Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

günaydın kızlar. bugün kan ilacı ek magnezyum ve ne yazık ki fitil kullanımına başlamam gerek ama ne yazık ki ne kan ilacını midem kaldırabiliyor nede ben fitili yapabiliyorum fitili kullanmak çok mu şart acaba

Günaydın
Niyee verdi fitili
Durup dururken vermez mantar ya da enfeksiyon şüphesi olabilir. Mutlaka kullanmalısın

günaydın canım fitil ne için enfeksiyon falan mı var? valla beni de demir ilacı kötü yaptı sabah ac karna aldıgımda çözüm olarak gece yatmadan içiyorum uyudugum için yan etkilerini de görmüyorum çok şükür,kan ilacı olarakta elevit kullanıyorum o herhangi bi sıkıntı yapmadı onuda akşamları yemekten 2 saat önce falan alıyorum,önemli olan bu ilaçları almadan 1-2 saat öncesi sonrası,süt ve süt ürünleri tüketmemek ,emilimi saglıklı olsun diye

evet tatlım akıntı dan dolayı verdi. bende decavit kullanıyorum ama kan değerlerim çok düşükmüş ona ek olarak şişede kan rengi olan ilaçlar varya onlardan verdi şuan decavit monovit (buda d vitamini eksikliği için) magnezyum ve kan ilacı içiyorum. fitil konusunda sıkıntılarım var ama

akıntın kokulu ki oyuzden verdi yoksa hepimizin akıntısı oluyor ,benim mesela bazen su kıvamında oluyor akıntım,o ilaçlar agır oldugu için işte yan etkileri olabiliyor malesef kan degerlerin için ssabah akşam birer yemek kaşığı pekmez iç canım,özellikle keçiboynuzu pekmezi,fitili ihmal etme ozmn enfeksiyon varsa,gecmiş olsun

teşekkürler canım. aslında akıntım kokulu da değil benimde bazen su gibi oluyor ama bazen de ayıptır söylemesi peçeteyle silinirken iltihap oluyo baya sanırım o yüzden verdi. aslında hergün pekmez de yiyorum ama benim kan değerlerim bekarkende hep düşük çıkıyodu şimdi bebekde olunca iyice düşmüş bebekler iyi olsun da bi ton da ilaç verseler mecbur içecez

geçmiş olsun cnm sana da, dikkat et kendine. aksatmamaya çalış ilaçlarını

Sakın aksatma fitili. Vajinal muayene etti mi kan değerlerine göre mi verdi?
Bir de çok su iç iltihap için en önemlisi
vajinal muayene yapmadı akıntım olduğunu da söyledim tahlil istedi. aslında olabilir ama yinede bu ilaçları kullan geçmezse sıkıntı dedi. dünden beri elimde su şişesi ile geziyorum bebeğin tüm değerleri iyi çok şükür ama bu kadar ilacı vucudum nasıl kaldıracak bilemem fitil hiç kullanmadım o yüzden azcık tedirgin oluyorum ya

geçmiş olsun cnm sana da, dikkat et kendine. aksatmamaya çalış ilaçlarını
teşekkürler canım bebekler büyüdükçe bizdeki değerler düşmeye başladı tüm vitamini kalsiyumu kndine almış minnakım :) hiç anneyi düşünmüyolar ki bunlar anneme de gerekli diye

teşekkürler canım bebekler büyüdükçe bizdeki değerler düşmeye başladı tüm vitamini kalsiyumu kndine almış minnakım :) hiç anneyi düşünmüyolar ki bunlar anneme de gerekli diye

evet demi. ben de endokrine de gidiyorm ya aylık kontrole, b 12 düşmüş bende de, hap verdi. gerçi ben tiksindm diye et, balık hiç yemedm hamilelikte. düşmüş olması da normal aslnda. o B12 hapları da nasl pis kokuyomş öyle

kızlar bu arada benim değerler düşük olsada doktordan güzel haberler de aldık çok şükür oğlum 289 gram olmuş 20 cm de boyu burcu1888 in bizleri uyarmasıyla rahim ağzını falan sordum bi sıkıntı yok çok şükür sizde kontrollerinizde kesin sorun doktorlarınıza

Enfeksiyon evet biraz problem ama geçer merak etme. İyi ki farkedildi sıkıntı yapma.
O kadar ilacı da bünye kaldırıyor meram etme kendimden biliyorum :))
Fitil de gıcık bişey haklısın ben de sinir oluyorum ama korkulacak bişey değil. Olmadı kocana söyle yardım etsin

maşallah büyüsünler güzel güzel

ay sorma ya sen vitaminsin o kötü koku ne alaka insan azcık meyve kokulu falan olurmuş napalım artık içmenin yolunu bulacaz benim monovit damla yağ gibi tek haliyle içemiyorum meyve suyuna katıyorum. sende burnunu tıka ve yut

Maşallah löp löp et olsun inşallah

içerken çok sorun olmuyo da elim bile kokuyo ilacı tuttğm anda inş 1 kutuyla normale döner de değerler bari ilaç kullanmak zorunda kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…