Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ben sikayet etmedim hee şaka yapmistim ne işim olur.

Ben yaza girmedn 7,5 kilo verdim çok azimliydim ama kafaya koymuştum o kiloları verecektm :) hamilelik öncesi de süper oldu valla :)
Ohh mis valla :) beni bitiren su hormon hali oldu ya. 6 kiloda en az 15 kilo aldim. bude doktorlar dalga gecer gibi bi kutuda aliyo millet o kilo dediler bana. annemle kaynanamda daha ilk kutuda 8-9 kilo almislar :O bu arada sende boy kilo kacti? cevaplamazsanda olabilir canim :)

Kizlar feci girip ve öksuruk var basimin agrisindan gozlerim şişti ihlamur icicemde gebelikte zarari varmiydi balli süt ictim bi işe yaramadi

Canim nediym inş rabbim sanada tez zamnda bir bebek verir zor yani biliyorum 5ay olmadida kafayi yedim duâ her kapinin anahtaridir ben sabah nemazlarimda aglayarak yalvarmistim rabbime duydu sesimi cok sükür.

Evet hormon ilaçları fena Aldırıyor kilo aslında şu dogal hormon düzenleyicelerden kullansan artık, vucuda cok yuklenmemek lazım o kdr ilaçla , ben suan 56 kiloyum canım boy 164 :) gecen kış 62-61,5 kiloydum, nisan ayında çok sıkı bir diyete başladım yürüyüşle ve plateale destekledim :) 54 kiloya düştüm hedefim 57 idi aslında , ramazan ayı girdi araya falan ramazan ayında da 2 kilo verdim snra bayram falan derken bu zmna kdr verdiğim kilolardan 2 kilo aldım :))

Kizlar feci girip ve öksuruk var basimin agrisindan gozlerim şişti ihlamur icicemde gebelikte zarari varmiydi balli süt ictim bi işe yaramadi
Gecmiş olsn canım dikkat et ıhlamur konusunda acıkcası bir fikrim yok netten araştır istersen , ballı süt içmeye devam et

Oo senin kilon cok iyi. bende 62 kiloydum haplara basladigimda. kilomuda seviyodum ama suan 76 yim. nasil yapsamda kilo versem diye ugrasiyorum. spor diyet vs. ki zaten hep diyet yapiyo gibi dikkat ederek yerim ben. ama bu kilolari niyeyse veremiyorum. ilac kullanmayi bende pek sevmem ama mecbur kullandim onlari. simdi kullandigim birsey yok zaten. o tedavi biteli 4 ay falan oldu.

İnş verirsin sana taviyem ekmek hamur işi kızartma şeker bunlardan uzak dur ve günlük tempolu bir şekilde 45 dakika yürüme sansın varsa yürü inan verirsin, ha birde günlük 3-3,5 litre su iç mutlaka

Gecmiş olsn canım dikkat et ıhlamur konusunda acıkcası bir fikrim yok netten araştır istersen , ballı süt içmeye devam et
Sagol canim iciyorum simdi ihlamuruda tadi berbat limonda koyup kaynattim inş iyi gelir burnum yaniyor.

Ihlamur içme. Bitki çayı özellkle ilk zamanlarda yasak. Rahmin kasılıp grvşemesine neden oljyolarmş. Aşlah korusun düşük riski yaratabilr. Valla ben 3gün sürmedi atlattm. Deliler gibi portakal, greyfurt, mandalina sıkıp içtk. Abartmyrm yani 3günde 10kg meyve skmşzdır.
Socak suyun içine 1limon sktm onu içtm. Hemen atlattm. Sürekli de yattm.bi de vücut da.dinlendi tabi. 2 3 kez de sıcak süte bal koydm içtm.
Bol bol meyve tüket bence

mrb benim adetime 4 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı

İhtimal her zaman vardır bende de hiç hanilelik belirtisi olmadı. Ve bizim de sadece 3gün ilşki oldu hiç.ihtimal vermiyodm. O yüzdrn belirti de araöadm kendmde. Aşırı bi gaz vardı bende bi de hiç öyle bi sorun yaşamamama rağmen kabızlk olmştu. Jamileliktenmş meğer bjnlar. Göğüs şişmesi bilmemne hiçbi şey olmadı bende. Bi test yap istersen. Ben de adete 4 gün kala idrar testnde çok silik gördm

Bende göğsüm agrırdı ama hiç agrımıyor bende ihtimal vermedim 3 kere oldu az diye tutmamıştır diye ama hiç adet sancısı çekmiyorum şüphelendim ama genede bekliycem ne olur ne olmaz çünkü zannetmiyorum yumurtlamada hiç olmadı çünkü

Bizim de yjmrtlamada olmamştı hiç belli olmaz ama.yine de tabii ki sabredrrim.diyosan adet gününü bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…