- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.741
Doktora göre olacak ama bakalım4kg olma ihtimali var yanitosuncuk maşallah
4 kg olursa kesin sezeryan yaptır. normal yaptırma diyim deDoktora göre olacak ama bakalım
Bana sürpriz olmadıkça 2.pek olası değilinşallah planladığınız gibi olur sürpriz olmaz
niye kız ? büyük konuşma aman diyim deBana sürpriz olmadıkça 2.pek olası değil
4 kiloyu çıkaramam zaten o kadar geniş bi insan değilim4 kg olursa kesin sezeryan yaptır. normal yaptırma diyim de
Ya kaza kurşunu olursa yaparım tabi de özellikle 2.yi yapalım diye uğraşamam gib geliyo çünkü çok yorucu geçti yani zorniye kız ? büyük konuşma aman diyim de
benim kızı doktor normal doğum yaptırdı ben demek ki geniş bi insanmışım4 kiloyu çıkaramam zaten o kadar geniş bi insan değilim
Ama erken gelmeye kalkarsa 38de falan 4 ü bulmamış olur heralde. Amaannn ne bileyim yaaa hayırlısı artık
doğru canım ama sende biraz istisna var. bakalım belki çok seveceksin yalnız kalmasın diye hemen yapacaksınYa kaza kurşunu olursa yaparım tabi de özellikle 2.yi yapalım diye uğraşamam gib geliyo çünkü çok yorucu geçti yani zor
4 müydü yoksa kızbenim kızı doktor normal doğum yaptırdı ben demek ki geniş bi insanmışım
Çok uzak bir ihtimal ama büyük konuşmayayım yine de :))doğru canım ama sende biraz istisna var. bakalım belki çok seveceksin yalnız kalmasın diye hemen yapacaksın
4 kiloyu çıkaramam zaten o kadar geniş bi insan değilim
Ama erken gelmeye kalkarsa 38de falan 4 ü bulmamış olur heralde. Amaannn ne bileyim yaaa hayırlısı artık
evet4 müydü yoksa kız
evet canım ama korkutmak istemiyorum sizi o yüzden yorum yapmıyacamMaşallah maiallahben de bu gittğimde doktora sorucam, bilmiyorm bu zamandan tahmin yapıyolar mı ama sorucam yine de. Tecrübeliler siz bilrsnz şuan sorsam ortalama kaç kg doğacağnı tahmn edeblr mi doktor
Yap yapevet canım ama korkutmak istemiyorum sizi o yüzden yorum yapmıyacam
Amanın
Amanın
Kız niye çıkardın tosuncuğu aşağıdan, kestirip aldıraydın ya
Seninki de iri maşallahYap yapben çok merak edyrm. Arkadşlarm sizinki 5kg çkmazsa iyi diyolar ama ben işte normal gidişatı tam bilmedğim içn kestiremyrm. Bu takvmde yazan kg falan da mesela çok az değil mi. 1 ay önce gttğmde bizimli 1100dü
baya zor oldu benim manyak doktor normal doğumcu çıktı mafetti beniYap yapben çok merak edyrm. Arkadşlarm sizinki 5kg çkmazsa iyi diyolar ama ben işte normal gidişatı tam bilmedğim içn kestiremyrm. Bu takvmde yazan kg falan da mesela çok az değil mi. 1 ay önce gttğmde bizimli 1100dü
benim doktor bir şey olmaz normal yapalım dedi kandırdıAmanın
Kız niye çıkardın tosuncuğu aşağıdan, kestirip aldıraydın ya
Baya kesiğin oldu o zmn?? Estetik düşündüğüne göre.baya zor oldu benim manyak doktor normal doğumcu çıktı mafetti beniben şimdi estetiğe kadar düşünüyorum öyle söylüyüm
benim doktor bir şey olmaz normal yapalım dedi kandırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?