- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Hayırlısı olsun diye dua et canim.. bende sürekli hesap yapiyordum şu şu aylarda olursa iyi olur,yaz tatiliyle baglarim falan diye düşünüyordum ama anladim ki herkesin ki ha deyince olmuyor..8~9 aydir uğraşıyoruz olmuyor,7 gün var adetime,olmazsa eylüle tüp bebek tedavisine başlayacağızSlm kızlar 3 senelik evliyim. Şuan adetliyim, bitince kısmetse artık çalışmalara başlıycaz. Yaz annesi olmak istiyorum. Burda birlikte paylaşalım, herkese mrblar şimdiden
Bnm adetim duzensiz..duzenli olsa sikinti yok ama yumurtlama gunum belli olmazTlf uygulamalarndaki takvim programları gerçekçi olmuyo mu yumurtlamayı hesaplamada teste gerek var mı
Dun hastalandim zatenPlanlı oldğu zaman galiba her şeye belirti olarak bakıyoruz. Geçen ay eşimle 2defa korummasız ilişkiye girdk ama yumrtlama zamanı değildi. Hiç takip etmedik yani. Bu ay adetim 4gün gecikti ve lekelenme oldu, tatlıyı çok severm normalde ama hiç yiyesim yoktu. Göğüslermde de şişlik hissettim. Acaba diye düşündüm her şeyi hamilelğe yordm ama hastalandım :)
Belirtiler herkestw farklı farklı olabiliyomş. En güzeli beklemek
Dun hastalandim zatenPlanlı oldğu zaman galiba her şeye belirti olarak bakıyoruz. Geçen ay eşimle 2defa korummasız ilişkiye girdk ama yumrtlama zamanı değildi. Hiç takip etmedik yani. Bu ay adetim 4gün gecikti ve lekelenme oldu, tatlıyı çok severm normalde ama hiç yiyesim yoktu. Göğüslermde de şişlik hissettim. Acaba diye düşündüm her şeyi hamilelğe yordm ama hastalandım :)
Belirtiler herkestw farklı farklı olabiliyomş. En güzeli beklemek
Kimse yok muu mayıs 2017 annesi olmak isteyen
Kan verdin mi ?Herkese merhaba.. bende varım.. hoş henüz regl olmadım ama testim negatif bence hamile değilim.. bu aya kısmetse
Yok canım idrar testi yaptım predictorleKan verdin mi ?
En garantisi kan testi canim bence kan testi yap senYok canım idrar testi yaptım predictorle
En garantisi kan testi canim bence kan testi yap sen
Bazi gebelikler idrarda cikmiyor
Aynen canim insallah 2 gunun sonunda kazanan taraf sen olursunYa aslında günümden emin olamıyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım periyodum şaşmadıysa 1 hafta geciktim şaştıysa daha günüm gelmedi. Ama bi 12 gün önce birliktelik sonrası pembemsi bi kanamam oldu sanırım o gün yumurta çatlaması oldu o hesaba göre 2 gün var reglime. En iyisi 2 gün daha bekleyeyim sonra tekrar test yapcam bakalım
İnşallah hepimiz kazanırız canımmmmAynen canim insallah 2 gunun sonunda kazanan taraf sen olursun
slm kızlar bende 20gün önce 13haftalık bebeğimi kaybettim kürtajla alındı beni kendime getirecek tek şey yeni bir hamilelik yıkıldım resmen şimdi adet olmayı bekliyorum doktorum 3ay korun dedi galiba bekleyemiycem
İnşallah hepimiz kazanırız canımmmm
Aslında kendimi çok hamile hissediyodum hatta çift çizgiyi göreceğimden neredeyse emindim ama patladıkendimizi dinleye dinleye psikolojimiz bozuldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?