- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.721
şimdi onu tartışmıycamda illaki yeri yatak odasıda değilhaniayıp olacak ama yatak odası dışında her yer oluyor yani . kendimden biliyorum
vay vay vayşimdi onu tartışmıycamda illaki yeri yatak odasıda değilhanineyse fazla karıştırmıyım o konuyu sonra yemeyeyim
ya bacım sadece o iş yasak yani neyse anlandın senşuan o kadarına bile razıyım
şimdi onu tartışmıycamda illaki yeri yatak odasıda değilhanineyse fazla karıştırmıyım o konuyu sonra yemeyeyim
haklısın bacım yer mekan zaman sınırlamasızvay vay vay
ben anlıyorum da canım bizim adam laftan anlamıyoya bacım sadece o iş yasak yani neyse anlandın sen
aman olsunda modundasın sendehaklısın bacım yer mekan zaman sınırlamasız
o zaman devreye keçiboynuzu pekmezi giriyorben anlıyorum da canım bizim adam laftan anlamıyo
sende olsa sanki yasağı hiçe sayacakmışın gibi geldiaman olsunda modundasın sendekız yazık be hiç mi yok. izin veriyodur dikkatli olun diyodur ya. tamamen yapmadan olmaz heralde. yani olmamallı bence olmasın yaaa noluuur
Yok kız komple yasak.ya bacım sadece o iş yasak yani neyse anlandın sen
senin nickini değiştiriyorumo zaman devreye keçiboynuzu pekmezi giriyor
ya gör işte halimi herşey kabulümaman olsunda modundasın sendekız yazık be hiç mi yok. izin veriyodur dikkatli olun diyodur ya. tamamen yapmadan olmaz heralde. yani olmamallı bence olmasın yaaa noluuur
ay yok anam adam umrumda olmaz yeterki bişey olmasın bebeişime :) oyarım onu valla bişey olursasende olsa sanki yasağı hiçe sayacakmışın gibi geldi
ah kuzuuum valla resmen yeniden düşüncem bebeiş olayını şuan eve gidemde doya doya kocamı bi koklayım :) korktum valla. bide ben cidden düşkünümdür eşime ki oda bana. bizim bittiğimiz andır yani o anya gör işte halimi herşey kabulümyok canım ne yazık ki tamamen yasak
ya aslında o faydalıymış diye duymuştum bide anne mutlu olunca çocuk da mutlu oluyormuşYok kız komple yasak.
Yani rahim kasılmasın diye zaten yasak, ister tam olsun ister olmasın.
hmm bunu bilmiyodum gerçi kocam sağolsun nerdeyse elimi bile tutmayacak ya bebeğe bişey olursa diyeYok kız komple yasak.
Yani rahim kasılmasın diye zaten yasak, ister tam olsun ister olmasın.
ahahah çok güzelsenin nickini değiştiriyorumkeçiboynuzuteyze yapıyorum nasıl
yok kuzum ya o işin şakası tabi olsa iyi olurdu ama bebiş olsun yeter kiah kuzuuum valla resmen yeniden düşüncem bebeiş olayını şuan eve gidemde doya doya kocamı bi koklayım :) korktum valla. bide ben cidden düşkünümdür eşime ki oda bana. bizim bittiğimiz andır yani o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?