Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

aaaa canım görmemişim. çok üzüldüm çok canım cidden ne diyeceğimi bilemedim. inşallah en kısa zamanda bunları atlatırsın ve bir daha hamile kalırsın inş

Birdaha aynı şey olur diye şimdiden korku bastı. Yavrum hayla benimle sadece kalbi atmıyor öğlen olucam kürtaj heralde dr gelmedi henüz.
Kürtaj olmaya hiç gönlüm yok ama elimden birşey gelmiyor bir an önce evime gitmek istiyorum

canım bence hiç öyle söyleme belki doğsaydı daha kötü olacaktı . belki buda bi imtihandır .

Öyle düşünme. Çok kötü şeyler yaşayanlar var bu sitede az çok görmüşsündür. Ben de onlardan biriyim.
Yanlış hatırlamıyorsam Frzee da seninle aynı durumu yaşamıştı.
Bak hiç birimiz vazgeçmedik. Korkmuyor muyuz?
Hem de nasıl? Ama yine de bu yoldayız.
Erken haftalarda olması senin iyiliğine olmuş aslında. İlerleyen haftalarda çok daha zorlanırdın.
Olumsuz düşünme sakın

şuan çok taze herşey böyle düşünmen çok normal bir kaç gün gecsin emin ol daha saglıklı düşüneceksin ,her işte vardır bi hayr böyle düşün böyle telkin et kendini ,belki de saglıklı olmayacaktı bebeğin kim bilir ,melek oldu annesi şefaatçin olacak inş senin,bende seninle aynı şeyi yaşadım hemen hemen benimde aynı haftalarda kalbi durmuştu meleğimin korkmadım mı çokkk,ama zamanverdim kendime bir süre hazır hissedene kadar ,bak ne oldu yine hamileyim Allahın izniyle,yaşadıgın şehirde üniversite hastanesi varsa mutlaka git ve gen testi yaptır,kan pıhtılaşması gibi bir durum söz konusu ise bir dahaki gebeliğinde benim gibi iğne kullanman gerekebilir bilgin olsun.

kızlar bişey soracam ya benim tek göğsümde ara ara dayanılmaz ağrılar oluyor. gögüs hassasiyetim yok denecek kadar azaldı ama bu tek taraflı batma şeklindeki ağrılara anlam veremedim açıkcası. Sizde de oluyor mu ?

Benim de arada sancılar vuruyor. Bazen de göğüs uçları çok kaşınıyor. Normaldir yani

Kızlar nasılsınız..?

Benim canım çok yanıyor yüreğim yandı
Bir annem vefaat ettiğinde böyle acı çekmiştim.. biliyorum belkide hayırlısı böyle Rabbim verdi Rabbim aldi.
Ama acısı geçmiyor işte. Sanki tekrar hamile kalsam bile böyle olmayacak ilk heyecan ilk sevinc olmayacak gibime geliyor. Canim öyle yanıyor ki sayfayı doldursam anlatamam....

Şuanda böyle gelmesi çok normal canım.
Ama inanki geçecek. Kendine zaman tanı tek çaresi bu.
Zaman herşeyi çözüyor. Herşey çok taze. Şuan acını yaşamaktan da çekinme sakın. Sakın içine atma. Özellikle eşinle paylaş, o da üzülmüştür tabii ama senin kadar değildir. Sakın bu yüzden de ona kızma doğal olanı bu. Herşey güzel olacak ama biraz sabretmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…