- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.301
yok artık uyumuyorum pek
ya bide bana diyordunbenim de bu sıralar uyku isteğim arttı. uyuduğmda derin uyuyorum ve çok tatlı oluyo uykularım. nasıl güzel bi şeymiş bu yaa
iyi mi?he iyi
bende sabah 7 civarı uyanıyorum hep yagünaydın ,bende bugunlerde sabahları uyanamıyorum 8 de zor kalkıyorum vallaçok agırlaştım sanki öle hissediyorum
günaydın ,bende bugunlerde sabahları uyanamıyorum 8 de zor kalkıyorum vallaçok agırlaştım sanki öle hissediyorum
iyi mi?
bende sabah 7 civarı uyanıyorum hep yatabi eşimde sağolsun işe giderken uyandırır
bende ki huh sabah uyandığım zaman bir daha uyuyamamolsun nasılsa sonrasında geri uyuyosundur. hiçbi şey yapmasan bile uzansan o da güzel işte. çok kıskandım seni şuan
bende ki huh sabah uyandığım zaman bir daha uyuyamamama yataktan çıkmam tabi
teşekkü ederimprofilin çok güzel olmuş bu birincisi. 2.si de ben de zor kalkıyorm artk sabahları. ve size de oluyo mu ya dün gece yatakta dönerken falan ağrdı biraz. belli ediyo artk varlığını
teşekkü ederimvalla ben yatakta pozisyon degiştirirken sürekli bir yerlerim agrıyor sanki 7 aylık gibi ah uh diye sesler cıkarıyrm canım yandıgı için bi de gögüslerim geceleri inanılmaz agrıyor elim degince üstüne yatınca sizin de agrıyor mu ?
doguma kadar devam ediyormuş hassasiyeti ve dogumdan snrada agrıyormuş emzirirken falangerçi dogum yapanlar daha iyi bilir diimi nisankraliçesi :) bu arada senin randevu cuma dimi ?
al tabi yaa daha ne duruyorsun :) bende ayın 20 sine alıcam inş off daha cok var ama :)hee evet cuma ve iyi hatrlattın arayp randevumu alayım
merhaba canim hamilemisin simdi? Korunmayi biraktiktan sonra nekadar sürdü hamile kalman? Bizde üc aydir deniyoruz ama henüz birsey olmadi malesef.Slm kızlar 3 senelik evliyim. Şuan adetliyim, bitince kısmetse artık çalışmalara başlıycaz. Yaz annesi olmak istiyorum. Burda birlikte paylaşalım, herkese mrblar şimdiden
al tabi yaa daha ne duruyorsun :) bende ayın 20 sine alıcam inş off daha cok var ama :)
merhaba canim hamilemisin simdi? Korunmayi biraktiktan sonra nekadar sürdü hamile kalman? Bizde üc aydir deniyoruz ama henüz birsey olmadi malesef.
al tabi yaa daha ne duruyorsun :) bende ayın 20 sine alıcam inş off daha cok var ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?