Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

günaydın ,bende bugunlerde sabahları uyanamıyorum 8 de zor kalkıyorum valla çok agırlaştım sanki öle hissediyorum

profilin çok güzel olmuş bu birincisi. 2.si de ben de zor kalkıyorm artk sabahları. ve size de oluyo mu ya dün gece yatakta dönerken falan ağrdı biraz. belli ediyo artk varlığını

profilin çok güzel olmuş bu birincisi. 2.si de ben de zor kalkıyorm artk sabahları. ve size de oluyo mu ya dün gece yatakta dönerken falan ağrdı biraz. belli ediyo artk varlığını
teşekkü ederim valla ben yatakta pozisyon degiştirirken sürekli bir yerlerim agrıyor sanki 7 aylık gibi ah uh diye sesler cıkarıyrm canım yandıgı için bi de gögüslerim geceleri inanılmaz agrıyor elim degince üstüne yatınca sizin de agrıyor mu ?

benm zaten anlamadğm bi şeklde göğüslerim hassaslaştı. normalde adet öncesi sızlarmış falan ya hiç bilmem o sızıyı. ama hamilelik başladı benm göğüsler bi dğeişti 2 3 hafta öncesnde falan çok daha hassastı,yüzüstü assla yatamıyodum ve dedğin gibi geceleri çok oluyodu ağrısı. şimdi kafasına göre takılıyo, bazen ağrıyo bazen ağrımıyo. ama hassaslık devam ediyo

doguma kadar devam ediyormuş hassasiyeti ve dogumdan snrada agrıyormuş emzirirken falan gerçi dogum yapanlar daha iyi bilir diimi nisankraliçesi :) bu arada senin randevu cuma dimi ?

Slm kızlar 3 senelik evliyim. Şuan adetliyim, bitince kısmetse artık çalışmalara başlıycaz. Yaz annesi olmak istiyorum. Burda birlikte paylaşalım, herkese mrblar şimdiden
merhaba canim hamilemisin simdi? Korunmayi biraktiktan sonra nekadar sürdü hamile kalman? Bizde üc aydir deniyoruz ama henüz birsey olmadi malesef.

merhaba canim hamilemisin simdi? Korunmayi biraktiktan sonra nekadar sürdü hamile kalman? Bizde üc aydir deniyoruz ama henüz birsey olmadi malesef.

mrb evet hamileyim. eylülde bıraktık korunmayı, ekimde hamileydim. 1.5 ay falan oluyo sanırım. doktora gittiniz mi korunmayı bırakmadan önce kontrol için? gerçi 3ay da uzun bi süre dğeil ki zaten. 1 seneye kadar normal diyo doktorlar. inş en kısa zamanda güzel haberler alırsınız siz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…