- 23 Kasım 2010
- 1.255
- 201
- 123
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.321
Senin adina cok sevinidm canim ALLAH saglikli bri sekilde kucagin aalmayi nasip etsin. Bende eylülün ortasinda biraktim korunmayi, Malesef bu zamana kadar birsey olmadi. Sen dogum kontrol hapi kullaniyormuydun? Nekadar bir süre kullandin? Ben yaklasik bir sene kullandim ama adetim biraktiktan sonra düzenli geldi herzamanki gibi...Kontrol oldm doktor sorun yok dedi. Endometriosisden süphelendi ama hamile kalirsan gecer dedi. Hamilelige engelmi bilmiyorummrb evet hamileyim. eylülde bıraktık korunmayı, ekimde hamileydim. 1.5 ay falan oluyo sanırım. doktora gittiniz mi korunmayı bırakmadan önce kontrol için? gerçi 3ay da uzun bi süre dğeil ki zaten. 1 seneye kadar normal diyo doktorlar. inş en kısa zamanda güzel haberler alırsınız siz de
Senin adina cok sevinidm canim ALLAH saglikli bri sekilde kucagin aalmayi nasip etsin. Bende eylülün ortasinda biraktim korunmayi, Malesef bu zamana kadar birsey olmadi. Sen dogum kontrol hapi kullaniyormuydun? Nekadar bir süre kullandin? Ben yaklasik bir sene kullandim ama adetim biraktiktan sonra düzenli geldi herzamanki gibi...Kontrol oldm doktor sorun yok dedi. Endometriosisden süphelendi ama hamile kalirsan gecer dedi. Hamilelige engelmi bilmiyorum
insallah canim dua et hepimizede noluramin inşallah. ben doğum kontrol hapını 3 sene önce 6-7 ay kadar kullandım ama çok rahatsız etti beni diye bıraktım. 2 senedir falan kullanmıyodum yani. doğum kontrol hapının etki edeceğini sanmıyorum çünkü daha yeni doğum yapan bi arkadaşım 2 3 gün hapı kullanmayı aksattı diye hamile kaldı. zamanını bekliyodur bebeğin
insallah canim dua et hepimizede nolurallah isteyen herkese versin.
kızlar o gece ağrıları bende de var ne tarafa dönsem karnım acıyo daha şimdiden böyleysek 7. aydan sonra nasıl olacaz çok merak ediyorum
oturduğumuz yerden kalkamayacaz herhaldeBen de ondan korkuyorum. Karnımız bütüdükçe iyice zorlaşıcak her şey
olur birşey söylemez bana bıraktı süreyi zaten 16.hafta olacak o zmn inş ,cinsiyetini de kesinleşir diye gec gideyim diyorum :)daha erkene çeksen ne olur ki sankiduramadım geldim dersin
bende öyle düşünüyorum aslında içim içimi yiyo biran önce gidip görsem diye ama 16. haftayı doldurup öyle gidecem cinsiyeti kesinleşsin diyeolur birşey söylemez bana bıraktı süreyi zaten 16.hafta olacak o zmn inş ,cinsiyetini de kesinleşir diye gec gideyim diyorum :)
Ocak ayında olduğumuzdan güzel gaberlerle geri gelcek o inanıyorum ben :))kk detoksu yapıyo o yine heralde
Ben benimkileri anlatmaya kalksam roman olur romaannnnteşekkü ederimvalla ben yatakta pozisyon degiştirirken sürekli bir yerlerim agrıyor sanki 7 aylık gibi ah uh diye sesler cıkarıyrm canım yandıgı için bi de gögüslerim geceleri inanılmaz agrıyor elim degince üstüne yatınca sizin de agrıyor mu ?
Benim de 12 sinde detaylı ultrason var haftaya perşembeal tabi yaa daha ne duruyorsun :) bende ayın 20 sine alıcam inş off daha cok var ama :)
Bence görülüraldım aldım. hallettim tamamdır. cuma 16.30da randevum. inş görür yaaaa
az kalmış :) senin karnın büyümeye başladı mı ? hareketleri yogunlaştı mı ?Benim de 12 sinde detaylı ultrason var haftaya perşembe
Benim göbek aldı başını gitti ya. Geçen seferki bu kadar büyümemişti. İşin kötüsü birkaç gündür karnımda değişik yerlerde kaşıntı varaz kalmış :) senin karnın büyümeye başladı mı ? hareketleri yogunlaştı mı ?
ay bende bi an büyüsün istiyorum karnım :) kaşıntı başladıysa çatlayacaksındır demektirBenim göbek aldı başını gitti ya. Geçen seferki bu kadar büyümemişti. İşin kötüsü birkaç gündür karnımda değişik yerlerde kaşıntı var
Her an çatladım diye haber verebilirim
ben çatlamışım bileBenim göbek aldı başını gitti ya. Geçen seferki bu kadar büyümemişti. İşin kötüsü birkaç gündür karnımda değişik yerlerde kaşıntı var
Her an çatladım diye haber verebilirim
Gülme yaaaaaay bende bi an büyüsün istiyorum karnım :) kaşıntı başladıysa çatlayacaksındır demektir
Daha çok erken ya çatlamak için tüühben çatlamışım bilesabah göğimin her iki tarafında iki tane çizgi belirmişti. göbek çıktı ama hala hareketlerini hissetmiyorum ne zaman hissetmeye başlıycaz
Gülme yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?