- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.141
aaaaBebegimin kalp atışları 2 hafta önce durmuş. Şu an yatış yaptım hastanedeyim yarin sabah kürtaj olucam. Nedeni yok. Sormayin
Sabahtan beri buralardayim uğraş uğraş..
Ben ne hayallerle gelmiştim dünya başıma yıkıldı................
canım bence hiç öyle söyleme belki doğsaydı daha kötü olacaktı . belki buda bi imtihandır .Birdaha aynı şey olur diye şimdiden korku bastı. Yavrum hayla benimle sadece kalbi atmıyoröğlen olucam kürtaj heralde dr gelmedi henüz.
Kürtaj olmaya hiç gönlüm yok ama elimden birşey gelmiyor bir an önce evime gitmek istiyorum
Öyle düşünme. Çok kötü şeyler yaşayanlar var bu sitede az çok görmüşsündür. Ben de onlardan biriyim.Birdaha aynı şey olur diye şimdiden korku bastı. Yavrum hayla benimle sadece kalbi atmıyoröğlen olucam kürtaj heralde dr gelmedi henüz.
Kürtaj olmaya hiç gönlüm yok ama elimden birşey gelmiyor bir an önce evime gitmek istiyorum
şuan çok taze herşey böyle düşünmen çok normal bir kaç gün gecsin emin ol daha saglıklı düşüneceksin ,her işte vardır bi hayr böyle düşün böyle telkin et kendini ,belki de saglıklı olmayacaktı bebeğin kim bilir ,melek oldu annesi şefaatçin olacak inş senin,bende seninle aynı şeyi yaşadım hemen hemen benimde aynı haftalarda kalbi durmuştu meleğimin korkmadım mı çokkk,ama zamanverdim kendime bir süre hazır hissedene kadar ,bak ne oldu yine hamileyim Allahın izniyle,yaşadıgın şehirde üniversite hastanesi varsa mutlaka git ve gen testi yaptır,kan pıhtılaşması gibi bir durum söz konusu ise bir dahaki gebeliğinde benim gibi iğne kullanman gerekebilir bilgin olsun.Birdaha aynı şey olur diye şimdiden korku bastı. Yavrum hayla benimle sadece kalbi atmıyoröğlen olucam kürtaj heralde dr gelmedi henüz.
Ameliyatdan çıkalı 1 saat oldu yeni kendime geldim arkdaslar ağrım var hepiniz sagolun
geçmiş olsun canım çok dikkat et kendineAmeliyatdan çıkalı 1 saat oldu yeni kendime geldim arkdaslar ağrım var hepiniz sagolun
çok gecmiş olsun dikkat et kendine,Ameliyatdan çıkalı 1 saat oldu yeni kendime geldim arkdaslar ağrım var hepiniz sagolun
geçmiş olsun canım dikkat et kendineŞu an yeni evime geldim kızlar çok kotu öksürük var gribim. Az ağrılarım da var duanizi eksik etmeyin.. şimdilik hoscakalin
Sağol teşekkür ederim canım sende kendine dikkat etgeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Şu an yeni evime geldim kızlar çok kotu öksürük var gribim. Az ağrılarım da var duanizi eksik etmeyin.. şimdilik hoscakalin
Çok şükür biraz daha iyiyim canım sağol ne kadar iyi olunabilirse işte..nasıl oldun, iyi msin biraz daha
Benim de arada sancılar vuruyor. Bazen de göğüs uçları çok kaşınıyor. Normaldir yanikızlar bişey soracam ya benim tek göğsümde ara ara dayanılmaz ağrılar oluyor. gögüs hassasiyetim yok denecek kadar azaldı ama bu tek taraflı batma şeklindeki ağrılara anlam veremedim açıkcası. Sizde de oluyor mu ?
teşekkürler canımBenim de arada sancılar vuruyor. Bazen de göğüs uçları çok kaşınıyor. Normaldir yani
Şuanda böyle gelmesi çok normal canım.Kızlar nasılsınız..?
Benim canım çok yanıyor yüreğim yandı
Bir annem vefaat ettiğinde böyle acı çekmiştim.. biliyorum belkide hayırlısı böyle Rabbim verdi Rabbim aldi.
Ama acısı geçmiyor işte. Sanki tekrar hamile kalsam bile böyle olmayacak ilk heyecan ilk sevinc olmayacak gibime geliyor. Canim öyle yanıyor ki sayfayı doldursam anlatamam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?