Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

peki kaçıncı haftada gel dedi sana ?

bence sen yanlış biliyosun çünkü ayrıntılı ultrasonu doktor bana üniversite hastanesinde yaptr istersen dedi. ben istemedim şimdi gidip orda sıra mıra işleryle uğraşmayı. özel hastanelere baktım, hepsinde yoktu. her zamanki ultrason cihazı bütün hastanelerde var. bunun cihazı farklı bi şey. şuan benm gittğim doktorda da omurgası kalbi bilmemnesi görünüyo, hatta 4. aya girdğimzden beri uzun uzun inceliyo doktor orasını burasını ölçüyo sürekli. ama bu detaylı dedkleri bambaşka bi şey ve cihazı da farklı. sen doktoruna bi sor istersen.
detaylının kaç boyutlu olduğunu bilmiyorum ama bağırsaklarını bilmemnesini gösteren bi teknolojisi var demek ki. diğer o benm suratı falan gözüksün istedğim de 4boyutlu oluyo. çünkü benm doktorun cihaz 3boyutlu ve siyah beyaz maalesef

Kızlar bişey sorcam. Doktorlar rahim ağızlarınızı kontrol ediyor mu? Aman diyim benim başım yandı bi kere Allah korusun yani baktırın bakmıyorsa. Riskli haftalardayız çünkü

Bence doktorun ayrıntılıyı da başkasına yaptırmanı istemiş canım. Detaylı ultrason 3 değil 2 boyutludur.
4 boyutlunun 3 den farkı sadece gerçek zamanlı olması onun cihazı evet farklı.

Kızlar bişey sorcam. Doktorlar rahim ağızlarınızı kontrol ediyor mu? Aman diyim benim başım yandı bi kere Allah korusun yani baktırın bakmıyorsa. Riskli haftalardayız çünkü
rahim agzına alttan mı bakılıyor,benim karından bakıyor herhangi bir düşük riski falan var mı diye

Eğer rutin incelemelerde kullanılan ultrason cihazının çözünürlüğü ve görüntü kalitesi yeterli ise faklı bir cihaz kullanılması gerekmez. Sadece ultrason incelemesi sırasında tüm organ ve oluşumlar daha dikkatli bir şekilde gözden geçirilir. Detaylı ultrasonografinin bu konuda özel ihtisas yapmış kişiler tarafından yapılması idealdir. Bu sayede bebek ikinci bir göz tarafından tarafsız olarak incelenebilecek ve olası bir anomaliyi gözden kaçırma riski en aza indirilecektir.

bakın bir doktor sitesinde böyle yazmış. yani hem ultrason cihazının çözünürlülüğü hemde bu alanda ihtisas yapmış kişiler tarafından yapılmalıymış. o yüzden bizim doktorlar yapmadı demek ki

Alttan bakılmasına gerek yok
Eğer öyle bi problem varsa yavaş yavaş rahim ağzı hunileşmeye başlıyor. O arada yakalandı yakalandı işte. Anlaşılmazsa sonuç kötü oluyor
karından bakılınca anlaşılıyosa pazartesi kontrolde sorayım bi

Eğer öyle bi problem varsa yavaş yavaş rahim ağzı hunileşmeye başlıyor. O arada yakalandı yakalandı işte. Anlaşılmazsa sonuç kötü oluyor
evet evet her gittiğimde kontrol ediyor,çok şükür düşük riskin yok ama sen yine de dikkat et diyor,

karından bakılınca anlaşılıyosa pazartesi kontrolde sorayım bi

her doktor farklı söylüyor yahu kafam karıştı :) bu durumda kendi doktorlarımızı dinlemeliyiz
ben detaylıyı yapacak doktoru dinleyecem sanırım çünkü iki veya üç hafta üst üste izin alıp gitme durumum yok. burcu da 3 hafta üst üste gitmişti. 21 haftam da giderim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…