- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.201
ayy yerim ben onları düşünmesi bile güzellhaahaha aynen
sevgili anne ;seni şu sıralar biraz korkutuyorum ama bu tamamen seni düşündüğümden beni kucagına aldıgında bütün sıkıntılarımız bitecek ( seni uykusuz bırakmam dışında tabi ) :) ve biz çok mutlu bir aile olacagız sevgilerle henüz cinsiyetini bilmediğin ama merakla büyük bir heyecanla beklediğin miniğin
kesin böyle düşünüyorlar
ben henüz hiç araştırma yapmadım kendimi iyice korkutmiyim diye
ben denk geldkçe okuyorum. zaman hızlıca geçicek çünkü anlamıycaz hiçhayırlısı olsun inşallah hepimiz için
evet sağdaydı :))Yaaaa sende doğru çıktı mi peki sağda mıydı???? Benimki de sağ tarafa yapışmış resmeeennnn ayyy
canım sıkıldı biraz kanamam oldu :/sesi soluğu çıkmayanlar hangi alemlerdesiniz
Hayırdır inşallahcanım sıkıldı biraz kanamam oldu :/
doktora gittin mi ? az olmuştur inş benimde dün kahverengi pıhtı geldi demek ki kanama falan durumları 12. haftaya kadar değilmişcanım sıkıldı biraz kanamam oldu :/
aa çok mu oldu ? kahverengi mi?canım sıkıldı biraz kanamam oldu :/
Hayırdır inşallah
Nasıl oldu canım ya az bişeydir inşallah
sabah oldu hemen progesteron aldım şimdilik bi sıkıntı yok öyle çok gelmedi . çok az geldidoktora gittin mi ? az olmuştur inş benimde dün kahverengi pıhtı geldi demek ki kanama falan durumları 12. haftaya kadar değilmiş
üzülme yoktur birşeysabah oldu hemen progesteron aldım şimdilik bi sıkıntı yok öyle çok gelmedi . çok az geldi
iyi az geldiyse korkma arada olabiliyomuş. ağrın falan var mısabah oldu hemen progesteron aldım şimdilik bi sıkıntı yok öyle çok gelmedi . çok az geldi
yok ağrım çok şükür :) içerdeki arada aksiyon yaşatıyor :)iyi az geldiyse korkma arada olabiliyomuş. ağrın falan var mı
Yat hemen.sabah oldu hemen progesteron aldım şimdilik bi sıkıntı yok öyle çok gelmedi . çok az geldi
yok ağrım çok şükür :) içerdeki arada aksiyon yaşatıyor :)
bizim minikler doğana kadar böyle korkutacak sanırımYat hemen.
Arkadaş biz ne zaman rahata erecez yaaa
3 ay bitti oh diyoruz gene canımız sıkılıyor ara ara
inşallah geçer canım sağlıklı kucağımıza alırızbenimde 2 gündür yogun mide bulantım başladıve kusuyorum 2 gündür
benim mide bulantılarım 3 gündür azaldı baya. gerçi kanama olmasın da mide sorununa razıyım vallabenimde 2 gündür yogun mide bulantım başladıve kusuyorum 2 gündür
Siz çok çektiniz bu mide bulantısından yabenimde 2 gündür yogun mide bulantım başladıve kusuyorum 2 gündür
yok ağrım çok şükür :) içerdeki arada aksiyon yaşatıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?