- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.401
Veririz nolcek sanki :))çok ayıp bana neden böyle bir hassas konuyu actım ki benneyse konumuz bu degil bence de konu kapanmıştır saglık olsun gerisi önemli degill
Günaydıngünaydın kızlar. bugün kan ilacı ek magnezyum ve ne yazık ki fitil kullanımına başlamam gerek ama ne yazık ki ne kan ilacını midem kaldırabiliyor nede ben fitili yapabiliyorumfitili kullanmak çok mu şart acaba
günaydın canım fitil ne için enfeksiyon falan mı var? valla beni de demir ilacı kötü yaptı sabah ac karna aldıgımdagünaydın kızlar. bugün kan ilacı ek magnezyum ve ne yazık ki fitil kullanımına başlamam gerek ama ne yazık ki ne kan ilacını midem kaldırabiliyor nede ben fitili yapabiliyorumfitili kullanmak çok mu şart acaba
çok fazla akıntım oluyo ve iltihapım var sanırım o yüzden verdiGünaydın
Niyee verdi fitili
Durup dururken vermez mantar ya da enfeksiyon şüphesi olabilir. Mutlaka kullanmalısın
evet tatlım akıntı dan dolayı verdi. bende decavit kullanıyorum ama kan değerlerim çok düşükmüş ona ek olarak şişede kan rengi olan ilaçlar varya onlardan verdigünaydın canım fitil ne için enfeksiyon falan mı var? valla beni de demir ilacı kötü yaptı sabah ac karna aldıgımdaçözüm olarak gece yatmadan içiyorum uyudugum için yan etkilerini de görmüyorum çok şükür,kan ilacı olarakta elevit kullanıyorum o herhangi bi sıkıntı yapmadı onuda akşamları yemekten 2 saat önce falan alıyorum,önemli olan bu ilaçları almadan 1-2 saat öncesi sonrası,süt ve süt ürünleri tüketmemek ,emilimi saglıklı olsun diye
akıntın kokulu ki oyuzden verdi yoksa hepimizin akıntısı oluyor ,benim mesela bazen su kıvamında oluyor akıntım,o ilaçlar agır oldugu için işte yan etkileri olabiliyor malesefevet tatlım akıntı dan dolayı verdi. bende decavit kullanıyorum ama kan değerlerim çok düşükmüş ona ek olarak şişede kan rengi olan ilaçlar varya onlardan verdişuan decavit monovit (buda d vitamini eksikliği için) magnezyum ve kan ilacı içiyorum. fitil konusunda sıkıntılarım var ama
Sakın aksatma fitili. Vajinal muayene etti mi kan değerlerine göre mi verdi?çok fazla akıntım oluyo ve iltihapım var sanırım o yüzden verdi
teşekkürler canım. aslında akıntım kokulu da değil benimde bazen su gibi oluyor ama bazen de ayıptır söylemesi peçeteyle silinirken iltihap oluyo baya sanırım o yüzden verdi. aslında hergün pekmez de yiyorum ama benim kan değerlerim bekarkende hep düşük çıkıyodu şimdi bebekde olunca iyice düşmüşakıntın kokulu ki oyuzden verdi yoksa hepimizin akıntısı oluyor ,benim mesela bazen su kıvamında oluyor akıntım,o ilaçlar agır oldugu için işte yan etkileri olabiliyor malesefkan degerlerin için ssabah akşam birer yemek kaşığı pekmez iç canım,özellikle keçiboynuzu pekmezi,fitili ihmal etme ozmn enfeksiyon varsa,gecmiş olsun
teşekkürler canım. aslında akıntım kokulu da değil benimde bazen su gibi oluyor ama bazen de ayıptır söylemesi peçeteyle silinirken iltihap oluyo baya sanırım o yüzden verdi. aslında hergün pekmez de yiyorum ama benim kan değerlerim bekarkende hep düşük çıkıyodu şimdi bebekde olunca iyice düşmüşbebekler iyi olsun da bi ton da ilaç verseler mecbur içecez
vajinal muayene yapmadı akıntım olduğunu da söyledim tahlil istedi. aslında olabilir ama yinede bu ilaçları kullan geçmezse sıkıntı dedi. dünden beri elimde su şişesi ile geziyorumSakın aksatma fitili. Vajinal muayene etti mi kan değerlerine göre mi verdi?
Bir de çok su iç iltihap için en önemlisi
teşekkürler canım bebekler büyüdükçe bizdeki değerler düşmeye başladıgeçmiş olsun cnm sana da, dikkat et kendine. aksatmamaya çalış ilaçlarını
teşekkürler canım bebekler büyüdükçe bizdeki değerler düşmeye başladıtüm vitamini kalsiyumu kndine almış minnakım :) hiç anneyi düşünmüyolar ki bunlar anneme de gerekli diye
Enfeksiyon evet biraz problem ama geçer merak etme. İyi ki farkedildi sıkıntı yapma.vajinal muayene yapmadı akıntım olduğunu da söyledim tahlil istedi. aslında olabilir ama yinede bu ilaçları kullan geçmezse sıkıntı dedi. dünden beri elimde su şişesi ile geziyorumbebeğin tüm değerleri iyi çok şükür ama bu kadar ilacı vucudum nasıl kaldıracak bilemem fitil hiç kullanmadım o yüzden azcık tedirgin oluyorum ya
kızlar bu arada benim değerler düşük olsada doktordan güzel haberler de aldık çok şükür oğlum 289 gram olmuş 20 cm de boyuburcu1888 in bizleri uyarmasıyla rahim ağzını falan sordum bi sıkıntı yok çok şükür sizde kontrollerinizde kesin sorun doktorlarınıza
ay sorma ya sen vitaminsin o kötü koku ne alaka insan azcık meyve kokulu falan olurmuşevet demi. ben de endokrine de gidiyorm ya aylık kontrole, b 12 düşmüş bende de, hap verdi. gerçi ben tiksindm diye et, balık hiç yemedm hamilelikte. düşmüş olması da normal aslnda. o B12 hapları da nasl pis kokuyomş öyle
Maşallah löp löp et olsun inşallahkızlar bu arada benim değerler düşük olsada doktordan güzel haberler de aldık çok şükür oğlum 289 gram olmuş 20 cm de boyuburcu1888 in bizleri uyarmasıyla rahim ağzını falan sordum bi sıkıntı yok çok şükür sizde kontrollerinizde kesin sorun doktorlarınıza
ay sorma ya sen vitaminsin o kötü koku ne alaka insan azcık meyve kokulu falan olurmuşnapalım artık içmenin yolunu bulacaz benim monovit damla yağ gibi tek haliyle içemiyorum meyve suyuna katıyorum. sende burnunu tıka ve yut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?