- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #6.361
Tüy konusunda daha fazla sıkıntım olabileceğini düşünmediğimden ben kullanıcam valla :))badem yağı tüylenme yapıyormuş oyuzden kullanmıyrm ben zaten tüylüyüm :) valla her sabah bir bardak ballı sütümü içerim
olur birşey söylemez bana bıraktı süreyi zaten 16.hafta olacak o zmn inş ,cinsiyetini de kesinleşir diye gec gideyim diyorum :)
ya tüy konusu çok ciddi bi konuTüy konusunda daha fazla sıkıntım olabileceğini düşünmediğimden ben kullanıcam valla :))
kızlar bugün kü konudan aklıma gelerek size bi uyarıda bulunuyum :) çocuk doğduktan sonra yanınızda yatırmayın ben kızımı ayıracam diye ne çektim :)
yok kız o kadarda demedim ama benim kız 4-5 ay önce bile aramızda uyurdu . bende ayırdım çok sıkıntı oluyor sonradanBen de o konuda çok karışığım şuan. İlk zamanlar yatar yanmzda ama ne kadar sürede ayrmaj lazm acaba. Adem güneş var ya o adamn bi kaç yazusını okudum da o da çok çok rahat yaa. Çok abartılı, aynı yatakta yatın diyo o ne saçma
yok kız o kadarda demedim ama benim kız 4-5 ay önce bile aramızda uyurdu . bende ayırdım çok sıkıntı oluyor sonradanbence 1-1.5 yaşından itibaren bebek telsizi felan alıp ayrı yatmalı diye düşünüyorum . şimdi öyle yapacağım ben
aynı yatakta yatılır mı ya Allah korusun cocuk düşer falan uyku haliyle ,benim ablam öle bir hata yapmış mesela yanında yatırmış ilk zmnlr cocuk düşmüş birgün yataktan Allah korumuş yani
ahahahhaBen 1yaşını bile beklemem6 ay yeter işte. Sonra odasına
yeni dogdugu zmnlr bilememiş yani düşünememiş öle bir şey olabileceğini,beni de uyramıstı sakın yanında yatırma diyeGerçekten aşlah korumuş. Ne kadardı o zaman çok mu küçüktü
ahahahhabugünlerin acısını çıkaracam diyorsun yani
yeni dogdugu zmnlr bilememiş yani düşünememiş öle bir şey olabileceğini,beni de uyramıstı sakın yanında yatırma diye
katılıyorum canımhem öyle hem de bence gerek yok sürekli yanımzda olmasına. ben o konularda biraz katıyım sanırım. uyuturken de yatağna koyup kendi kendne uyumasını bekleyebilirim. ağlasa da gitmeyerek bilmiyorum o zmn dayanabilir mym ama, yapabilrim heralde
katılıyorum canımsonra değişik fantaziler ortaya çıkıyor
Canim benim ya isten cikiyorum o yuzden bu aralar baya bi yogunum toparlama asamalari :) o yuzden giremiyorum yoksa heehangi bir durum yok :)nasılsınız ?esmeralda9 yine yok ortalarda haberi olan var mı kızlar
Amin insallah canim :) ocak subat fark etmez artik :) bu yil size guzel haberler verebilmeyi diliyorum. Ama ocaktanda umutluyum. Bu arada en sin test yapmistim negatifti. Hala hastalanmadim.Ocak ayında olduğumuzdan güzel gaberlerle geri gelcek o inanıyorum ben :))esmeralda9
Günaydın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?