- 17 Ekim 2016
- 760
- 1.061
- 63
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.161
Çok sağol canım icim rahatlıyor az da olsa böyle şeyler duydukça.Şuanda böyle gelmesi çok normal canım.
Ama inanki geçecek. Kendine zaman tanı tek çaresi bu.
Zaman herşeyi çözüyor. Herşey çok taze. Şuan acını yaşamaktan da çekinme sakın. Sakın içine atma. Özellikle eşinle paylaş, o da üzülmüştür tabii ama senin kadar değildir. Sakın bu yüzden de ona kızma doğal olanı bu. Herşey güzel olacak ama biraz sabretmen lazım.
günaydınn :) cuma günü doktora gittin mi ?günaydınniyi mi herkes
günaydınn :) cuma günü doktora gittin mi ?
hadi bakalım hayırlı olsun :) inş sağlıcakla kucağımıza almak da nasip olur oğluşlarımızı. doğum anında %100 olacak herhaldegittim evether şey gayet iyi dedi, gelişimi falan çok güzel dedi. oranımız %65ten %80e çıktı. doğuma kadar seni yavaş yavaş alıştırıcam erkek oldğuna dedi erkek yani kesinleşti artık
hadi bakalım hayırlı olsun :) inş sağlıcakla kucağımıza almak da nasip olur oğluşlarımızı. doğum anında %100 olacak herhalde
ben bugün kendimi çok yorgun hissediyorum evde olsam tüm gün yataktan çıkmazdım sanırımyine sabah bulantılarla uyandık bide bi kaç küçük kıpırtı dışında tam olarak hala hissedemiyorum ve bu beni çok endişelendiriyor
artık biran önce o sert tekmeler dönemine geçsek yaevet. zaten dedi doğumdan önce %100 demiyoruz diye. ama şuan o beni alştrmak için %80 diyo. yoksa %95 derdisen de endişelenme, hissetmememiz çok normal. ben de hissetmyrm hareket falan. sadece bazen yatakta dönerken falan karnımda bi ağrlk lönkk diye bi tarafa geçiyo gibi oluyo o şeklde hissediyorum. ama hareket falan değil yani.
ilk hamilelikte 20. haftadan sonra hissedilirmiş zaten
artık biran önce o sert tekmeler dönemine geçsek yabenimde bi kaç kez karnımda sağdan sola bişey kaydığını hissettim başka bişeyde yok eşim ben ne zaman hissedecem diyo sürekli ki ben hala tam olarak hissedemiyorum şimdiye kadar cinsiyeti öğreneceğimiz zaman gelse diye acele ediyoduk şmdi tekmeler sonrada biran önce doğsun artık diyecez galiba
bişey de kalmadı aslında 2 hafta sonra tam yarısında olacazöyle öyle zaman geçip gidicek işte. sürekli bişeyleri bekleyerek. sağlıkla doğsunlar da inşallahdaha yarısına bile gelmedik
bişey de kalmadı aslında 2 hafta sonra tam yarısında olacazdoğduktan sonra bu günleri arayacağımız kesin
bana da pek geçmiyo aslında. ben hayırlısıyla bi şu ayı atlatsam valla 9. ayına kadar çalışan hamilelere şaşırıyorum nasıl dayanıyolar diye ben gittikçe ağırlaşıyorum yerimden kalkacak halim olmuyoevet doğum yapan herkes aynı şeyi söylüyo zaten. o kadar hızlı geçti ki anlamadımşuan bana pek hızlı geçmiyo
günaydın canımGünaydın kızlar
Tekmeler için acele etmeyin yahu
Canımızı okuyacaklar zaten 25.haftadan sonra :)
Ben annemin özellikle midesini öyle çok tekmelermişim ki kadının mide bulantıları geri gelmiş 7.ayda :)
İşte bu geçiş süresi baya sıkıntı oluyor. Şuan ben hissediyorum rahatlıkla ama sürekli olmuyor. Dün mesela akşam yatana kadar hiç hissetmedim. Bu sefer al sana telaş :))günaydın canım
valla tekme hissetmemk bir dert çok tekmelenmek farklı bir dert
ben neden bilmiyorum ama şu son 1 haftadır baya pimpirikli oldum canlandığını hissetsemde rahatlasam diyorum
ama haklısın 25 haftadan sonrada isyan etmeye başlayacaz gece tekmelerden uyuyamıyoruz diye
biz her zaman telaş yapacak bişey bulacaz anlaşılan :)İşte bu geçiş süresi baya sıkıntı oluyor. Şuan ben hissediyorum rahatlıkla ama sürekli olmuyor. Dün mesela akşam yatana kadar hiç hissetmedim. Bu sefer al sana telaş :))
28.haftadan sonra bebeğin hareketleri sağlığıyla ilgili bilgi verirmiş aslında. Öncesinde saymamak gerek
bana da pek geçmiyo aslında. ben hayırlısıyla bi şu ayı atlatsam valla 9. ayına kadar çalışan hamilelere şaşırıyorum nasıl dayanıyolar diye ben gittikçe ağırlaşıyorum yerimden kalkacak halim olmuyo
İşte bu geçiş süresi baya sıkıntı oluyor. Şuan ben hissediyorum rahatlıkla ama sürekli olmuyor. Dün mesela akşam yatana kadar hiç hissetmedim. Bu sefer al sana telaş :))
28.haftadan sonra bebeğin hareketleri sağlığıyla ilgili bilgi verirmiş aslında. Öncesinde saymamak gerek
kolay gelsin o zaman sana ben şubat 28 de işden ayrılmayı düşünüyorum hem izin falan baya sıkıntı yapıyorlar hemde doğum sonrası oğlumla zaman geçirmek istiyorumee ben de çalışıcam yasla sürece kadar yani son 1 ay o da sanırım. tabii ki inş bi problem yaşamazsam. doğum sonrasına kalsın iznim
ah ah yarama bastınkolay gelsin o zaman sana ben şubat 28 de işden ayrılmayı düşünüyorum hem izin falan baya sıkıntı yapıyorlar hemde doğum sonrası oğlumla zaman geçirmek istiyorum
valla ben kesin kararlıyım çıkacam evet aslında doğum zamanı haklarımızı almamız en iyisi ama benim çalıştığım yerde hamile olduğumu öğrendikleri günden beri özellikle herşeye laf eder oldular. zaten 1 yıl oldu burda çalışıyorum pek de sevemedim ortamı. her izin isteyişimde suratları değişiyo ve hastane izinlerimi dahi kullanmıyorum saatlık çıkıp geri dönüyorum onda da ücret kesiyolarah ah yarama bastınbenm patronda izin konusunda çok sıkıntı çıkarıyor ,resmen psikolojik baskı yapıyor istifa da etmek istemiyorum ,haklarımı alamam yoksa çok kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?