Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Gazoz gibi bişey verdiler kutuda. İçmeden kan alıyorlar. Sonra içiyosun 1 saat sonra tekrar kan alıyprlar. 1 saat sonra tekrar kan alıyorlar.
Kollarım delik deşik oldu :)
15 dakka sonra son kanı vericem. İçecekten değil ama açlıktan midem kötü oldu başım ağırdı.
Su içmek bile yasak.

Bir de herkes içeceği içince bebek hareketlenecek diyordu, benim kız sabahtan beri gümbür gümbürdü içeceği içince durdu. Dengesiz midir nedir

Kan verdikten sonra da yine muayene. Kültür alcak doktor. Enfeksiyon kontrolü falan için. Öyle yani kızlar.

alttan mı muayene edicek yani? beğenmemiştir kızcağz tadını ne yapsın 15 dakikan kalmş neyse ki, yanında götürdn mü bi şey bari hemen atardın ağzına

ohh hadi bakalım şeker yüklememizde bitti sırada ki gelsin sırada ne var

Bitti şükür. Açlık şekerim biraz yüksek çıktı diğer sonuçları bekleyemedim valla hemen 1 porsiyon su böreği gömdüm eve gidiyorum

standart ptesi oldu geldik işe işte pöff bi sıkntı yok ama cuma da doktora gidicem, merak edyrm nasıl oldu bizim minik sen ne zaman gidiyosun 22snde mydi
aynen klasik sıkıcı pazartesi ben ayın 24 ünde ayrıntılıya gidicem ,kontrole tee martı bulur gitmem,en uzun gitmediğim bu seferdi zor tutuyorum kendimi bi an önce cuma gelsin

sen ayrıntılı sonuçlarını kendi doktoruna verdin mi?

yok, cuma gidicem işte o zmn göstericem. tam 1 ay olmş olucak kendi doktoruma gitmeyeli. benim de bu en uzun oldu. geçen hafta ayrntılıya girdk, iyi oldğnu gördm ya dedm ona bi hafta sonra gideym martın ilk haftası aşılar da olucak artk demi? bana 4-7 mart arası dedi ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…