Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

kızlar bugün kü konudan aklıma gelerek size bi uyarıda bulunuyum :) çocuk doğduktan sonra yanınızda yatırmayın ben kızımı ayıracam diye ne çektim :)

kızlar bugün kü konudan aklıma gelerek size bi uyarıda bulunuyum :) çocuk doğduktan sonra yanınızda yatırmayın ben kızımı ayıracam diye ne çektim :)

Ben de o konuda çok karışığım şuan. İlk zamanlar yatar yanmzda ama ne kadar sürede ayrmaj lazm acaba. Adem güneş var ya o adamn bi kaç yazusını okudum da o da çok çok rahat yaa. Çok abartılı, aynı yatakta yatın diyo o ne saçma

yok kız o kadarda demedim ama benim kız 4-5 ay önce bile aramızda uyurdu . bende ayırdım çok sıkıntı oluyor sonradan bence 1-1.5 yaşından itibaren bebek telsizi felan alıp ayrı yatmalı diye düşünüyorum . şimdi öyle yapacağım ben

aynı yatakta yatılır mı ya Allah korusun cocuk düşer falan uyku haliyle ,benim ablam öle bir hata yapmış mesela yanında yatırmış ilk zmnlr cocuk düşmüş birgün yataktan Allah korumuş yani

Ben 1yaşını bile beklemem 6 ay yeter işte. Sonra odasına

aynı yatakta yatılır mı ya Allah korusun cocuk düşer falan uyku haliyle ,benim ablam öle bir hata yapmış mesela yanında yatırmış ilk zmnlr cocuk düşmüş birgün yataktan Allah korumuş yani

Gerçekten aşlah korumuş. Ne kadardı o zaman çok mu küçüktü

ahahahha bugünlerin acısını çıkaracam diyorsun yani

hem öyle hem de bence gerek yok sürekli yanımzda olmasına. ben o konularda biraz katıyım sanırım. uyuturken de yatağna koyup kendi kendne uyumasını bekleyebilirim. ağlasa da gitmeyerek bilmiyorum o zmn dayanabilir mym ama, yapabilrim heralde

yeni dogdugu zmnlr bilememiş yani düşünememiş öle bir şey olabileceğini,beni de uyramıstı sakın yanında yatırma diye

amann allah korusun. ben ilk zamanlar için yatak yanı beşikler oluyo ya kendi yatağına bitiştirebiliyosun, onlardan alıcam. zaten max 6 aya kadar sığıyolar onun içine. düşme riski, ezme riski yok.

katılıyorum canım sonra değişik fantaziler ortaya çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…