Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

haftaya gidicem ama işte günü belli değil. kendimi tutabilirsem cuma gidicez, mümkün oldğnca ilerlemş olsun ki görünsün

bu kez öğrenirsin inş. kanaman yada kahverengi lekelenme oluyo mu sende yine. bu ay doktorum progestanı kesdi ve dün kahverengi pıhtı geldi biraz korktum açıkcası

bu kez öğrenirsin inş. kanaman yada kahverengi lekelenme oluyo mu sende yine. bu ay doktorum progestanı kesdi ve dün kahverengi pıhtı geldi biraz korktum açıkcası

yok hiç olmadı allahtan artık. ilacı kestikten sonraki 1 2 gün mü geldi? benm de ilacı kesti ya doktorum, o ilaç önlüyo ya kan gelmesini falan. belki içerde kalan pıhtı ilacı kesnce gelmiş olabilir. ben ilacı kestğimdeki gün ve sonraki gün tvalet kağıdına çok çok az geldi kahverengi. sonra bi daha hiç gelmedi

yok ilacı geçen kontrolümde kesmisti nerdeyse 10 gün oldu içmiyorum. dün biraz evi falan süpürdüm sonra duşa girdim duştan sonra bir parça kahverengi pıhtı geldi daha doktor kontrolüme de var bilmiyorum erkene alıp gitmelimiyim yoksa olabilir mi korktum baya

istiyosan git için rahat etsin ama lütfen ev işi yapma. bana doktorum özellkle söylemişti ev işi sakın yapma diye. ben hala yapmyrm hiç. özellikle de süpürge ve ütü bak çok baskı yapıyomş rahme. dikkat et ki sonra böyle strese de sokma kendini. bi şey yoktur büyük ihtimalle ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım

inş bişey yoktur doktorumla konuştum şimdi kırmızı ise problem kahverengi ise korkma dedi. devam ederse gidecem. haklısın eşim de çok kızdı hep ev işi yüzünden oluyo diye ama dayanamadım. sanırım kucağıma alana kadar böyle korkutacak bizi

sen kendini yorma, geçer bunlar da. ben de heralde doğana kadar kanama falan dvm edicek diyodum. çok korkuyodum. ama allahtan çok çok şükür ki 4.aya girince bıçak gibi kesildi. olmasın inş bi daha hiç. gerçekten çok fazla strese sokuyo insanı.

süpürge falan da yapma sakın bi daha

yok yapmam daha korktum iyice ders oldu bu. yeter ki miniğim sağlıklı olsun napalım dayanacaz artık. benimki 4 ay falan anlamıyor çocugum büyüdün artık yaramazlık yapma diyorum ama hiç anlayan yok 2 3 haftaya kadar bu sıkıntılı süreci tamamen atlatırsın dedi doktor hadı bakalım inş
senin sat'ın yada tahmini doğum tarihin ne zaman sanırım aramızda bir iki gün var

26 eylüldü benim son adet tarihim. haziran sonunda gelir bizim minikler bayrama denk gelicekler büyük ihtimalle ben de ramazan bayramının iilk günü doğmuşum, denk geldi bak çocğm da öyle olucak

26 eylüldü benim son adet tarihim. haziran sonunda gelir bizim minikler bayrama denk gelicekler büyük ihtimalle ben de ramazan bayramının iilk günü doğmuşum, denk geldi bak çocğm da öyle olucak
23 eylül de benim aramızda 3 gün var evet büyük ihtimalle bayramı doğum sancılarıyla geçirecez hatta belki aynı günde doğum yapabiliriz ayy çok güzel senin kızın şimdiden sana benzemiş bile (bence kızın olacak) ben mayıs doğumluyum hep bebeğimde o ay olsun isterdim ama tutturamadık 1 ay falan geç yapmışız

kısmet artık bi dahakine mayısı tutturursunuz ayy inş yaaa valla siz hepiniz kız hissediyosunuz ama çevremdeki çoğu kişi erkek diyo yaa. çatlycam ben de meraktan. haftaya umarm gösterir de artk meraklarım biter
bana nedense benim doğum sezaryen olucak ve ayın 22 ya da 23 ünde doğucak gibi geliyo hep

Frzee canım sen progestana devam ediyor musun?
canım benim 2 gün önce bitti ilacım ,doktorumda zaten 13.haftaya kadar devam demişti korkma sende kanama sahası yoktur inş öncekinin sızıntısı olabilir ,ev işi yapmamaya çalış yani kendini yorma bu sıralar,ilk zmnlr benim de kendimi yordugumda geliyodu kahverengi akıntı,yani kasıtlı yormuyordum tabi ama çabuk yoruluyorum artık :)

anneler hissedermiş gönlünen geçen değil de hissettiğin neyse o çıkar ki bildiğim kadarıyla senin her ikiside kız ben baştan beri hep kız istedim ama içimden oğlum olacak diye geçiyodu benim etrafımdakilerde bana hep kızı diyor doktor ise erkek
zaten kız olursa 9 ay 10 günü doldurmadan erken gelirmiş erkek bebekde 9 ay 10 gün beklermiş. bende hep 27 28 gibi doğacam diye düşüyorum umarım benim sezeryan olmaz sen sezeryan mı istiyosun normal mi

herkes senin erkek erkek dedği için mi bilmyrm ilk kesin erkek diyodum ama son zamanlarda kız gibi geliyo bilmiyorm his mi istek mi çözemedim ben de
ben aslında öncesinde kesnlkle normal doğm istiyorm asla sezaryen yapmam diyodum. aklımın ucundan geçmiyodu sezaryen. sonra sonra sıcak bakmaya başladım. bi de iki doğumu da yapanlar kesinlikle sezaryen yapın diyolar deli misinz normal yapıcaksınız falan diyolar hep kafam karşyo öyle olunca. ama gidip de ben sezaryen istiyorum diye zorlamam asla. eğer nasip olursa normali tercih ederim ama zorlamam eskisi gibi illa normal olsun diye

bu arada sezaryenle ilgili baya bi akademik makale, prof doktorların yazısını falan okudum da o yok için temizlenmiyo yok şöyle yok böyle hepsi hurafeymiş onlar da biraz sıcak bakmama sebep oldu

yok canım yani o yoğun kanamam olduğu dönemlerde bile kanama sahası yada kesede kopma sızıntı falan yoktu çok şükür aynen zaten bi iki dolaşsam hemen yoruluyorum ve belim ağırıyo o yüzden olmuştur inş bizim minikler annelerini düşüyo yorulma iş yapma yat diyolar galiba

inş gönlünden geçen olur sağlıklı bir şekilde.
ya aslında insanları çok takmamak gerek çünkü herkesin bünyesi frklı kimi 1 satte doğururken kimi 10 saat uğrasıyo. tabi sağlık açısından mecburi olunmadığı sürece bence her anne önce normali denemeli doğum sancısını çeken annelerle sezeryan anneler arasında bebeğe uyum süreci farklı oluyormuş. sezeryan olacaksa bile bu bir cerrahi işlem değilde yani şu tarihte gel alalım değil de doğum sürecinin başlaması doğum sancısı ve suyun gelmesiyle falan olmalı

bu arada sezaryenle ilgili baya bi akademik makale, prof doktorların yazısını falan okudum da o yok için temizlenmiyo yok şöyle yok böyle hepsi hurafeymiş onlar da biraz sıcak bakmama sebep oldu
ben henüz hiç araştırma yapmadım kendimi iyice korkutmiyim diye

haahaha aynen
sevgili anne ;seni şu sıralar biraz korkutuyorum ama bu tamamen seni düşündüğümden beni kucagına aldıgında bütün sıkıntılarımız bitecek ( seni uykusuz bırakmam dışında tabi ) :) ve biz çok mutlu bir aile olacagız sevgilerle henüz cinsiyetini bilmediğin ama merakla büyük bir heyecanla beklediğin miniğin
kesin böyle düşünüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…