Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

yaaa bu hiç aklınıza gelmemişti dimiii öylece yanınızdda sereserpe yatan kocalarınızakurdun kuzuya baktığı gibi bakar bakar uzaktan dumanına ekmek banarsınız hahahhaah
he valla ya bende seviniyodum regl dönemi yok hamilelik boyunca bizi kimse tutamaz diye ama bacım zaten benim herif bebeğe bişey olur korkusuyla yanaşmıyo ki doktor sorun yok dese de biz duralım diyecek diye korkuyorum

benim nicki bilmiyo yanında yazıyorum amaa hiiiiiiç oyun oynuyo falan o arada fark etmiyo. ay burasıda olmasa kimle neyle konuşuyim :) bi rahatlıyorum en azından
aynen benimkide bi oyun var oturur onu oynar : D
bizde aynen bu gidişle kahve arkadaşı gibi olacaz o oyuna giriyo ben yanında 'bakim hangi taşı attın ya yapma o atılır mı falan modundayım' napalım birbirimizle oynayamayınca oyunlara vurduk kendimizi

bizde aynen bu gidişle kahve arkadaşı gibi olacaz o oyuna giriyo ben yanında 'bakim hangi taşı attın ya yapma o atılır mı falan modundayım' napalım birbirimizle oynayamayınca oyunlara vurduk kendimizi
valla bizde oyunoynuyoruz darkness reborn diye bi oyun :) oyundan birbirimize kalp gönderiyoruz en büyük fantezimiz bu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…