Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

aynen bende iç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum bazen aa kanamam mı oldu acaba diip tuvalete koşuyorum ,bakıyorum akıntı içim bi rahatlıyor :) karnımı seviyorum falan
bu durum ne yzık ki bende de var sürekli kanamam olacakmış gibi hissediyorum biran önce minik hareketlerini hissetsek de rahatlasa içimiz

yaa gerçekten mi hadi gözün aydın çok sevindimmm saglıkla kucagına almakta nasip olsun

canım çok sevindim hadı hayrlı olsun sagsalim kucağına almak da nasip olur inş. Bu kez tam gözüktü mü

hayırlı sağlıklı gelsin canım :) hepinizin ki kız olsun benim ki erkek kız çocuğu da erkek diyen tahmin eden doktorda bi göz muayenesi olsun

Hepinize teşekkür ederiz :))
nisankralicesi doktor da dediğine anlam veremedi zaten nasıl demişim ne alaka diyip duruyo. Kendine yediyemedi heralde

bencede gıcık kaptım kadın mı doktor ?
Aa aa
Niye gıcık kapıyosun doktoruma ya
Erkek, senelerin doktoru, ailece tanıdığımız bir adam. Her şeyimle en ince ayrıntısına kadar ilgileniyor daha ne yapsın. 13. haftada yapılan tahmin yanlış çıktı diye ye kurban ettin adamı yahu
Yaptığı operasyonsa o kadar iyi oldu ki. Söylemicem cinsiyetini dese olsun söyleme derim

ahaah ne biliyim durup dururken çok sinirlenebiliyorum benim doktorum da erkek . bakalım banda yakında bi tahminde bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…