- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.601
benimkide miniminacık :) kedi gibihahah benimde yok valla gögüs ucum :)) aama emzirdikçe çıkar heralde :)
içim rahatladı valla sağolOnın için de şöylw söyliyim. İşyernden bi arkadşn öocğu oldu. Bebek tıtmuyo diye hep slikon uç kullanıyomş. 2çocğu olan naşka bi arkadş onu kullanma dedi. Normal memeyi almıyo ama dedi. Sen on7 kullanöa alşr dedi. Valla daha o dedği gece direk memesini verdi bebek tutru. Sonra da kuşlanmadı o ucu hiç.
Zaten bence hanileliğin sonlarna doğru bile o uç çıkar. Benm de çok yok yani ama şuam bile sanki biraz büyüdü fark edebiliyorm. Bi de bebekler biliyoaun zaten emme içgüdüsüyle doğyolar ve çeneleri falan kuvvetli oluyo. O zaten sütünü vakjmlar sen meraklanma
inşallah çıkar ben ilk doğunca ememeyecek diye korkuyorumhahah benimde yok valla gögüs ucum :)) aama emzirdikçe çıkar heralde :)
öyle haklısın ben hiç vermek istemiıyorum biberon emzik falan en güzeli anne sütüEmzirdikce cikiyo merak etmeyin hatunlar bi arkadasikinda yoktu ugrasmakla alakali.bence anaçlık duygusan bakar bu tur seyler.milletin kolayina geliyo biberon mama.kim ugraşcak onunla deyen cok var
benimde miniminnacık olsa dert etmiycem de hiç bişey yok dümdüzbenimkide miniminacık :) kedi gibihahaha ama dert etmiyorum ya çıkar o yani :)
meme ucuyla alakalı olmayarak ilk zaten bi acemilik olacaak canım oyuzden cok takma kafana emzire emzire çıkar meme ucu :))) o meme ucu çıkacakkkinşallah çıkar ben ilk doğunca ememeyecek diye korkuyorum
bi benimki belirgin herhalde :/benimkide miniminacık :) kedi gibihahaha ama dert etmiyorum ya çıkar o yani :)
hahameme ucuyla alakalı olmayarak ilk zaten bi acemilik olacaak canım oyuzden cok takma kafana emzire emzire çıkar meme ucu :))) o meme ucu çıkacakkk
hepimiz de aynı şeylerden muzdaripizya bende de var sivilce ya :/ özellikle çene ve yüz bölgesinde
ayy ne kadar ayıp bişi yazmışım göğüs yazacagıma meme yazmışım bildiğinnhahao uç bu gögüslere gelecek
tüh bak unutmuş burda bile meme yazmışsın çok ayıpayy ne kadar ayıp bişi yazmışım göğüs yazacagıma meme yazmışım bildiğinn
ohooo sende ne istiyosun anacım :) bizim bu konuda kocasına zorla pekmez,çerez yedirip illa olcak diye hırs yapan hamile kalan arkadaşlarımız varHe yapcam da zaten istekli.bi koca var başimda bide onu yerse nolur halim.bilmem
kız allah seni kahretmiyeayy ne kadar ayıp bişi yazmışım göğüs yazacagıma meme yazmışım bildiğinn
valla öyle kocayı bulmuş daha ne olsunohooo sende ne istiyosun anacım :) bizim bu konuda kocasına zorla pekmez,çerez yedirip illa olcak diye hırs yapan hamile kalan arkadaşlarımız varnisankralicesi
kızlar burda bide doktor tarafından yasaklı olanlar varvalla öyle kocayı bulmuş daha ne olsunkadına bak ya sen nasıl hamile kalmayı planlıyorsun
pardon canımkızlar burda bide doktor tarafından yasaklı olanlar varolan var olmayan var kıskanırlar diyorummm esmeralda9 nisankralicesi
haha
doktor yasaklamadı bize çok şükürhahanapalım artık biz unuttuk o günleri siz yaşayın bari doyasıya bende halime ağlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?