- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.181
kolay gelsin o zaman sana ben şubat 28 de işden ayrılmayı düşünüyorum hem izin falan baya sıkıntı yapıyorlar hemde doğum sonrası oğlumla zaman geçirmek istiyorum
ah ah yarama bastınbenm patronda izin konusunda çok sıkıntı çıkarıyor ,resmen psikolojik baskı yapıyor istifa da etmek istemiyorum ,haklarımı alamam yoksa çok kafam karışık
Ah ah istifa etmem de , çok stres oluyorum stres oluncada mutsuz oluyorum, cocugum için endişeleniyrm bu sfer ki benm patron cok dengesiz ve zor bir adam nasıl baş edecgm bilmiyrm, önceden bir şekilde idare ediyrdm ama artık tahammülüm yokistifa etme, yapsın o baskısını boşver. inatlaş attır kendini işten
aynen öyle. bizim iş yeri şehirden uzak sanayı bölgesinde birde gidip gelene kdr 2 saat geçiyo e bide hastane falan koştur koştur gidip geliyorum yetmezmiş gibi suratlarını çekiyorumAynen bu özel sektör cok kötü gerçekten nefret ettim vallahi, benden ücret kesmiyorlar ama izinlerimi kullanamıyrm bende saatlik gidip geliyorumama ona bile sorun cıkartıyr patron
bi an aynı yerde mi çalışıyoruz diyecemAh ah istifa etmem de , çok stres oluyorum stres oluncada mutsuz oluyorum, cocugum için endişeleniyrm bu sfer ki benm patron cok dengesiz ve zor bir adam nasıl baş edecgm bilmiyrm, önceden bir şekilde idare ediyrdm ama artık tahammülüm yok
Ah ah istifa etmem de , çok stres oluyorum stres oluncada mutsuz oluyorum, cocugum için endişeleniyrm bu sfer ki benm patron cok dengesiz ve zor bir adam nasıl baş edecgm bilmiyrm, önceden bir şekilde idare ediyrdm ama artık tahammülüm yok
canım nasılsınn ?Günaydın arkadaşlar
nasıl oldun canım daha iyimisinGünaydın arkadaşlar
iyi olmana çok sevindim canımHepiniz saolun canlarım çok şükür iyi diyelim iyi olalım.
Yarın 15.00'de randevum var parca kalmış mi falan diye kontrol edecek doktorum. Hayırlısı böyleymiş diyorum.
Sizler nasılsınız?
Amin inşallah! En büyük korkum da bu zaten..iyi olmana çok sevindim canımevet böyle düşünmeye devam et demek ki senin için en hayırlısı buymuş. Rabbim tekrarını yaşatmasın inş.
Sen gönlünü ferah tut. Bir kısmımız gerçekten bazı imtihanlardan geçiyor. Yapacak birşey yok. Korkman normal ama o da geçecek :)Amin inşallah! En büyük korkum da bu zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?