- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.681
he valla ya bende seviniyodum regl dönemi yok hamilelik boyunca bizi kimse tutamaz diye amayaaa bu hiç aklınıza gelmemişti dimiiiöylece yanınızdda sereserpe yatan kocalarınızakurdun kuzuya baktığı gibi bakar bakar uzaktan dumanına ekmek banarsınız hahahhaah
oda doğru zaten benim koca hiç sevmez o korunma işleriniyok kuzum saçma değil korunmak gerekiyo diye biliyorum ama hiç yoktan iyidir onu bile yapamayanlar var
gül gül inşallah başına geliryaaa bu hiç aklınıza gelmemişti dimiiiöylece yanınızdda sereserpe yatan kocalarınızakurdun kuzuya baktığı gibi bakar bakar uzaktan dumanına ekmek banarsınız hahahhaah
al bi eline de keçiboynuzu pekmezini yakaladığın yerde tık ağzına sonra yap yapabildiğinioda doğru zaten benim koca hiç sevmez o korunma işlerinibide hamile kalınca adam kaçıyo ben kovalıyorum
he valla ya bende seviniyodum regl dönemi yok hamilelik boyunca bizi kimse tutamaz diye amabacım zaten benim herif bebeğe bişey olur korkusuyla yanaşmıyo ki doktor sorun yok dese de biz duralım diyecek diye korkuyorum
amin amin sonra yazarsın buraya kızlar çok mağdurum diyegül gül inşallah başına gelir
bende öyle düşünüyorum evde var zatenal bi eline de keçiboynuzu pekmezini yakaladığın yerde tık ağzına sonra yap yapabildiğini
al bi eline de keçiboynuzu pekmezini yakaladığın yerde tık ağzına sonra yap yapabildiğini
caniye bak hele heleal bi eline de keçiboynuzu pekmezini yakaladığın yerde tık ağzına sonra yap yapabildiğini
al bi eline de keçiboynuzu pekmezini yakaladığın yerde tık ağzına sonra yap yapabildiğini
hamile kalınca görürüm seni hormonlar tavan oluncacaniye bak hele heleanaaam sizden korkulur bacım gerçi kıyamam kız çocuğa bişey olur diye yapmayan herifi baş tacı ederim ben yazıık :)
gelirse anlatırım bende nolcakgül gül inşallah başına gelir
tatlım o iş öyle olmuyo ne yazık ki hele bi 2 3 ay ara ver bakalım ki kıyamıyomusuncaniye bak hele heleanaaam sizden korkulur bacım gerçi kıyamam kız çocuğa bişey olur diye yapmayan herifi baş tacı ederim ben yazıık :)
benim nicki bilmiyoahaha beyler okumasın burayı ayol
aynen benimkide bi oyun var oturur onu oynarbenim nicki bilmiyoyanında yazıyorum amaa hiiiiiiç oyun oynuyo falan o arada fark etmiyo. ay burasıda olmasa kimle neyle konuşuyim :) bi rahatlıyorum en azından
benim nicki bilmiyoyanında yazıyorum amaa hiiiiiiç oyun oynuyo falan o arada fark etmiyo. ay burasıda olmasa kimle neyle konuşuyim :) bi rahatlıyorum en azından
bizde aynen bu gidişle kahve arkadaşı gibi olacaz o oyuna giriyo ben yanında 'bakim hangi taşı attın ya yapma o atılır mı falan modundayım'aynen benimkide bi oyun var oturur onu oynar: D
kız benim zaten tavanda adam bana sen sapıksın he diyip duruyohamile kalınca görürüm seni hormonlar tavan olunca
valla bizde oyunoynuyoruz darkness reborn diye bi oyun :) oyundan birbirimize kalp gönderiyoruz en büyük fantezimiz bu iştebizde aynen bu gidişle kahve arkadaşı gibi olacaz o oyuna giriyo ben yanında 'bakim hangi taşı attın ya yapma o atılır mı falan modundayım'napalım birbirimizle oynayamayınca oyunlara vurduk kendimizi
ahaha benimki de bi doğursaydın da rahatlasaydım dedi adam vallakız benim zaten tavanda adam bana sen sapıksın he diyip duruyobi rahat vermiyorum ki
fantazi+tavla birleşince aklıma kötü şeyler geliyorvalla bizde oyunoynuyoruz darkness reborn diye bi oyun :) oyundan birbirimize kalp gönderiyoruz en büyük fantezimiz bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?