Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ah ah yarama bastın benm patronda izin konusunda çok sıkıntı çıkarıyor ,resmen psikolojik baskı yapıyor istifa da etmek istemiyorum ,haklarımı alamam yoksa çok kafam karışık

istifa etme, yapsın o baskısını boşver. inatlaş attır kendini işten

Aynen bu özel sektör cok kötü gerçekten nefret ettim vallahi, benden ücret kesmiyorlar ama izinlerimi kullanamıyrm bende saatlik gidip geliyorum ama ona bile sorun cıkartıyr patron

istifa etme, yapsın o baskısını boşver. inatlaş attır kendini işten
Ah ah istifa etmem de , çok stres oluyorum stres oluncada mutsuz oluyorum, cocugum için endişeleniyrm bu sfer ki benm patron cok dengesiz ve zor bir adam nasıl baş edecgm bilmiyrm, önceden bir şekilde idare ediyrdm ama artık tahammülüm yok

Aynen bu özel sektör cok kötü gerçekten nefret ettim vallahi, benden ücret kesmiyorlar ama izinlerimi kullanamıyrm bende saatlik gidip geliyorum ama ona bile sorun cıkartıyr patron
aynen öyle. bizim iş yeri şehirden uzak sanayı bölgesinde birde gidip gelene kdr 2 saat geçiyo e bide hastane falan koştur koştur gidip geliyorum yetmezmiş gibi suratlarını çekiyorum artık özel sektörde annelik haklarını vermemek için evli bayanları dahi işe almıyorlar ne yazık ki

bi an aynı yerde mi çalışıyoruz diyecem benim patronumda öyle mutsuz olmaktansa bir süre ara vermeyi tercih ettim ben oğlum biraz büyüyünce yeni bir bakacam inş

görmezden gelmeye çalış, takma kafana. çok mutsuz olursan da çek git boşver sağlğn daha önemli

Hepiniz saolun canlarım çok şükür iyi diyelim iyi olalım.
Yarın 15.00'de randevum var parca kalmış mi falan diye kontrol edecek doktorum. Hayırlısı böyleymiş diyorum.

Sizler nasılsınız?

Hepiniz saolun canlarım çok şükür iyi diyelim iyi olalım.
Yarın 15.00'de randevum var parca kalmış mi falan diye kontrol edecek doktorum. Hayırlısı böyleymiş diyorum.

Sizler nasılsınız?
iyi olmana çok sevindim canım evet böyle düşünmeye devam et demek ki senin için en hayırlısı buymuş. Rabbim tekrarını yaşatmasın inş.

Doktordan geldim kızımın teyzeleri ve kayınvalidesi
Herşey normal. 26,5 cm olmuş arkadaş ve 470 gr :))
Magnezyum verdi ek olarak ve biraz akıntım vardı o yüzden fitil verdi. Fitillerden nefret ediyorum yaaa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…