- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.581
Kondom. Kimse kusura bakmasın ben ne ilaç kullanırım ne garip bişeler taktırırım kendime.
Zaten gıcığım şuan o arkadaşa. İster sever ister sevmez hiiiç umrumda değil
ahahah benim koca odun olduğundan sinir eder beniKondom. Kimse kusura bakmasın ben ne ilaç kullanırım ne garip bişeler taktırırım kendime.
Zaten gıcığım şuan o arkadaşa. İster sever ister sevmez hiiiç umrumda değil
Kabul etmiyosa gitsin kendi kendine takılsın valla. Onu mu düşünücem bi deahahah benim koca odun olduğundan sinir eder benivalla kabul eden kocaları hiç üzmeyin bence .
kız valahha senin gibi düşünemiyorum ben yaKabul etmiyosa gitsin kendi kendine takılsın valla. Onu mu düşünücem bi de
tavsiyem sağlık ocaklarında kullanmayın yırtılıyor . bide çok pis kokuyor
prezervatifney kullanmayalım anlamadım
hahah tecrübeyle sabittir galibaaprezervatifkullanacak olanlara söylüyüm süprizle karşılaşmasınlar sonra
aynen öyle çok kötüydü bence çeşitleri felan var diye kandırmaya çalışhahah tecrübeyle sabittir galibaabenim koca onu asla istemiyo son çare spiral gibi
aynen öyle çok kötüydü bence çeşitleri felan var diye kandırmaya çalışbenimki tamam dedi ama bakalım
Günaydınnn
Günaydınn
günaydın herkese ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?günaaaaaaaaaaaaydınnn herkeseeeee. nasılsınızzz
Ohooo çoktaaannnnnbende iyiyim çok şükür. kızlar hamile kıyafetlerine geciş yaptınız mı?
henüz geçiş yapmadım fakat yapmak lazım ufaktan büyüyor göbüş :) çogu pantolon ve eteklerim göbekten sıkıyor :) sen ?bende iyiyim çok şükür. kızlar hamile kıyafetlerine geciş yaptınız mı?
günaydın herkese ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?
bende iyiyim çok şükür. kızlar hamile kıyafetlerine geciş yaptınız mı?
hehe buralardayım takılıyorum öle ,dün muhabbet baya koyu idi ama katılamadım :) işler güçlernerelerdesin sen acabaasııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?