- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.701
niye banlasınlar canım ne alaka yani ne yapıyoruz kikorkarım yakında banlayacaklar beni herşeyi döktüm ortaya
valla bizde oyunoynuyoruz darkness reborn diye bi oyun :) oyundan birbirimize kalp gönderiyoruz en büyük fantezimiz bu işte
valla şuan benimde aklıma hiç iyi şeyler gelmedi fantesi falanfantazi+tavla birleşince aklıma kötü şeyler geliyor
ay allahım ne güldüm ya vallahi alemsiniz he :)valla şuan benimde aklıma hiç iyi şeyler gelmedi fantesi falanhem fantezi bize gayet uzak bi kelime onu bile unutmusum 3 ayda
ay allahım ne güldüm ya vallahi alemsiniz he :)
daha hamileliğin başında böyleysek sonunda oturur ağlarız herhaldeHepimiz ne dertliymişiz yahu
kısacası burcu sende sorun yokmuş canım :) bak nasıl döküldüler hemenHepimiz ne dertliymişiz yahu
çin setti bile az gelirkısacası burcu sende sorun yokmuş canım :) bak nasıl döküldüler hemenbide ergenler gibi oldum diyodun kadıncağız burç halifenin duvarlarına tırmanıyo
Cidden kızlar sizi duyumca içim rahatladı vallahi. Yani gerçekten tedirgin olmaya başlamıştım. Artık yatarken ne olur saçma sapan rüya görmeyeyim diye dua eder olmuştum.çin setti bile az gelir
sihirli annem mod: onZaman su gibi aksın herkes rahata kavuşsunnnn
O zmn da keyfi bırakıp elimizi çabuk tutucaz artıkkorkutmuyum da kızlar bebiş oldu mu onla ilgilen felan derken zaman geçiyor sonra bi boşluk yakılıyorum tam o işe başlıyacak çocuk ağlıyor derken bitiş
sağol ya hiç korkutmadınkorkutmuyum da kızlar bebiş oldu mu onla ilgilen felan derken zaman geçiyor sonra bi boşluk yakılıyorum tam o işe başlıyacak çocuk ağlıyor derken bitiş
ah bu hormonlar yokmu valla çok normal canım ben bazen kendimi sapık gibi hissediyorum kocama ne zaman baksam aklımda kırk tane şey dolaşıyoCidden kızlar sizi duyumca içim rahatladı vallahi. Yani gerçekten tedirgin olmaya başlamıştım. Artık yatarken ne olur saçma sapan rüya görmeyeyim diye dua eder olmuştum.
şuan o kadarına bile razıyımkorkutmuyum da kızlar bebiş oldu mu onla ilgilen felan derken zaman geçiyor sonra bi boşluk yakılıyorum tam o işe başlıyacak çocuk ağlıyor derken bitiş
O zmn da keyfi bırakıp elimizi çabuk tutucaz artık
ayıp olacak ama yatak odası dışında her yer oluyor yani . kendimden biliyorumsağol ya hiç korkutmadınben bile korktum be :) şey hayatımız bitti der gibi
hahahaha nerde tuttuysa artıkayıp olacak ama yatak odası dışında her yer oluyor yani . kendimden biliyorum
Bazılarında tam tersi oluyo aslında. Bizim grupta yine herkes aynı şeyden muzdarip ama maaşallahımız var yineah bu hormonlar yokmu valla çok normal canım ben bazen kendimi sapık gibi hissediyorum kocama ne zaman baksam aklımda kırk tane şey dolaşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?