Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Dert etme canım benim de öyleydi. Neredyse dümdüzdü. Şimdi yavaş yavaş büyümeye başladı

Benim de alnım çok sivilcelenmişti 2 3 hafta öncesine kadar. Ergenliğe dönmüştüm resmen. Şimdi geçti ama bir iki tane küçük çıkıyo bazen

pardon canım esmeralda9 diyince bi yorum yapıyım dedim
kızlar burda bide doktor tarafından yasaklı olanlar var olan var olmayan var kıskanırlar diyorummm esmeralda9 nisankralicesi
leeen siz bana komplo mu şey ediyonuz bakıyim zırt pırt bana hamillikle ilgili mesajlar veriyosunuz hahah bu arada yasaklı masaklı ay valla zor iş anacım olmaması :) sizin duvar kaç metre inşallah tırmanırken zor olmuyordur hhmasal

bugünlerin keyfini çıkar bak sonra hamilelikti felan sonrada çocuk derken kardeş gibi olursunuz

ne duvarı bacım yakında apartamanın tüm duvarlarını karış karış ezberleyecez nerdeyse

Ayıptır söylemesi ergen erkek çocuklarına döndüm tuhaf tuhaf rüyalar görmeye başladım
Doğuma kadar ne olurum artık hiç bilmiyorum
senin doğuma kadar yasak mı valla ben bu ay ki kontrolümde soracam yeter yani yasaklarda bi yere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…