorum :) ama yapacak birşey yok :) sizin ve benim dualarımla inşallah en kısa sürede sizede hamilelik haberimi vermeyi nasip edecek Allah'ım :) öyle hissediyorum yaa.. gerçi hissetmekten ziyade istiyorum :)

olacak canım içini ferah tut hem hamilelerin duası kabul olurmuş bak hepimiz senin için dua ediyoruz

Kendine nisankralicesi ni örnek al. Ondaki azmi biliyorsun
Yorulmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…