- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.341
gerçekten mi nasıl bir duygu hissetmek :)Daha çok erken ya çatlamak için tüüh
Ben hareketlerini hissedyorum özellikle akşamları yatarken coşuyo :)
Ne iğnesi kızbişi olmaz ya aslında benim de bir kaç gündür göbegimde bazen kaşıntı oluyor ama iğne yerlerim kaşınıyor diye tahmin etdiyorum ben
sorma görünce çok üzüldümDaha çok erken ya çatlamak için tüüh
Ben hareketlerini hissedyorum özellikle akşamları yatarken coşuyo :)
kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benNe iğnesi kız
Pıt pıt bişey vuruyorgerçekten mi nasıl bir duygu hissetmek :)
Kremleri yağları içecem artık çatlamayayım diye ama olacağı varsa çok da etki etmiyo sanırımsorma görünce çok üzüldümzaten benim tenim çok hassas bişey olsa izi kalır hemen. o yüzden korkarım çatlaklarla başetmek zor olacak
maşallahbide bizimkiler başlasa artık
Pıt pıt bişey vuruyor
Bazen anlık bazen baya ittiriyor gibi :)))
Bazen de sürtünüyor gibi :))
Aa hadi yakan sulandırıcı iğne kullanıyorum benhergün göbeğimden vuruyorum
aynen çatlayacagın varsa zaten hiç bir şey fayda etmiyor,hiç birşey kullanmayıp çatlamayanlar da varKremleri yağları içecem artık çatlamayayım diye ama olacağı varsa çok da etki etmiyo sanırım
öyle gözüküyo. ben henüz başlamamıştım yağ ve kremlere ama hemen başlayacam. sen ne kullanıyosun?Kremleri yağları içecem artık çatlamayayım diye ama olacağı varsa çok da etki etmiyo sanırım
Az kaldı sizin de :)süperr yaaa
kendim yapıyorum deri altı zaten zorlanmıyorum alıştım insülin gibi :) cildim hassaslaştı tabi bazen çok canım yanıyor ama yapacak birşey yok :)Aa hadi ya
Kendin mi yapıyosun çok zor be
Bknz ABLAMaynen çatlayacagın varsa zaten hiç bir şey fayda etmiyor,hiç birşey kullanmayıp çatlamayanlar da var
Ben LR ın gebe kremini kullanıyorum. Bunun yanında bebe yağı kakao yağı kullanıyorumöyle gözüküyo. ben henüz başlamamıştım yağ ve kremlere ama hemen başlayacam. sen ne kullanıyosun?
Hamilelik süresince mi yoksa hep devam mı edeceksin?kendim yapıyorum deri altı zaten zorlanmıyorum alıştım insülin gibi :) cildim hassaslaştı tabi bazen çok canım yanıyor ama yapacak birşey yok :)
hamilelik boyunca sadeceHamilelik süresince mi yoksa hep devam mı edeceksin?
bende öle diyordum kendim kesi,nlikle vuramam diye ama bebeği söz konusu olunca insan öle bir vuruyor ki şaşırıp kalıyorsun ki zaten çokta korkulacak bir iğne degil hazır iğne zaten kullan atay büyük konuşmuyum da kendi kendime iğne vuramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?