- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.161
Bende çok şükür iyiyim kuzum :)) hep iyi olalım inşallahakşam o kadar çok gazım vardi ki patliyorum sanmıştım çıkaramadım da son zamanlarda çok oluyor
Ara ara yapıyor canım çıkaramıyorum da gazı dediğin gibi çok kötü oluyorbenm de hamile oldğmu daha bilmedğim zamanlarda vardı, belirtiymiş meğer o. normalde hiç öyle problemim olmaz ama o dönem çok kötüydü ytaaa.
sancı yapıyo mu peki
Aynen dediğin gibiydi canım :)Kizlaaarrrr nerelerdesinizzzz kimseler yok
Birşey sorucam kesenin ilk konumuna.göre cinsiyet tahmini yapiliyormus dogruluk payi var mi???? :)) sağda duruyorsa kiz solda duruyorsa erkek miydi oyle bişeydi
Yaaaa sende doğru çıktı mi peki sağda mıydı???? Benimki de sağ tarafa yapışmış resmeeennnn ayyyAynen dediğin gibiydi canım :)
Yaaaa sende doğru çıktı mi peki sağda mıydı???? Benimki de sağ tarafa yapışmış resmeeennnn ayyy
Kızlar sanırım benim kız nasıl olacak buldum
Bu kadar nutella yersem bu çıkar benden bence
valla bundan sonra kız veya erkek farketmezbenimkide sagdaydı bütün teoriler kız diyor gel gör ki doktorumun içine erkek doguyorhayırlısı bakalım bekleyip görecez
Kızlar sanırım benim kız nasıl olacak buldum
Bu kadar nutella yersem bu çıkar benden bence
Kizlaaarrrr nerelerdesinizzzz kimseler yok
Birşey sorucam kesenin ilk konumuna.göre cinsiyet tahmini yapiliyormus dogruluk payi var mi???? :)) sağda duruyorsa kiz solda duruyorsa erkek miydi oyle bişeydi
Aynen dediğin gibiydi canım :)
benimde hep soldabenimkide sagdaydı bütün teoriler kız diyor gel gör ki doktorumun içine erkek doguyorhayırlısı bakalım bekleyip görecez
senin doktor randevun ne zaman ?benmki ilk ultrasonda tam ortadaymş. ayyyy ondasn önceknde solda sanırm
senin doktor randevun ne zaman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?