Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Öyle tabi canım. O sıkıntı mı yeter ki sağlıklı doğsunlar
Hiç uyutmasalar da olur. Zaten zamanla düzene oturuyorlar

İyyim ben canım. Sadece kalça ağrım çok ve o uyku hali geri döndü. Kafamı kaldıramıyorum uyu uyu uyu şiştim uyumaktan
kalça ağrılarını doktoruna söylemişmiydin? belki ek bişeyler verir. Sanırım hamilelikte ki uyku sorunu mide falan sorunları tam olarak geçmiyo ara ara uğruyo.

aaa gerçekten miiiiii.. yaaa ne güzell biz de gelsek o zmnlara geceleri uyanık o zaman. inşallah ilerleyen zamanlarda gece gündüzü ayırt eder de doğduğnda sıkıntı yapmaz sana
Ya ben bu açıdan da hiç düşünmemiştim ama yaaa
Yanarım o zaman
kızlar anne karnındayken bebişler gündüz annelerin hareketleri dolayısıyla sallanıp uyur geceleri sırt üstü yatınca da uyanırmış. ama doğunca geceleri bol bol uyurlar inş

kalça ağrılarını doktoruna söylemişmiydin? belki ek bişeyler verir. Sanırım hamilelikte ki uyku sorunu mide falan sorunları tam olarak geçmiyo ara ara uğruyo.
Nolmal ağrılar çekeceksin biraz dedi. Magnezyum falan vermedi. Yiyecekle destekleyecekmişim.
Dün süt içtim
Ama nasıl içtim siz bana sorun
1 bardak sütü 3 saatte falan içtim burnumu tıkayarak

Nolmal ağrılar çekeceksin biraz dedi. Magnezyum falan vermedi. Yiyecekle destekleyecekmişim.
Dün süt içtim

ben de hiç süt içmiyorum yoğurt yiyorm onun yerine napayım. aynı şey işte

Dün süt içtim
ben de hiç süt içmiyorum yoğurt yiyorm onun yerine napayım. aynı şey işte
o sorun bende de var bırak sütü içmeyi görünce bile midem bulanıyo zaten hayatımın hiç bir döneminde süt sevemedim. ama yogurt ve peynr bol bol yiyorum kardeş ürünler nede olmasa

ben hiç içemiyorum ya napsam ki

Ben de içemiyorum :))
Kediler gibi dilimi sokup çıkarıyorum vallahi
O zmn da 3 saati buluyo bitmesi. Pipetle daha kolay olur gibi geliyor bana kafaya dikmektense. Bir dahaki içişimde pipetle denicem

ısıtıp içsen belki biraz daha içilebilir olur ben öyle deniycem

Ben de içemiyorum :))
Kediler gibi dilimi sokup çıkarıyorum vallahi
O zmn da 3 saati buluyo bitmesi. Pipetle daha kolay olur gibi geliyor bana kafaya dikmektense. Bir dahaki içişimde pipetle denicem
sen dene bizede söyle öyle deneyelim ben hep çok büyük konuştum asla içmem diye ama yeni yeni farkediyorum ki insanın bebeği söz konusu olunca yapamayacağı şey olmuyor galiba

sen dene bizede söyle öyle deneyelim ben hep çok büyük konuştum asla içmem diye ama yeni yeni farkediyorum ki insanın bebeği söz konusu olunca yapamayacağı şey olmuyor galiba

ben de yemeği falan hayatta tuzsuz yiyemem derdim. yoğurda bile tuz döküp yerdim ama şimdi yapmıyorum. bebek olmasa yine aynen tuzlu dvm ederim ama gerçekten çok hassaslaşılıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…