Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Bir dahaki pzt veya salı gidicem.
Ben çok sık gidiyorum galiba doktora herkes 3 hafta 4 haftada bir gidiyo. Ben max 10 gün.
Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar korkmamıştım heralde :)))

İçin rahat edicekse git tabi iyi yapıyosun. Bi de kötü bi tecrüben var, korkman normal ama rahat olmaya çalış. Çok güzel gidiyo her şey uykusuzlk dşnda

heyy selam kızlar napıyosunuz bakalım sesiniz solugunuz kesildi herşey yolundadır inş
evet son zamanlarda herkes pek sessizleşti bizde iş yerinde ki sıkılmalar ve yorgunluk dışında herşey yolunda. oğlumla tek sorunumuz işden dolayı hiç dinlenemiyor olmak gün sayıyoruz bitsede evimizde yatsak diye sende ne var ne yok Frzee

Ben benimkinin hareketlerine takığım şuan.
Bayaa aşağıda hissediyorum bi konu açtım görmüşsünüzdür belki.

kolay gelsin canım aynı bende işler güçler sorma ya bende sabahları çok zor uyanıyorum inş gecer bi an önce zmn :) son bir kaç gündür oglumu hissediyorum çok emin degildim ama bugun emin oldum,yani tekme gibi degil de elim karnımdayken içerde balık yüzüyormuş gibi degişik bir his sende var mı bişiler :)

Valla vajina üzerinde hemen. Herkes normal diyo ama bakalım sorucam doktora.
İlk hissettiğimde baya hafif hafifti. Gaz falan zannettim önemsemedim. Şimdi şddetli vuruyor tabi.
İlk bu durumu hissettikten sonra 2 kere daha doktora gitmiştim bir sıkıntı görse söylerdi heralde.

bence de kötü bişey yoktur sen takma kafana. bi de derler ya kız bebekler aşağıda büyür diye, ondanddr büyük ihtimalle

yaa ne güzel ben hissetmiyorum hala sadece bir kez karnımda kaydığını hissettim o kadar. sırt üstü yatıp elim karnımda bekliyorum ama yok bu durum beni endişelendirmiyo da değil açıkcası canlanmıyo mu bi sorun mu var falan diye düşünüp korkuyorum hep

endişelenme canım sonuçta daha erken herkes hissetmiyor ki bu haftalarda kiloylada alakalı sanırım hissetmek öle demişti doktorum :) inş en kısa sürede herkes hisseder :)

endişelenme canım sonuçta daha erken herkes hissetmiyor ki bu haftalarda kiloylada alakalı sanırım hissetmek öle demişti doktorum :) inş en kısa sürede herkes hisseder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…