Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Hafifledi. Bugün hatta bayaa enerjik hissettim kendimi. Ama dün kasıklarım karnım baya iğne batıyo gibi ağrıyodu.
Hergün değişiyo anlamıyorum ki. Bi günüm bi günüme uymuyor

oh iyi bari hadi. benm de sırtım çok ağrıyo, sorucam cuma gidince doktora. normal belki de artık böyle ağrılar

Bebegimin kalp atışları 2 hafta önce durmuş. Şu an yatış yaptım hastanedeyim yarin sabah kürtaj olucam. Nedeni yok. Sormayin
Sabahtan beri buralardayim uğraş uğraş..
Ben ne hayallerle gelmiştim dünya başıma yıkıldı................

ahh canım benim ne desekte teselli etsek seni bilmiyorum ki çok üzgünüm çok Allah sabır versin çok gecmiş olsun

Denilebilecek hiçbirşey yok.
Allah tekrar yaşatmasın tek duamız bu olabilir.
Seni çok iyi anlıyorum inan. Kendini çok yıpratma

çok üzüldüm söyleyecek hiç birşey bulamıyorum gerçi söylesek de bi anlamı yok.
Rabbim sabır versin sana

günaydın kızlar. Yasmnn__ nasılsın lütfen çok yıpratma kendini. Herşey biz insanlar için bir sınav umarım Rabbim tekrarını yaşatmaz
Amin inşallah canım sağol baya toparladım kendimi dün çok kötüydüm.. doktoru bekliyorum şuan 1 saate de kürtaja girerim sanırım. Duanızı eksik etmeyin. Gecem mahfoldu bir gram uykum olmadı...

Amin inşallah canım sağol baya toparladım kendimi dün çok kötüydüm.. doktoru bekliyorum şuan 1 saate de kürtaja girerim sanırım. Duanızı eksik etmeyin. Gecem mahfoldu bir gram uykum olmadı...

ben de dün diyecek bi şey bulamadım diye sessiz kaldım. çok üzme kendni olur mu vardır her işte bi hayır. allah koprusun sağlksız bi çocuk doğurmaktansa en azından başından böyle oldu diyelim. sen kendine dikkat et sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…