- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.301
Sizi 3 veya 4 boyutluya gönderiyor sanırım.hmm bunu bilmiyodum işte bana öyle söyledi doktor
kızlar az önce detaylı ultrason yaptıracağım hastanedeki doktor ile görüştüm 19 ve 20 li haftalarda gidince tek seferde tüm organlarını görmek zor oluyor omurga kemiği için de ayrıca 22. haftada gelmeniz gerekir dedi. İsterseniz 22. haftanıza girince gelip tek seansda halledebilir önceki haftalarda 2 veya 3 seferde tamamlanıyor dedi. Size de söyleyeyim bilginiz olsun istedim ben 2 hafta daha bekleyip öyle gidecem
cihazından dolayı,3 boyutlu ve 4 boyutludan da bakıyormuş aynı zmndaDoktorlarınız neden başka yere yolluyor anlamadım. Benimki kendi yaptı.
Normal muayene ücreti ödeyip normal muayene masama yattımburcu1888 sen ne kadar ödemiştin?
,ayrıntılı ultrasonuın cihazı farklı bi cihaz çünkü o yüzden. seninkinde var demek oDoktorlarınız neden başka yere yolluyor anlamadım. Benimki kendi yaptı.
Onu diyorum işte ayrıntılı cihazı farklı değil. Sizi 3 boyutluya gönderiyolar. Ayrıntılıyı da o gönderdikleri doktor yapacak demekki.,ayrıntılı ultrasonuın cihazı farklı bi cihaz çünkü o yüzden. seninkinde var demek o
valla bilmiyorum ama 4 boyutlu benim doktorumda var arkadaşımda hamile o 5 buçuk aylık hep birlikte gideriz ve o 4. ayından itibaren hep 4 boyutlu baktırıyor. Doktorun bana söylediği bu ultrasonda tüm organları gözüküyor biz ona bakamıyoruz cihaz yok demiştiSizi 3 veya 4 boyutluya gönderiyor sanırım.
Onun cihazı her hastanede yok. Ayrıntılı ve 3 boyutlu aynı şey değil. Benimki o yüzden 3 boyutluya yollamicak sanırım. Önceki doktorum da beni direk 3 boyutluya yollamıştı. 300 350 arası bi fiyatı vardı. Bu perinatoloji uzmanı olduğundan gerek görmedi kendi yaptı demekki.
bende 300 tl diye biliyorum demek ki 3 boyutlu ve ayrıntılıyı aynı doktor yapacak. ortalama 20 - 30 dakika falan sürüyomuşSizi 3 veya 4 boyutluya gönderiyor sanırım.
Onun cihazı her hastanede yok. Ayrıntılı ve 3 boyutlu aynı şey değil. Benimki o yüzden 3 boyutluya yollamicak sanırım. Önceki doktorum da beni direk 3 boyutluya yollamıştı. 300 350 arası bi fiyatı vardı. Bu perinatoloji uzmanı olduğundan gerek görmedi kendi yaptı demekki.
ben 22. haftama girince gidecemben de şimdi hesapladım da, 16 şubatta benm ayrıntılı ultrason. o da 20+3 falan olmş olucak. 21. haftanın içinde
Onu diyorum işte ayrıntılı cihazı farklı değil. Sizi 3 boyutluya gönderiyolar. Ayrıntılıyı da o gönderdikleri doktor yapacak demekki.
İnternette de böyle yazıyo
3 boyutlu veya 4 boyutlu ultrasonografinin ayrıntılı fetal değerlendirme de bir önemi yoktur. Bunlar sadece bebeğin yüzünü, elini, ayağını aileye göstermek de faydalıdır, organlardaki anomalileri saptamakta avantaj sağlamaz. Ayrıntılı değerlendirmede fetusta gelişim bozukluklarını saptamada normal 2 boyutlu ultrason incelemesi kullanılır. Sadece 3-4 boyutlu ultrason yapılması bebeğinizin ayrıntılı olarak incelendiği anlamına gelmez. Normal gebelik takibi süresince rutin olarak 3-4 boyutlu ultrason incelemesi gerekmez.
bende bu işden bişey anlamadım açıkcasıallah allah, benm doktorun ultrason cihazı zaten 3boyutlu ama nedne gönderiyo ki o zmn manyakneyse ayrı bi yerde daha görmüiş olurum
bende bu işden bişey anlamadım açıkcasıki ben 2 li ve 3 lü yaptırmadım onlarda sen bilirsin dedi ama detaylıyı kesinlikle öneriyorum gitmelisin dedi. neyse gidip bakalım bi bebişler farklı bi doktorla farklı hastane görsünler
Amaan maksat görmek
Ha 3 ha 5 boyutlu çok da farketmez
Hepsinin yoğurt yiyişi farklı oluyo
İşte o yüzü gözü belli olan detaylı değil canım. O 3 boyutlu.şimdi o zmn bizim bu detaylı için gideceğimz cihazda renkli mi göstericek? hani yüzü, gözü, kime benzediği belli oluyo ya.. bu gideceğimiz o mu ki acaba
neyse gidince görecez bakalım sen benden bi kaç gün önce gideceksin tecrübelerini anlatırsındetaylıda bi konu vardı burda okumştm. bebeğin organlarıyla ilgili skntı varsa o görülüyomş. mesela biri anlatmştı burda bebeğinin bağrsaklarında problem varmş detaylıda görmüşler onu, o yüzden doğar doğmaz ona göre müdahalesi yaplmş. bu tarz şeyleri önceden görmek açısından yaptrmak gerekiyomş falan
sabah sabah detaylı diye diye beynimiz yandıİşte o yüzü gözü belli olan detaylı değil canım. O 3 boyutlu.
Ayrıntılı veya detaylı işte adı her neyse onda her zamanki gibi siyah beyaz ve 2 boyutlu görüyoruz. Orada organları kontrol ediyorlar. O yüzden her zamanki ultrason cihazı diyip duruyorum sabahtan beri :))
3 boyutluda organ kontrolü yapılmıyormuş. Sadece görüntü heralde. Söylenen o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?