- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.081
Hedefim min. 10 hafta daha içerde tutmak arkadaşı.az kaldı zaten yaza ne kaldı şunun şurasında. tepemize çkıcaklar
ah bu kilolar hep bela başımızaendişelenme canım sonuçta daha erken herkes hissetmiyor ki bu haftalarda kiloylada alakalı sanırım hissetmek öle demişti doktorum :) inş en kısa sürede herkes hisseder :)
Canım 18 de falan hissetmeye başladım ama belli belirsizdi. Güçlü vuruşlar çok nadirdi. Ama son 3 4 gündür zamanı da belli ve bayaa hızlı tekme yiyorum.burcu1888 canım sen kaçıncı haftada hareketlerini hissetmeye başladın
maşallah yaCanım 18 de falan hissetmeye başladım ama belli belirsizdi. Güçlü vuruşlar çok nadirdi. Ama son 3 4 gündür zamanı da belli ve bayaa hızlı tekme yiyorum.
Sabah o uyandırıyor. Akşam yemeğnden sonra yine coşuyor. Gün içi daha sakin.
Ama 2.gebelik olduğundan 18 de başladım hissetmeye. İlkimde doğurmadan 1 2 gün önce ilk hareketlerini hissetmiştim ki 22 haftalıktı yani.
Hedefim min. 10 hafta daha içerde tutmak arkadaşı.
İlk basamak bu :)
aynen çok net olarak 20.haftalarda hissediliyormuş :) henüz almadım detaylı için randevu haftaya kontrolumuz var 4 lü yapılacak, sanırım ozmn söyler detaylıyı sen?ah bu kilolar hep bela başımızasağlıklı olsun da bir kaç hafta daha dayanmaya razıyım en geç 20 li haftalarda hissederim inş detaylı ultrason için randevu aldın mı
aynen çok net olarak 20.haftalarda hissediliyormuş :) henüz almadım detaylı için randevu haftaya kontrolumuz var 4 lü yapılacak, sanırım ozmn söyler detaylıyı sen?
evet evet 20.haftalara denk geliyor işte,büyük ihtimal banada o haftalara verir ama benim doktor bakmıyo ayrıntılıya başka bir doktor bakıyormuş anlaşmalı oldugu,senin de öle dimidetaylıyı önümzdeki ay çektirmen lazm snein de. bizim zamanlar aynı ya ordan biliyorm. benm 16 şubata var randevum. sana da o sıralar verirler byük ihtimalle
güçlü kuvvetli gelinim benm maşallahCanım 18 de falan hissetmeye başladım ama belli belirsizdi. Güçlü vuruşlar çok nadirdi. Ama son 3 4 gündür zamanı da belli ve bayaa hızlı tekme yiyorum.
Sabah o uyandırıyor. Akşam yemeğnden sonra yine coşuyor. Gün içi daha sakin.
Ama 2.gebelik olduğundan 18 de başladım hissetmeye. İlkimde doğurmadan 1 2 gün önce ilk hareketlerini hissetmiştim ki 22 haftalıktı yani.
13 şubatta gidecem bende canım 6 şubatta da aşı randevumuz varaynen çok net olarak 20.haftalarda hissediliyormuş :) henüz almadım detaylı için randevu haftaya kontrolumuz var 4 lü yapılacak, sanırım ozmn söyler detaylıyı sen?
evet evet 20.haftalara denk geliyor işte,büyük ihtimal banada o haftalara verir ama benim doktor bakmıyo ayrıntılıya başka bir doktor bakıyormuş anlaşmalı oldugu,senin de öle dimi
Gözüm yok vallahi 40 da :)))aklına kötü şeyler getirme sen 40. haftayı zorlar seninki bu inatla
fetal ekoyu bilmiyodum ben mesela hemen sormam lazım doktorumayesss, benim de öyle o yüzden erkenden al randevunu dedi doktor. yer kalmaz falan dye. yaklaşk 1.5 2ay oldu sanırım ben randevuyu alalı. 17 martta da fetal eko var. kalbini detaylı inceliyceklermiş çocaaaamın
fetal ekoyu bilmiyodum ben mesela hemen sormam lazım doktoruma
bende hiç duymadım fetal eko yuaa senin pimpirik doktor hayret nasıl söylemedi
bende hiç duymadım fetal eko yu
çok ssinirlendim şimdiaa senin pimpirik doktor hayret nasıl söylemedi
gecmiş olsun canım güzel haberlerle gel inşKızlar çok kötü gribim
Yarın öğlen 2de kontrolümüz var. Dua edin de çabucak iyilesiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?