- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.061
Bir dahaki pzt veya salı gidicem.
Ben çok sık gidiyorum galiba doktora herkes 3 hafta 4 haftada bir gidiyo. Ben max 10 gün.
Hayatımın hiçbir döneminde bu kadar korkmamıştım heralde :)))
günaydın kızlar mutlu huzurlu bebişlerimizle sağlıklı bir hafta olsun inş
evet son zamanlarda herkes pek sessizleştiheyy selam kızlar napıyosunuz bakalım sesiniz solugunuz kesildi herşey yolundadır inş
Ne zaman başlıyor yatışlar :)evet son zamanlarda herkes pek sessizleştibizde iş yerinde ki sıkılmalar ve yorgunluk dışında herşey yolunda. oğlumla tek sorunumuz işden dolayı hiç dinlenemiyor olmak gün sayıyoruz bitsede evimizde yatsak diye sende ne var ne yok Frzee
evet gördüm ters bi durum değildir umarım. doktoruna bi sor istersen için rahat ederBen benimkinin hareketlerine takığım şuan.
Bayaa aşağıda hissediyorum bi konu açtım görmüşsünüzdür belki.
1 mart itibariyle inşNe zaman başlıyor yatışlar :)
Ben benimkinin hareketlerine takığım şuan.
Bayaa aşağıda hissediyorum bi konu açtım görmüşsünüzdür belki.
kolay gelsin canım aynı bende işler güçler sorma ya bende sabahları çok zor uyanıyorumevet son zamanlarda herkes pek sessizleştibizde iş yerinde ki sıkılmalar ve yorgunluk dışında herşey yolunda. oğlumla tek sorunumuz işden dolayı hiç dinlenemiyor olmak gün sayıyoruz bitsede evimizde yatsak diye sende ne var ne yok Frzee
Valla vajina üzerinde hemen. Herkes normal diyo ama bakalım sorucam doktora.
İlk hissettiğimde baya hafif hafifti. Gaz falan zannettim önemsemedim. Şimdi şddetli vuruyor tabi.
İlk bu durumu hissettikten sonra 2 kere daha doktora gitmiştim bir sıkıntı görse söylerdi heralde.
Büyüsün de tepemde de büyüse olurbence de kötü bişey yoktur sen takma kafana. bi de derler ya kız bebekler aşağıda büyür diye, ondanddr büyük ihtimalle
yaa ne güzel ben hissetmiyorum halakolay gelsin canım aynı bende işler güçler sorma ya bende sabahları çok zor uyanıyoruminş gecer bi an önce zmn :) son bir kaç gündür oglumu hissediyorum çok emin degildim ama bugun emin oldum,yani tekme gibi degil de elim karnımdayken içerde balık yüzüyormuş gibi degişik bir his sende var mı bişiler :)
Büyüsün de tepemde de büyüse olur
endişelenme canım sonuçta daha erken herkes hissetmiyor ki bu haftalarda kiloylada alakalı sanırım hissetmek öle demişti doktorum :) inş en kısa sürede herkes hisseder :)yaa ne güzel ben hissetmiyorum halasadece bir kez karnımda kaydığını hissettim o kadar. sırt üstü yatıp elim karnımda bekliyorum ama yok bu durum beni endişelendirmiyo da değil açıkcası canlanmıyo mu bi sorun mu var falan diye düşünüp korkuyorum hep
endişelenme canım sonuçta daha erken herkes hissetmiyor ki bu haftalarda kiloylada alakalı sanırım hissetmek öle demişti doktorum :) inş en kısa sürede herkes hisseder :)yaa ne güzel ben hissetmiyorum halasadece bir kez karnımda kaydığını hissettim o kadar. sırt üstü yatıp elim karnımda bekliyorum ama yok bu durum beni endişelendirmiyo da değil açıkcası canlanmıyo mu bi sorun mu var falan diye düşünüp korkuyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?