Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Senin adina cok sevinidm canim ALLAH saglikli bri sekilde kucagin aalmayi nasip etsin. Bende eylülün ortasinda biraktim korunmayi, Malesef bu zamana kadar birsey olmadi. Sen dogum kontrol hapi kullaniyormuydun? Nekadar bir süre kullandin? Ben yaklasik bir sene kullandim ama adetim biraktiktan sonra düzenli geldi herzamanki gibi...Kontrol oldm doktor sorun yok dedi. Endometriosisden süphelendi ama hamile kalirsan gecer dedi. Hamilelige engelmi bilmiyorum

amin inşallah. ben doğum kontrol hapını 3 sene önce 6-7 ay kadar kullandım ama çok rahatsız etti beni diye bıraktım. 2 senedir falan kullanmıyodum yani. doğum kontrol hapının etki edeceğini sanmıyorum çünkü daha yeni doğum yapan bi arkadaşım 2 3 gün hapı kullanmayı aksattı diye hamile kaldı. zamanını bekliyodur bebeğin

insallah canim dua et hepimizede nolur allah isteyen herkese versin.

kızlar o gece ağrıları bende de var ne tarafa dönsem karnım acıyo daha şimdiden böyleysek 7. aydan sonra nasıl olacaz çok merak ediyorum

olur birşey söylemez bana bıraktı süreyi zaten 16.hafta olacak o zmn inş ,cinsiyetini de kesinleşir diye gec gideyim diyorum :)
bende öyle düşünüyorum aslında içim içimi yiyo biran önce gidip görsem diye ama 16. haftayı doldurup öyle gidecem cinsiyeti kesinleşsin diye

Ben benimkileri anlatmaya kalksam roman olur romaannnn
Zaten hep şikayetçiydim onlardan şuan hiç aramız yok

az kalmış :) senin karnın büyümeye başladı mı ? hareketleri yogunlaştı mı ?
Benim göbek aldı başını gitti ya. Geçen seferki bu kadar büyümemişti. İşin kötüsü birkaç gündür karnımda değişik yerlerde kaşıntı var
Her an çatladım diye haber verebilirim

Benim göbek aldı başını gitti ya. Geçen seferki bu kadar büyümemişti. İşin kötüsü birkaç gündür karnımda değişik yerlerde kaşıntı var
ay bende bi an büyüsün istiyorum karnım :) kaşıntı başladıysa çatlayacaksındır demektir

ben çatlamışım bile sabah göğimin her iki tarafında iki tane çizgi belirmişti. göbek çıktı ama hala hareketlerini hissetmiyorum ne zaman hissetmeye başlıycaz

ben çatlamışım bile sabah göğimin her iki tarafında iki tane çizgi belirmişti. göbek çıktı ama hala hareketlerini hissetmiyorum ne zaman hissetmeye başlıycaz
Daha çok erken ya çatlamak için tüüh
Ben hareketlerini hissedyorum özellikle akşamları yatarken coşuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…