Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ben detaylıyı yapacak doktoru dinleyecem sanırım çünkü iki veya üç hafta üst üste izin alıp gitme durumum yok. burcu da 3 hafta üst üste gitmişti. 21 haftam da giderim artık
Bence de en mantıklısı. Ben kafama esince gidebiliyorum. Sizin patronları biliyoruz o yüzden tek seferde hallet :)

Normal ultrason incelemelerinde, bebeğin gelişimi, canlı olup olmadığı, sayısı, suyu, plasentası, rahim ağzı vb. değerlendirilir. Oysa, ayrıntılı ultrasonda, bunların yanı sıra bebeğin bütün iç organları ve dış görünüşü değerlendirilir, herhangi bir fiziksel anomali olup olmadığı araştırılır. Bunları değerlendirebilmek için de, ultrason cihazının üst düzey olması ve değerlendiren hekimin bu konuda uzmanlaşmış ve çok tecrübe kazanmış olması gerekir.Rutin incelemede, 4 boyutlu ultrason gerekli değildir. Yalnızca ailelere bebeğin yüzü, elleri ve ayakları gibi dış görünüşünü, renkli ve hareketli 3 boyutlu olarak göstermek için kullanılır. Eğlence amaçlıdır ve ayrıntılı inceleme için kullanılmaz. Tanıda nadiren 2 boyutlu görüntülere yardımcı olur ve tek başına tanı değeri yoktur. Ayrıntılı inceleme 2 boyutlu görüntülerle yapılır

böyle yazıyor benim yaptırcgım yerin websitesin de

Baksınlar tabi işleri ne
Ben her gidişimde o çatala da çıkıyorum o kadar alıştım ki. Kamuya açıldım adeta. Asistanlar falan. Ohooo ne utanma kaldı ne bişey

biz çocuk düşündüğümzde kontrole gitmiştik. o zmn ilk kez otrmştm o koltğa. yaaaa üffff ne lanet bi şey o yaaa alışmşsın sen ne güzel işte

biz çocuk düşündüğümzde kontrole gitmiştik. o zmn ilk kez otrmştm o koltğa. yaaaa üffff ne lanet bi şey o yaaa alışmşsın sen ne güzel işte
Şuan direk soruyorum doktorun odasına girer girmez önce hangi masaya çıkayım diye. Ay çok iğrenç işleri var yaaa. Yazık
ben hiç baktırmadım baya da korkarım açıkcası inş doğum yaklaşana kadar da bakmazlar

ücret konusunda ne dediler

ben hiç baktırmadım baya da korkarım açıkcası inş doğum yaklaşana kadar da bakmazlar

korkacak bi şey yok da işte rahatsz edici bi koltuk. ki benm doktorum gerçekten adam kendmi kötü hissetmemem için elinden geleni yapmştı, bana doğru bakmamştı bile nerdeyse hiç. o ufacık avuç içi kadar örtü örtüyolar ya bacağına, o bile valla kendini iyi hissettiriyo. sanki nolucak ondan bütün mal meydanda

8. aydan itibaren baya görecez herhalde o koltuğu

Evet evet o örtü sayesinde doktoru görmüyosun zaten o baya farkettiriyor. Korkacak bişey yok. Ultrasonla bakarsa sadece hele hiç korkacak bişey yok.
Benim bi de eliyle kontrol ediyo açılma yumuşama var mı rahim ağzında diye o biraz acıtıyo. Baya zorluyor çünkü

nasıl görmüyosun ben baya baya gördüm doktoru. hee gerçi snein doktor eğilip bi şeyler yapıyo sanırım dmei. benimkio zm o yaptğı her neydiyse bilmiyorm da çubuk gibi bi şey vardı ona hatta hemşiresi prezervatif taktı onu bi kez işte üff soktu sonra ultrason cihazına baktı ordan kontrol etti hep. smear falan çekti işte. yaa ne zor bizim işimiz gherçekten hee. erkekler bedavadan baba oluyo

Görmüyorum çünkü tabureyi çekip oturuyo
O çıbık ultrason en kolayı. Kondom falan çok komik oluyo ya :))
Tek cinsel hayatım
Bi ultrason bi fitil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…