- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.261
Öyle tabi canım. O sıkıntı mı yeter ki sağlıklı doğsunlardüzelir ya zamanla inşallah. ama genel olarak anne karnındayken sabah hareketsiz olup geceleri tepinen bebekler doğdklarnda da gece uyumaz sabah uyurmuşaman olsun sabah da olsa uyusun da bari en azndan sabah uyursun sen de, bi sıkıntısı o olsun
kalça ağrılarını doktoruna söylemişmiydin? belki ek bişeyler verir. Sanırım hamilelikte ki uyku sorunu mide falan sorunları tam olarak geçmiyo ara ara uğruyo.İyyim ben canım. Sadece kalça ağrım çok ve o uyku hali geri döndü. Kafamı kaldıramıyorum uyu uyu uyu şiştim uyumaktan
oyy çok güzel ya maşallahBen gece hareket etmesine uyandım :))
Önce gaz mı acaba dedim ama hanımefendinin ta kendisiydi
aaa gerçekten miiiiii.. yaaa ne güzellbiz de gelsek o zmnlara geceleri uyanık o zaman. inşallah ilerleyen zamanlarda gece gündüzü ayırt eder de doğduğnda sıkıntı yapmaz sana
kızlar anne karnındayken bebişler gündüz annelerin hareketleri dolayısıyla sallanıp uyur geceleri sırt üstü yatınca da uyanırmış.Ya ben bu açıdan da hiç düşünmemiştim ama yaaa
Yanarım o zaman
Öyle tabi canım. O sıkıntı mı yeter ki sağlıklı doğsunlar
Hiç uyutmasalar da olur. Zaten zamanla düzene oturuyorlar
Nolmal ağrılar çekeceksin biraz dedi. Magnezyum falan vermedi. Yiyecekle destekleyecekmişim.kalça ağrılarını doktoruna söylemişmiydin? belki ek bişeyler verir. Sanırım hamilelikte ki uyku sorunu mide falan sorunları tam olarak geçmiyo ara ara uğruyo.
Evet lütfen öyle yapsınlarkızlar anne karnındayken bebişler gündüz annelerin hareketleri dolayısıyla sallanıp uyur geceleri sırt üstü yatınca da uyanırmış.ama doğunca geceleri bol bol uyurlar inş
Nolmal ağrılar çekeceksin biraz dedi. Magnezyum falan vermedi. Yiyecekle destekleyecekmişim.
Dün süt içtim
Ama nasıl içtim siz bana sorun
1 bardak sütü 3 saatte falan içtimburnumu tıkayarak
Nolmal ağrılar çekeceksin biraz dedi. Magnezyum falan vermedi. Yiyecekle destekleyecekmişim.
Dün süt içtim
Ama nasıl içtim siz bana sorun
1 bardak sütü 3 saatte falan içtimburnumu tıkayarak
o sorun bende de var bırak sütü içmeyi görünce bile midem bulanıyoben de hiç süt içmiyorumyoğurt yiyorm onun yerine napayım. aynı şey işte
Ben de öyle idare ederim dedim ama yemediben de hiç süt içmiyorumyoğurt yiyorm onun yerine napayım. aynı şey işte
illa da süt mü olacakmışBen de öyle idare ederim dedim ama yemedi
Ben de öyle idare ederim dedim ama yemedi
illa da süt mü olacakmış
Benzerler ama birbiri yerine geçemezler dedi doktorBen de günlük 1bardak içmeye çalşaym o zmn bari
ben hiç içemiyorum ya napsam kiBenzerler ama birbiri yerine geçemezler dedi doktor
Hiç olmazsa haftada 2 3 bardak iç dedi bana
Benim bu bacak ve kalça ağrımın sebebi kalsiyuö ve magnezyum eksikliği ve çok yoğurt ve peynir yerim ben. Yetmemiş demek ki
Ben de içemiyorum :))ben hiç içemiyorum ya napsam ki
Ben de içemiyorum :))
Kediler gibi dilimi sokup çıkarıyorum vallahi
O zmn da 3 saati buluyo bitmesi. Pipetle daha kolay olur gibi geliyor bana kafaya dikmektense. Bir dahaki içişimde pipetle denicem
sen dene bizede söyle öyle deneyelimBen de içemiyorum :))
Kediler gibi dilimi sokup çıkarıyorum vallahi
O zmn da 3 saati buluyo bitmesi. Pipetle daha kolay olur gibi geliyor bana kafaya dikmektense. Bir dahaki içişimde pipetle denicem
ısıtınca da kokuyo sankiısıtıp içsen belki biraz daha içilebilir olurben öyle deniycem
sen dene bizede söyle öyle deneyelimben hep çok büyük konuştum asla içmem diye ama yeni yeni farkediyorum ki insanın bebeği söz konusu olunca yapamayacağı şey olmuyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?