Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Eeee en kötü ana ben miyim yaaa. Günde toplasan 1lt su bile içmiyorum. Crviz, badem, fındık ağzıma sürmüyorum. Pekmez zaten adı bile geçmez. Kahvaltı da yapmadan çkıyoeum, sabah peynire de boğmuyorm kendmi. Yoğurt da düzene sokmadm ama denk gelirse yemekle yiyoem. Ayyyy çok kötü hissettm kendmi he

Hiçbirşey için geç değil başarabilirsin

Şaka bir yana bu işler hiç belli olmaz canım. Sonuçta bebişler bizim yediklerimizden çok etkilenmiyor. Biz yesek de yemesek de onlar sömürüyor zaten bizi :))
Kendimiz için dikkat etmek lazım aslında.
Arkadaşım neredeyse hiçbirşey yiyemedi doğurana kadar. Sonuç bebiş 4 kiloydu nerdeyse. Deposu sağlammış demekki :))

Bana sa geçen sağlk ocağnda ebe öyle dedi. Endokrine gidiyorm ya ben her ay haşimatom var diye kontrole, sonçları da sağlk ocağna götrdm. Maşallah depolarn çok.güzel dedi bende bi şey 81 miydi neydi ebede o 4müş. Olsun ben yine de kendmi zorlym. Napalım çocğmz için katlanıcaz mecbur

Ben en çok enfeksiyondan korktuğumdan bol su içiyorum. Allah korusun erken doğum sebebi bile oluyor enfeksiyon.
Bebek ve anne için de en önemlisi. Zorlayabildiğin kadar zorla bence kendini

Ayy tamam ben ptesiyi de beklemiyim yarın başlayaym suya falan hepsine

Ben de uyuyamıyorum. Yeni problemimiz bu
Bir de ağrılarım tüm hızıyla devam ediyor
Vallahi bunaldım

Sahi saat 3e geliyo heee.. sen söyleynce farkettim. Bacaklarn da ağrıyo mu hala? Benm de 3 5 gündür belimn ağrısı sortıma yayılıyo. Grip de oldm ya ondan mı yoksa normal süreç mi anlamadım. Zor oluyo ama yatarken dönerken falan doktor sana ne dedi? Geçer dedi mi

Doğum sancısı dışında hiçbir ağrıdan sancıdan korkma hepsi normal dedi. Çekeceksin dedi. Öncekinde böyle ağrım hiç olmamıştı. Şimdi de tam doğum yaptığım haftadayım 22 ye girdik o yüzden en ufak şeyden tedirgin oluyorum.
Rahim baskı yaptıkça organlar yer değiştirdikçe ağrılar çok normal aslında ama bazen öyle yerlerim ağrıyorki burası nerem ki diyorum :))
Yatakta merasimle sağdan sola dönüyorum zaten

O yatakta dönmek zaten zulüm e şimdi artk hep büyükcek sonçta bebekler, doğana kadar böyle ağrılar dvm edicek mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…