Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

benim dünden beri bulantılar geri döndü yine birşey yiyemiyorum yesemde yutmamla çıkarmam bir oluyo.
sizde durumlar nasıl

allah allah yaa neden öyle oldu ki senin. inş daha uzun sürmez. randevun 14ünde miydi senin? gittğinde sor doktora bari de bi çözüm bulmaya çalışsın

allah allah yaa neden öyle oldu ki senin. inş daha uzun sürmez. randevun 14ünde miydi senin? gittğinde sor doktora bari de bi çözüm bulmaya çalışsın
valla bende anlamadım galiba benim minik hafta sonu annesini dinlendirmeyecek tam evdeyim oh yatıp dinleneyim diyorum mide bulantıları bırakmıyo evet 14 ünde umarım o güne kadar dayanabilirim devam ederse erken gidecem bakalım sarı leblebi iyi geliyomuş bugünde onu denemeye başladım

asıl tuzlu leblebi ye miden alırsa. benm normalde yolda falan çok bulanırdı, hamilelikten de önce yani. tuzlu leblebi iyi geliyodu. belki bu bulantıya da iyi gelir. tüh yaa

asıl tuzlu leblebi ye miden alırsa. benm normalde yolda falan çok bulanırdı, hamilelikten de önce yani. tuzlu leblebi iyi geliyodu. belki bu bulantıya da iyi gelir. tüh yaa
hmm onu da bi deneyeyim bakalım. inş iyi gelir su bile içemedim dünden beri 4. ay bitince mi durur bu sıkıntılar acaba

sizde durumlar nasıl iyimisiniz? ilkinilkin burcu1888 Frzee nisankralicesi

benim bulantılar bıçak gibi kesildi 4.aya girince. hiç ihtimal vermiyodum biteceğine ama bitti yani yine öyle eskisi değilm hafif hafif arada hissettiriyo ama en azndan yemek falan rahatça yiyebiliyorum.
ben artık bi de karnmda hissediyorum, göbek deliğimden aşağısı baya sertleşti. sizin de oldu mu öyle

ohh ne güzel inş bi daha hiç olmaz bulantın
ben henüz hiç bişey hissedemiyorum sadece göbeğim büyüdü biraz daha belli ediyo kendini

benim bulantılar bi geçiyor bi başlıyor kafasına göre takılıyor,onun dışında keyfim yok psikolojim iyi degil olanlardan dolayı ,hergün biraz biraz ölüyoruz ,Allah sonumuzu hayıretsin inş

benim bulantılar bi geçiyor bi başlıyor kafasına göre takılıyor,onun dışında keyfim yok psikolojim iyi degil olanlardan dolayı ,hergün biraz biraz ölüyoruz ,Allah sonumuzu hayıretsin inş
bizim bulantıların bizi bırakmaya pek niyeti yok galiba
amin artık ölüm haberleri almak istemiyoruz her geçen gün günahsız suçsuz yere bir sürü insanın evine ateş düşüyo Rabbim ailelerine sabır versin

Ben gece hareket etmesine uyandım :))
Önce gaz mı acaba dedim ama hanımefendinin ta kendisiydi

Ben olabildiğince izlememeye çalışıyorum ama mümkün değil
Uzak durmaya çalış geçici bir süreliğine de olsa

Ben gece hareket etmesine uyandım :))
Önce gaz mı acaba dedim ama hanımefendinin ta kendisiydi

aaa gerçekten miiiiii.. yaaa ne güzell biz de gelsek o zmnlara geceleri uyanık o zaman. inşallah ilerleyen zamanlarda gece gündüzü ayırt eder de doğduğnda sıkıntı yapmaz sana

Ya ben bu açıdan da hiç düşünmemiştim ama yaaa
Yanarım o zaman

düzelir ya zamanla inşallah. ama genel olarak anne karnındayken sabah hareketsiz olup geceleri tepinen bebekler doğdklarnda da gece uyumaz sabah uyurmuş aman olsun sabah da olsa uyusun da bari en azndan sabah uyursun sen de, bi sıkıntısı o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…