- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.441
çaktırma nerdeyse havuz için para ödeyecektimseni üç kağıtçı seni
bu durum ne yzık ki bende de var sürekli kanamam olacakmış gibi hissediyorumaynen bende iç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum bazen aa kanamam mı oldu acaba diip tuvalete koşuyorum ,bakıyorum akıntı içim bi rahatlıyor :) karnımı seviyorum falan
allahım öldürdünüz beni gülmektençaktırma nerdeyse havuz için para ödeyecektim
Akıntının rengine kadar herşeyi inceliyorum yaaaynen bende iç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum bazen aa kanamam mı oldu acaba diip tuvalete koşuyorum ,bakıyorum akıntı içim bi rahatlıyor :) karnımı seviyorum falan
al benden de o kadarAkıntının rengine kadar herşeyi inceliyorum yaa
Ama enfeksiyon hamilelikte çok tehlikeli olabiliyor. Beni çok korkutuyor açıkçasıal benden de o kadar
çok su içtim mide bulantılarım oldugu zamanda bile sırf enfeksiyon falan olmasın diye,hala da devam ediyrm içmeye :)Ama enfeksiyon hamilelikte çok tehlikeli olabiliyor. Beni çok korkutuyor açıkçası
cezası uzun ondan ötürüBu aradailkinilkin gelemedi bir türlü
yaa gerçekten mi hadi gözün aydın çok sevindimmm saglıkla kucagına almakta nasip olsunGüzel anneler ve anne adayları
İlk bebişimizin cinsiyeti KIZ
Sıradakini bekliyoruz
canım çok sevindim hadı hayrlı olsun sagsalim kucağına almak da nasip olur inş. Bu kez tam gözüktü müGüzel anneler ve anne adayları
Sıradakini bekliyoruz
hayırlı sağlıklı gelsin canım :) hepinizin ki kız olsun benim ki erkekGüzel anneler ve anne adayları
Sıradakini bekliyoruz
yarın olaydıda bi görseydim çocugumu içim rahatlayacakFrdzkn bende bulantı geçen hafta olmuştu sebze yemklerin de geçti çok şükür hiç canını sıkma ne güzel işte kız
yaa gerçekten mi hadi gözün aydın çok sevindimmm saglıkla kucagına almakta nasip olsun
canım çok sevindim hadı hayrlı olsun sagsalim kucağına almak da nasip olur inş. Bu kez tam gözüktü mü
hayırlı sağlıklı gelsin canım :) hepinizin ki kız olsun benim ki erkekkız çocuğu da erkek diyen tahmin eden doktorda bi göz muayenesi olsun
bencede gıcık kaptım kadın mı doktor ?Hepinize teşekkür ederiz :))
nisankralicesi doktor da dediğine anlam veremedi zaten nasıl demişim ne alaka diyip duruyo. Kendine yediyemedi heralde
Aa aabencede gıcık kaptım kadın mı doktor ?
ahaah ne biliyim durup dururken çok sinirlenebiliyorumAa aa
Niye gıcık kapıyosun doktoruma ya
Erkek, senelerin doktoru, ailece tanıdığımız bir adam. Her şeyimle en ince ayrıntısına kadar ilgileniyor daha ne yapsın. 13. haftada yapılan tahmin yanlış çıktı diye ye kurban ettin adamı yahu
Yaptığı operasyonsa o kadar iyi oldu ki. Söylemicem cinsiyetini dese olsun söyleme derim
Seninki erkek kızım ben yaptım sana tahmini doktora ne gerek var. Yoksa bana güvenmiyor musun??ahaah ne biliyim durup dururken çok sinirlenebiliyorumbenim doktorum da erkek . bakalım banda yakında bi tahminde bulunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?