- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #7.841
günaydın kızlar 10da randevum vargrip olacağım gibi
ay vallaha bir daha gitmek iistemiyorumekşitme suratını, ol da kurtul işteinşllah sorun bitmiştir de bari bi daha ihtiyaç olmaz
ay vallaha bir daha gitmek iistemiyorumayaklar 2 ileri 1 geri gidiyor
Güzel haberlerini bekliyoruzbakalım hayırlısıben çıkıyorum hazırlanayım
günaydın kızlar saglık ocagından geliyorum aşımızı olduk
yoo şuan gayet iyiyim ama şişlik yapabilirmiş
şuan iiyim inş bişeyde olmaz,vururken ve enjekte ederkende bişi hissetmedim,sonradan biraz yandı,şişlik olursa ovalama dedi doktor,bazı bünyeler baya ağır etkileniyo o aşıdan ondna sordum. iyi bari bi şey olmadıysa
Geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun
şuan iiyim inş bişeyde olmaz,vururken ve enjekte ederkende bişi hissetmedim,sonradan biraz yandı,şişlik olursa ovalama dedi doktor,
senin ne zaman aşı ?olmaz olmaz. olacak olsa şimdiye kadar olurdu
aman iyi ol annesi sen oğluşuna lazımsınTeşekkürler kızlar. Günaydın bu arada. Bugün biraz daha iyiyim siz nasilsiniz?
hadi gözünaydınkızlar geçmiş dedi doktorama grip oluyor gibiyim ya
agrı sızı oldumu 1.dozda,valla yarıladın sen senin az kaldı bizde arkandan geliyoruzİkinci kez günaydın kızlarnasıl uyuduysam tv karşısında boynum ağırmış yaa
hhmasal iyi olmana sevindim maşallah :)
Frzee ben de haftaya 2.doz aşıyı olucam, zaman geçmiyo gibi geliyo ama 27.haftayı da yarıladık.
Ben bebek süsleri falan bakmaya başladım kızlar instagramdan falan, o kadar güzel şeyler varki insan hepsini almak istiyor :)))
Bu arada uyandığımdan beri hıçkırık halinde Hayat hanım
Kolum ağrımıştı biraz 2 gün kadar.agrı sızı oldumu 1.dozda,valla yarıladın sen senin az kaldı bizde arkandan geliyoruzgönül isterki uçarak gelelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?