- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.561
Şaka bi tarafa tabiki hayırlısı inşallah :)hayırlısı bakalım inş :) sabırsızlıkla bekleyip göreceğiz
Sen o kiloyu pkolu birinin verebilmesi ne demek bilir misinhahaha boyuna göre kilon cok degil ama bi kaç kilo vermekte fayda varsıkı bir diyetle verebilirsin zor degil
Ben yaza girmedn 7,5 kilo verdim çok azimliydim ama kafaya koymuştum o kiloları verecektm :) hamilelik öncesi de süper oldu valla :)Sen o kiloyu pkolu birinin verebilmesi ne demek bilir misinvalla ac yasiyorum desem yeridir
Ben sikayet etmedim hee şaka yapmistim ne işim olur.İlk banımdı bj ama 2kez ceza vermşler bi bu konuda hakaret etmişim bi de diğer konuda. Bu konuda şikayet edenlern de kim oldğu belli. Ben o gün diğer konuda yazanlarn profillerine girdğimde hepsi de bizim konuda geziniyolardı. Sinsinatiler gelip burdan şikayet ettiler demek ki gerzekler. Ha pişman mym dğeilim. Yine olsa yine söylerm onlara aynı lafları
Ohh mis valla :) beni bitiren su hormon hali oldu ya. 6 kiloda en az 15 kilo aldim. bude doktorlar dalga gecer gibi bi kutuda aliyo millet o kilo dediler bana. annemle kaynanamda daha ilk kutuda 8-9 kilo almislar :O bu arada sende boy kilo kacti? cevaplamazsanda olabilir canim :)Ben yaza girmedn 7,5 kilo verdim çok azimliydim ama kafaya koymuştum o kiloları verecektm :) hamilelik öncesi de süper oldu valla :)
Canim nediym inş rabbim sanada tez zamnda bir bebek verir zor yani biliyorum 5ay olmadida kafayi yedim duâ her kapinin anahtaridir ben sabah nemazlarimda aglayarak yalvarmistim rabbime duydu sesimi cok sükür.Ohh mis valla :) beni bitiren su hormon hali oldu ya. 6 kiloda en az 15 kilo aldim. bude doktorlar dalga gecer gibi bi kutuda aliyo millet o kilo dediler bana. annemle kaynanamda daha ilk kutuda 8-9 kilo almislar :O bu arada sende boy kilo kacti? cevaplamazsanda olabilir canim :)
Evet hormon ilaçları fena Aldırıyor kiloOhh mis valla :) beni bitiren su hormon hali oldu ya. 6 kiloda en az 15 kilo aldim. bude doktorlar dalga gecer gibi bi kutuda aliyo millet o kilo dediler bana. annemle kaynanamda daha ilk kutuda 8-9 kilo almislar :O bu arada sende boy kilo kacti? cevaplamazsanda olabilir canim :)
Gecmiş olsn canım dikkat et ıhlamur konusunda acıkcası bir fikrim yok netten araştır istersen , ballı süt içmeye devam etKizlar feci girip ve öksuruk var basimin agrisindan gozlerim şişti ihlamur icicemde gebelikte zarari varmiydi balli süt ictim bi işe yaramadi
Oo senin kilon cok iyi. bende 62 kiloydum haplara basladigimda. kilomuda seviyodum ama suan 76 yim. nasil yapsamda kilo versem diye ugrasiyorum. spor diyet vs. ki zaten hep diyet yapiyo gibi dikkat ederek yerim ben. ama bu kilolari niyeyse veremiyorum. ilac kullanmayi bende pek sevmem ama mecbur kullandim onlari. simdi kullandigim birsey yok zaten. o tedavi biteli 4 ay falan oldu.Evet hormon ilaçları fena Aldırıyor kiloaslında şu dogal hormon düzenleyicelerden kullansan artık, vucuda cok yuklenmemek lazım o kdr ilaçla , ben suan 56 kiloyum canım boy 164 :) gecen kış 62-61,5 kiloydum, nisan ayında çok sıkı bir diyete başladım yürüyüşle ve plateale destekledim :) 54 kiloya düştüm hedefim 57 idi aslında , ramazan ayı girdi araya falan ramazan ayında da 2 kilo verdim snra bayram falan derken bu zmna kdr verdiğim kilolardan 2 kilo aldım :))
Sagol canim iciyorum simdi ihlamuruda tadi berbat limonda koyup kaynattim inş iyi gelir burnum yaniyor.Gecmiş olsn canım dikkat et ıhlamur konusunda acıkcası bir fikrim yok netten araştır istersen , ballı süt içmeye devam et
Ben sikayet etmedim hee şaka yapmistim ne işim olur.
Kizlar feci girip ve öksuruk var basimin agrisindan gozlerim şişti ihlamur icicemde gebelikte zarari varmiydi balli süt ictim bi işe yaramadi
mrb benim adetime 4 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı
Bende göğsüm agrırdı ama hiç agrımıyor bende ihtimal vermedim 3 kere oldu az diye tutmamıştır diye ama hiç adet sancısı çekmiyorum şüphelendim ama genede bekliycem ne olur ne olmaz çünkü zannetmiyorum yumurtlamada hiç olmadı çünküİhtimal her zaman vardırbende de hiç hanilelik belirtisi olmadı. Ve bizim de sadece 3gün ilşki oldu hiç.ihtimal vermiyodm. O yüzdrn belirti de araöadm kendmde. Aşırı bi gaz vardı bende bi de hiç öyle bi sorun yaşamamama rağmen kabızlk olmştu. Jamileliktenmş meğer bjnlar. Göğüs şişmesi bilmemne hiçbi şey olmadı bende. Bi test yap istersen. Ben de adete 4 gün kala idrar testnde çok silik gördm
Bende göğsüm agrırdı ama hiç agrımıyor bende ihtimal vermedim 3 kere oldu az diye tutmamıştır diye ama hiç adet sancısı çekmiyorum şüphelendim ama genede bekliycem ne olur ne olmaz çünkü zannetmiyorum yumurtlamada hiç olmadı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?