- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.241
benim dünden beri bulantılar geri döndügünaaaydınnnnniyi mi herkes
benim dünden beri bulantılar geri döndüyine birşey yiyemiyorum yesemde yutmamla çıkarmam bir oluyo.
sizde durumlar nasıl
valla bende anlamadımallah allah yaa neden öyle oldu ki senin. inş daha uzun sürmez. randevun 14ünde miydi senin? gittğinde sor doktora bari de bi çözüm bulmaya çalışsın
valla bende anlamadımgaliba benim minik hafta sonu annesini dinlendirmeyecek tam evdeyim oh yatıp dinleneyim diyorum mide bulantıları bırakmıyo evet 14 ünde umarım o güne kadar dayanabilirim devam ederse erken gidecem bakalım sarı leblebi iyi geliyomuş bugünde onu denemeye başladım
hmm onu da bi deneyeyim bakalım. inş iyi gelir su bile içemedim dünden beriasıl tuzlu leblebi ye miden alırsa. benm normalde yolda falan çok bulanırdı, hamilelikten de önce yani. tuzlu leblebi iyi geliyodu. belki bu bulantıya da iyi gelir. tüh yaa
hmm onu da bi deneyeyim bakalım. inş iyi gelir su bile içemedim dünden beri4. ay bitince mi durur bu sıkıntılar acaba
sizde durumlar nasıl iyimisiniz?ilkinilkin burcu1888 Frzee nisankralicesi
ohh ne güzel inş bi daha hiç olmaz bulantınbenim bulantılar bıçak gibi kesildi 4.aya girince. hiç ihtimal vermiyodum biteceğine ama bittiyani yine öyle eskisi değilm hafif hafif arada hissettiriyo ama en azndan yemek falan rahatça yiyebiliyorum.
ben artık bi de karnmda hissediyorum, göbek deliğimden aşağısı baya sertleşti. sizin de oldu mu öyle
bizim bulantıların bizi bırakmaya pek niyeti yok galibabenim bulantılar bi geçiyor bi başlıyor kafasına göre takılıyor,onun dışında keyfim yok psikolojim iyi degil olanlardan dolayı ,hergün biraz biraz ölüyoruz ,Allah sonumuzu hayıretsin inş
İyyim ben canım. Sadece kalça ağrım çok ve o uyku hali geri döndü. Kafamı kaldıramıyorum uyu uyu uyu şiştim uyumaktanhmm onu da bi deneyeyim bakalım. inş iyi gelir su bile içemedim dünden beri4. ay bitince mi durur bu sıkıntılar acaba
sizde durumlar nasıl iyimisiniz?ilkinilkin burcu1888 Frzee nisankralicesi
Ben gece hareket etmesine uyandım :))benim bulantılar bıçak gibi kesildi 4.aya girince. hiç ihtimal vermiyodum biteceğine ama bittiyani yine öyle eskisi değilm hafif hafif arada hissettiriyo ama en azndan yemek falan rahatça yiyebiliyorum.
ben artık bi de karnmda hissediyorum, göbek deliğimden aşağısı baya sertleşti. sizin de oldu mu öyle
Ben olabildiğince izlememeye çalışıyorum ama mümkün değilbenim bulantılar bi geçiyor bi başlıyor kafasına göre takılıyor,onun dışında keyfim yok psikolojim iyi degil olanlardan dolayı ,hergün biraz biraz ölüyoruz ,Allah sonumuzu hayıretsin inş
Ben gece hareket etmesine uyandım :))
Önce gaz mı acaba dedim ama hanımefendinin ta kendisiydi
Ya ben bu açıdan da hiç düşünmemiştim ama yaaaaaa gerçekten miiiiii.. yaaa ne güzellbiz de gelsek o zmnlara geceleri uyanık o zaman. inşallah ilerleyen zamanlarda gece gündüzü ayırt eder de doğduğnda sıkıntı yapmaz sana
Ya ben bu açıdan da hiç düşünmemiştim ama yaaa
Yanarım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?