- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.121
hmm evet olabilir büyüsün minnoşlarheralde artk 2 randevudan sonra falan tam görmemeye başlarız bebişleri. büyüdükleri için tek parça görnmüyomş ilerleyen zamanlarda. kafasını bacaklarını falan ayrı gösteriyolarmş
al benden de o kadarGünler geçmiyor kızlar
Pöff
Günler geçmiyor kızlar
Pöff
Evde yatımca hiç geçmiyo işte :)al benden de o kadarvalla çok sıkılıyorum özellikle iş yerinde zaman hiç geçmiyo şu 1 ay daha geçse de evimde yatsam
Hafifledi. Bugün hatta bayaa enerjik hissettim kendimi. Ama dün kasıklarım karnım baya iğne batıyo gibi ağrıyodu.ağrıların ne durumda senin
yok ya işde daha zor valla bi yerin ağırsa uzanamıyosun bile sürekli yorgun bi şekilde sandelye tepesinde gün geçiriyorum.Evde yatımca hiç geçmiyo işte :)
İşte daha çabuk geçer belki
Hafifledi. Bugün hatta bayaa enerjik hissettim kendimi. Ama dün kasıklarım karnım baya iğne batıyo gibi ağrıyodu.
Hergün değişiyo anlamıyorum ki. Bi günüm bi günüme uymuyor
Çok normal hem deoh iyi bari hadi. benm de sırtım çok ağrıyo, sorucam cuma gidince doktora. normal belki de artık böyle ağrılar
ahh canım benim ne desekte teselli etsek seni bilmiyorum ki çok üzgünüm çokBebegimin kalp atışları 2 hafta önce durmuş. Şu an yatış yaptım hastanedeyim yarin sabah kürtaj olucam. Nedeni yok. Sormayin
Sabahtan beri buralardayim uğraş uğraş..
Ben ne hayallerle gelmiştim dünya başıma yıkıldı................
Denilebilecek hiçbirşey yok.Bebegimin kalp atışları 2 hafta önce durmuş. Şu an yatış yaptım hastanedeyim yarin sabah kürtaj olucam. Nedeni yok. Sormayin
çok üzüldüm söyleyecek hiç birşey bulamıyorum gerçi söylesek de bi anlamı yok.Bebegimin kalp atışları 2 hafta önce durmuş. Şu an yatış yaptım hastanedeyim yarin sabah kürtaj olucam. Nedeni yok. Sormayin
Amin inşallah canım sağol baya toparladım kendimi dün çok kötüydüm.. doktoru bekliyorum şuan 1 saate de kürtaja girerim sanırım. Duanızı eksik etmeyin. Gecem mahfoldu bir gram uykum olmadı...günaydın kızlar.Yasmnn__ nasılsın lütfen çok yıpratma kendini. Herşey biz insanlar için bir sınav umarım Rabbim tekrarını yaşatmaz
Amin inşallah canım sağol baya toparladım kendimi dün çok kötüydüm.. doktoru bekliyorum şuan 1 saate de kürtaja girerim sanırım. Duanızı eksik etmeyin. Gecem mahfoldu bir gram uykum olmadı...
Allah yardımcın olsun canımAmin inşallah canım sağol baya toparladım kendimi dün çok kötüydüm.. doktoru bekliyorum şuan 1 saate de kürtaja girerim sanırım. Duanızı eksik etmeyin. Gecem mahfoldu bir gram uykum olmadı...
canım benim Allah yardımcın olsunSağolun birazdan anestezi alicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?