- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.041
Doğum sancısı dışında hiçbir ağrıdan sancıdan korkma hepsi normal dedi. Çekeceksin dedi. Öncekinde böyle ağrım hiç olmamıştı. Şimdi de tam doğum yaptığım haftadayım 22 ye girdik o yüzden en ufak şeyden tedirgin oluyorum.
Rahim baskı yaptıkça organlar yer değiştirdikçe ağrılar çok normal aslında ama bazen öyle yerlerim ağrıyorki burası nerem ki diyorum :))
Yatakta merasimle sağdan sola dönüyorum zaten
Bana edecek gibi geliyorO yatakta dönmek zaten zulüme şimdi artk hep büyükcek sonçta bebekler, doğana kadar böyle ağrılar dvm edicek mi ki
Tabi canım. Gider miyim aynı doktoraDoktorunu değiştirmiştin demi sen. Bu geçen seferki doktorun değil?
Bana edecek gibi geliyor
Bir de böyle yanımda homur homur uyuyor ya müstakbel baba geliyor bana bir sinir
Bütün gün kitap okuyorum ya yat yat yat oku oku okuTlfla uğraşma aslnda..dağıtıyo uykuyu iyice. Kitap okurken uykun geliyosa eğer kitap oku, sızarsın belki. Bi dönem ben de geceleri uyuyamıyodum. Çokk zor biliyorum
afiyet olsun yarasın gelinimeGünaydınlar
Yine çok fena bir kahvaltı ettim
Bu kadar yemeğe tosuncuk bişey çıksa iyi olurafiyet olsun yarasın gelinime
Bütün gün kitap okuyorum ya yat yat yat oku oku oku
Işık açmayayım diye de telefonun ışığını sonuna kadar kısıp takılıyorum işte. Stalk falan
günaydın kızlar gece gece ayaktaymışız oo ben o saatte kaçıncı rüyamı görüyodum kim bilirakşam 8 de bir yattım sabah 8 de uyandım çok uyumuşum kendimi çok enerjik hissediyorum maşallahh
Günaydınlar
Yine çok fena bir kahvaltı ettim
Uykusuzluk başladı işte. Hiç tarzım değil halbuki :))Aaaa sen ne ara yattın da ne ara kalktın yahu
Uykusuzluk başladı işte. Hiç tarzım değil halbuki :))
Progestan bile uyutmuyorsa artık :))Acaba şu melisa mı papatya çayı mıydı neydi iyi geliyomş ya doktora sorsan izin verir mi ki içmene? Belki uyutur seni onlar
Progestan bile uyutmuyorsa artık :))
Bir dahaki pzt veya salı gidicem.Bünyeb alşmştr ona artk kaç aydır içiyosun. Doktora sor bence şu çayları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?