- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.021
Annem mayalıyor canımsana da 100 pointyogurdu kendin mi mayalıyorsun yoksa hazır mı ?
iyiyim dünürüm kızım bugün (büyük olannisankralicesi dünürümmm nerelerdesin
damadın iyi çok şükür bi an korktum gelinime mi bişe oldu diyeiyiyim dünürüm kızım bugün (büyük olan) huysuzlandı da onla uğraştım. evi toparladım felan. nasıl bizim damat?
Ooohhhg maşallahhh. Sen baya sağlklı besleniypsun. Şuan süt içiyorum da sanki dünyayı kurtarıyo gibi gururluyumBen hergun mutlaka ceviz yerim sütümü de içerim yogurdumu da yerim pekmezimi de içerim
Hiçbirşey için geç değil başarabilirsinEeee en kötü ana ben miyim yaaa. Günde toplasan 1lt su bile içmiyorum. Crviz, badem, fındık ağzıma sürmüyorum. Pekmez zaten adı bile geçmez. Kahvaltı da yapmadan çkıyoeum, sabah peynire de boğmuyorm kendmi. Yoğurt da düzene sokmadm ama denk gelirse yemekle yiyoem. Ayyyy çok kötü hissettm kendmi he
Hiçbirşey için geç değil başarabilirsin
Şaka bir yana bu işler hiç belli olmaz canım. Sonuçta bebişler bizim yediklerimizden çok etkilenmiyor. Biz yesek de yemesek de onlar sömürüyor zaten bizi :))Eeee en kötü ana ben miyim yaaa. Günde toplasan 1lt su bile içmiyorum. Crviz, badem, fındık ağzıma sürmüyorum. Pekmez zaten adı bile geçmez. Kahvaltı da yapmadan çkıyoeum, sabah peynire de boğmuyorm kendmi. Yoğurt da düzene sokmadm ama denk gelirse yemekle yiyoem. Ayyyy çok kötü hissettm kendmi he
Şaka bir yana bu işler hiç belli olmaz canım. Sonuçta bebişler bizim yediklerimizden çok etkilenmiyor. Biz yesek de yemesek de onlar sömürüyor zaten bizi :))
Kendimiz için dikkat etmek lazım aslında.
Arkadaşım neredeyse hiçbirşey yiyemedi doğurana kadar. Sonuç bebiş 4 kiloydu nerdeyse. Deposu sağlammış demekki :))
Ama ne yaparsan yap su içmeyi aksatma. O hepsinden önemli işte
Ben en çok enfeksiyondan korktuğumdan bol su içiyorum. Allah korusun erken doğum sebebi bile oluyor enfeksiyon.Hala bulantım çok geçmedi. Suyu o yüzden içemiyrm. İçtkçe midem bulanıyo
Ben en çok enfeksiyondan korktuğumdan bol su içiyorum. Allah korusun erken doğum sebebi bile oluyor enfeksiyon.
Bebek ve anne için de en önemlisi. Zorlayabildiğin kadar zorla bence kendini
Hepsine birden başlayıp fenalaşma. Yavaş yavaş :))Ayy tamam ben ptesiyi de beklemiyimyarın başlayaym suya falan hepsine
Ben de uyuyamıyorum. Yeni problemimiz buMantklı
Ben de uyuyamıyorum. Yeni problemimiz bu
Bir de ağrılarım tüm hızıyla devam ediyor
Vallahi bunaldım
Doğum sancısı dışında hiçbir ağrıdan sancıdan korkma hepsi normal dedi. Çekeceksin dedi. Öncekinde böyle ağrım hiç olmamıştı. Şimdi de tam doğum yaptığım haftadayım 22 ye girdik o yüzden en ufak şeyden tedirgin oluyorum.Sahi saat 3e geliyo heee.. sen söyleynce farkettim. Bacaklarn da ağrıyo mu hala? Benm de 3 5 gündür belimn ağrısı sortıma yayılıyo. Grip de oldm ya ondan mı yoksa normal süreç mi anlamadım. Zor oluyo ama yatarken dönerken falandoktor sana ne dedi? Geçer dedi mi
Doğum sancısı dışında hiçbir ağrıdan sancıdan korkma hepsi normal dedi. Çekeceksin dedi. Öncekinde böyle ağrım hiç olmamıştı. Şimdi de tam doğum yaptığım haftadayım 22 ye girdik o yüzden en ufak şeyden tedirgin oluyorum.
Rahim baskı yaptıkça organlar yer değiştirdikçe ağrılar çok normal aslında ama bazen öyle yerlerim ağrıyorki burası nerem ki diyorum :))
Yatakta merasimle sağdan sola dönüyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?