- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.361
nts de ufak da olsa sancılar çıkıyosa bakıyolar açılma var mı diye birde çatı muayenesi var normal doğum yapabilir mi diye kontrol ediyolaraçlma falan var mı diye diyosun heralde demi. 8den itibaren bakıyolar mı ki
nts de ufak da olsa kasılma dahi çıksa erken doğum riskine karşı açılma olup olmadığını kontrol ediyolar 8. aylarda falanİlerleyen haftalarda çatı kontrolü falan yapıyolar onu biliyorum ama o da 35 36. haftalardan sonra sanırım emin değilim.
Görmüyorum çünkü tabureyi çekip oturuyo
O çıbık ultrason en kolayı. Kondom falan çok komik oluyo ya :))
Tek cinsel hayatım
Bi ultrason bi fitil
İlerleyen haftalarda çatı kontrolü falan yapıyolar onu biliyorum ama o da 35 36. haftalardan sonra sanırım emin değilim.
Doğurana kadaaaarrrrrahuahauahuahauahala yasak mı size
350 tl doktorla anlaşması varmış normalde 675 mişücret konusunda ne dediler
675 detaylı ultrason olan bi yerde doğumu kaça yaptırıyolar acaba350 tl doktorla anlaşması varmış normalde 675 miş
Hayat size güzel. Tabi yaaaaaabizim bitti yasağımız
orası dogum yapmıyor canım ayrıntılı ultrason ve renkli doopler tanı merkezi diye geciyor :)675 detaylı ultrason olan bi yerde doğumu kaça yaptırıyolar acababenim gideceğim yerde de 300 TL
Bizim damada birşey olmasınbizim bitti yasağımız
Ay en kotusude o oluyornasıl görmüyosun ben baya baya gördüm doktoru. hee gerçi snein doktor eğilip bi şeyler yapıyo sanırım dmei. benimkio zm o yaptğı her neydiyse bilmiyorm da çubuk gibi bi şey vardı ona hatta hemşiresi prezervatif taktıonu bi kez işte üff soktu sonra ultrason cihazına baktı ordan kontrol etti hep. smear falan çekti işte. yaa ne zor bizim işimiz gherçekten hee. erkekler bedavadan baba oluyo
yok yok kayınvalidesi merak etme yasak kalktı ama korkumuzdan yaklaşamıyoruzBizim damada birşey olmasınya bende istek felan kalmadi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?