- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.621
Dert etme canım benim de öyleydi. Neredyse dümdüzdü. Şimdi yavaş yavaş büyümeye başladıYa kızlar ben birazda çekinerek bişey soracam sizlerebenim hiç göğüs ucum yok sanırım çıkmaya niyeti de yok bunu baya kendime dert ediyorum bebeğim doğar doğmaz nasıl emzirecem diye. Doğuma kadar çıkar mı acaba yada bunun için yapılacak bişey varmıdır
Benim de alnım çok sivilcelenmişti 2 3 hafta öncesine kadar. Ergenliğe dönmüştüm resmen. Şimdi geçti ama bir iki tane küçük çıkıyo bazenGünaydıınnn. Benm şimdi yine midem bulandı yaaabi de bi şey sorucam sizde de oldu mu, benm çenemden boynuma doğru hep sivilce çıktı yaa hiç yoktu, olmazdı böyle sivilce falan. Ellerim de aşırı kuruyo. Siz de yaşıyo msnz böylw şwyler
Aaaahhhhhh ahhdoktor yasaklamadı bize çok şükür
leeen siz bana komplo mu şey ediyonuz bakıyimkızlar burda bide doktor tarafından yasaklı olanlar varolan var olmayan var kıskanırlar diyorummm esmeralda9 nisankralicesi
bugünlerin keyfini çıkar bakleeen siz bana komplo mu şey ediyonuz bakıyimzırt pırt bana hamillikle ilgili mesajlar veriyosunuz hahah bu arada yasaklı masaklı ay valla zor iş anacım olmaması :) sizin duvar kaç metre inşallah tırmanırken zor olmuyordur hhmasal
hahahahakız allah seni kahretmiyene güldüm. nur içinde yatsın kemal sunalın hanzo filmindeki gibi memme diyişi geldi gözümün önüne
ne duvarı bacım yakında apartamanın tüm duvarlarını karış karış ezberleyecez nerdeyseleeen siz bana komplo mu şey ediyonuz bakıyimzırt pırt bana hamillikle ilgili mesajlar veriyosunuz hahah bu arada yasaklı masaklı ay valla zor iş anacım olmaması :) sizin duvar kaç metre inşallah tırmanırken zor olmuyordur hhmasal
aynen öyle valla değerlendir bol bolbugünlerin keyfini çıkar baksonra hamilelikti felan sonrada çocuk derken kardeş gibi olursunuz
ay iyi o zaman dört gözle bekliyorum o günleriDert etme canım benim de öyleydi. Neredyse dümdüzdü. Şimdi yavaş yavaş büyümeye başladı
valla karnım ağırdı gülmektennSezen Aksu Ben Sana Tutsak Sen Bana Yasak şarkısı tüm yasaklılara gelsin ozmn
ahhh ki ne ahhh burcu bizim halimizden yasaklılar anlarAaaahhhhhh ahh
Ayıptır söylemesi ergen erkek çocuklarına döndüm tuhaf tuhaf rüyalar görmeye başladımahhh ki ne ahhh burcu bizim halimizden yasaklılar anlar
ayy madem itiraf ettin bende itiraf edeyimAyıptır söylemesi ergen erkek çocuklarına döndüm tuhaf tuhaf rüyalar görmeye başladım
Doğuma kadar ne olurum artık hiç bilmiyorum
Ayıptır söylemesi ergen erkek çocuklarına döndüm tuhaf tuhaf rüyalar görmeye başladım
hahahahbugünlerin keyfini çıkar baksonra hamilelikti felan sonrada çocuk derken kardeş gibi olursunuz
ohoo değerlendirmez miyim
hahahahAyıptır söylemesi ergen erkek çocuklarına döndüm tuhaf tuhaf rüyalar görmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?