- 17 Ekim 2016
- 760
- 1.061
- 63
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.581
Gunaydin canımm sali günü kontrolüm var sabırsızlıkla pıt pıt ları duyacağız inşallah..Gunaydin kızlar:) nasılsınız ?nasil gidiyor hamilelik ?
İnşallah :)Gunaydin canımm sali günü kontrolüm var sabırsızlıkla pıt pıt ları duyacağız inşallah..
günaydın canlarGunaydin kızlar:) nasılsınız ?nasil gidiyor hamilelik ?
Kuzum zaten yok bende onlar. annem bi manti yaparsa he bide esimle film gecesi yaparsak hafta bir iki dilim pizza :) sonrasi corba ve sebze ayrica balik et vsde duzenli tuketirim. yani hem protein hem vutamin. spor yaptigim donemden kalma aliskanligimdir. ornegin hayatta pirinc pilavi yiyemem falan.. en az 2-3litre su icerim su icmeyi benden baskada kimse sevmez ne bizim ailede nede esimin ailesinde bi damacanayi verseler gik demem. simdi sen soyle bu insan nasil kilo alir. bu arada aburcuburda cok nadir hastalanma donemimde yerim cikokata falan bir iki kez. spor konusunda olabildigince her isimi yuruyerek vs yalarim hareketi arttirmak icin evde de eliptik bisikletimde haftanin 3 gunu 1 saat duzeli kosarim. ben 3 kilo verdim ama nasil. soyle verdim nerdeyse artik hic bisey yemiyorum. bi porsiyon corbanin yarisini belki iciyorum belki icmiyorum yani. hayatsa gelsin biri bana sorsun bakiyim nasil bi hayatmis oİnş verirsin sana taviyem ekmek hamur işi kızartma şeker bunlardan uzak dur ve günlük tempolu bir şekilde 45 dakika yürüme sansın varsa yürü inan verirsin, ha birde günlük 3-3,5 litre su iç mutlaka
Gunaydin kızlar:) nasılsınız ?nasil gidiyor hamilelik ?
Ya kızlar ben birazda çekinerek bişey soracam sizlerebenim hiç göğüs ucum yok sanırım çıkmaya niyeti de yok bunu baya kendime dert ediyorum bebeğim doğar doğmaz nasıl emzirecem diye. Doğuma kadar çıkar mı acaba yada bunun için yapılacak bişey varmıdır
ya inşallah çıkarÇıkar mwraklanma. Kızenmn de yoktu ama benek emdkçe çıkar o
sivilceler ara ara bende de oluyo. kuruluk özellikle ayaklarımda var benimde derilerim pul pul dökülüyorGünaydıınnn. Benm şimdi yine midem bulandı yaaabi de bi şey sorucam sizde de oldu mu, benm çenemden boynuma doğru hep sivilce çıktı yaa hiç yoktu, olmazdı böyle sivilce falan. Ellerim de aşırı kuruyo. Siz de yaşıyo msnz böylw şwyler
ya inşallah çıkarsilikon göğüs ucu kullanmak istemiyorum bebek ona alışınca zor oluyomus normal tutması
sivilceler ara ara bende de oluyo. kuruluk özellikle ayaklarımda var benimde derilerim pul pul dökülüyor
ahh kuzucum umarım en kısa sürede verirsin, lifli gıdalar tükette bari tok tutsun seni :) aç kalarak kilo verilmez ama ya az yiyip sık yemek lazım ki metabolizma calışssın ama işte herkesin bünyesi farklıKuzum zaten yok bende onlar. annem bi manti yaparsa he bide esimle film gecesi yaparsak hafta bir iki dilim pizza :) sonrasi corba ve sebze ayrica balik et vsde duzenli tuketirim. yani hem protein hem vutamin. spor yaptigim donemden kalma aliskanligimdir. ornegin hayatta pirinc pilavi yiyemem falan.. en az 2-3litre su icerim su icmeyi benden baskada kimse sevmez ne bizim ailede nede esimin ailesinde bi damacanayi verseler gik demem. simdi sen soyle bu insan nasil kilo alir. bu arada aburcuburda cok nadir hastalanma donemimde yerim cikokata falan bir iki kez. spor konusunda olabildigince her isimi yuruyerek vs yalarim hareketi arttirmak icin evde de eliptik bisikletimde haftanin 3 gunu 1 saat duzeli kosarim. ben 3 kilo verdim ama nasil. soyle verdim nerdeyse artik hic bisey yemiyorum. bi porsiyon corbanin yarisini belki iciyorum belki icmiyorum yani. hayatsa gelsin biri bana sorsun bakiyim nasil bi hayatmis obu arada.her.sabah tartilirim bugun 75.8 cok fark etti cidden
o sivilceler den bende de var özelikle cenemde :))) biri bitiyo biri başlıyor :) ama şu sıralar iyi maşallah :)Günaaaydınnn
hahah benimde yok valla gögüs ucum :)) aama emzirdikçe çıkar heralde :)Ya kızlar ben birazda çekinerek bişey soracam sizlerebenim hiç göğüs ucum yok sanırım çıkmaya niyeti de yok bunu baya kendime dert ediyorum bebeğim doğar doğmaz nasıl emzirecem diye. Doğuma kadar çıkar mı acaba yada bunun için yapılacak bişey varmıdır
hahahaBende o dert yok masallahi ver gogus ucumunda iste emecek yavri yok.simdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?