Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Slm kızlar 3 senelik evliyim. Şuan adetliyim, bitince kısmetse artık çalışmalara başlıycaz. Yaz annesi olmak istiyorum. Burda birlikte paylaşalım, herkese mrblar şimdiden
Hayırlısı olsun diye dua et canim.. bende sürekli hesap yapiyordum şu şu aylarda olursa iyi olur,yaz tatiliyle baglarim falan diye düşünüyordum ama anladim ki herkesin ki ha deyince olmuyor..8~9 aydir uğraşıyoruz olmuyor,7 gün var adetime,olmazsa eylüle tüp bebek tedavisine başlayacağız ama ilk defa sol tarafimda keskin batmalar ve feci gazim var :) inşallah bebislerimize kavusuruz, sende hayırlısıyla çok beklemezsin umarim..

kızlar öncelkle yaz annesı kıs annesı falan bnlarn hesabını yapmayn bence cnku garantısı olan bır durum degıl bu ısteynce hemen olmyor herkeste malesef.... allah ıstyen hrkse saglklı hayrlı ewlatar nasıp etsın en ıyı vaktı rabbm bılr

Dun hastalandim zaten

Dun hastalandim zaten

Konu başlığını görünce hunharca güldüm. Ben hamile kalmadan önce soranlara kocam çalışıyoruz diyodu yapma etme dememe rağmen
Kucağınız çocuklarla dolsun kızlar, çalışmalarınız sonuç versin

Dün regl oldum umutlar eylül ayına kaldı..ben de eylülde çalışma yapacak olanlardanım. İNSAALLAH gönlümüze göre olur

slm kızlar bende 20gün önce 13haftalık bebeğimi kaybettim kürtajla alındı beni kendime getirecek tek şey yeni bir hamilelik yıkıldım resmen şimdi adet olmayı bekliyorum doktorum 3ay korun dedi galiba bekleyemiycem

Herkese merhaba.. bende varım.. hoş henüz regl olmadım ama testim negatif bence hamile değilim.. bu aya kısmetse

biri bebek çalışması mı dedi :) sanırım o ben oluyorum bir ay klomenle denedik bakalım bu ikinci ayımız inşallah Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eder :) bakalım inşallah burdan da yeni annelerimiz çıkar :)

En garantisi kan testi canim bence kan testi yap sen
Bazi gebelikler idrarda cikmiyor

Ya aslında günümden emin olamıyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadım periyodum şaşmadıysa 1 hafta geciktim şaştıysa daha günüm gelmedi. Ama bi 12 gün önce birliktelik sonrası pembemsi bi kanamam oldu sanırım o gün yumurta çatlaması oldu o hesaba göre 2 gün var reglime. En iyisi 2 gün daha bekleyeyim sonra tekrar test yapcam bakalım

Aynen canim insallah 2 gunun sonunda kazanan taraf sen olursun

Aynen canim insallah 2 gunun sonunda kazanan taraf sen olursun
İnşallah hepimiz kazanırız canımmmm
Aslında kendimi çok hamile hissediyodum hatta çift çizgiyi göreceğimden neredeyse emindim ama patladı kendimizi dinleye dinleye psikolojimiz bozuldu iyice

canım çok üzüldüm ama moralini bozma hemen. İnşallah Allah'ım hepimizin gönlüne göre versin. Yine de çok istesende doktorunun tavsiyesine uy bence. Kürtaj yada düşükten sonra en az 3 ay kadar vücudun hamileymişsin gibi hareket edebiliyormuş. Yani bu sırada oluşan gebelikler de düşük riski diğerinden daha fazla oluyormuş. Biraz sabırla Allah'ım seninde istediğini verir :)

İnşallah hepimiz kazanırız canımmmm
Aslında kendimi çok hamile hissediyodum hatta çift çizgiyi göreceğimden neredeyse emindim ama patladı kendimizi dinleye dinleye psikolojimiz bozuldu iyice

bir önceki adetimde bende aynı senin gibiydim canım :) hahah ay kesin hamileyim diyorum kendime sonra patladım tabi ama benim haklı sebebimde vardı. öncelikle adet gecikmesi ki 20günden fazla geçmişti. sonra eczaneden aldığım SENTE LADY -ki sakın ola almayın emi- gebelik testiyle iki kere çift çizgi gördüm. sonra kan testi yapayımda kapı gibi belgem olsun dedim eh gittim yaptırdım tabi sonuç koca bir hayal kırıklığı ve 0.22 betahcg yetmedi bide ultrason sonuç yine hüsran bakalım bu ay klomeni 2. denemem olucak bende pko. var o yüzden moralim bozuluyo ama napalım herşey Allahtan diyip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…