Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Hanımefendi dünden beri kıpırdamayınca anasını aldı bir panik :)
Doktora gittim herşeyi normal. Nst ye girdim uyandı hanımefendi. Hareket etmeye başladı. Eve geldim şimdi yine hareket yok. Sinir etti beni

Hanımefendi dünden beri kıpırdamayınca anasını aldı bir panik :)
Doktora gittim herşeyi normal. Nst ye girdim uyandı hanımefendi. Hareket etmeye başladı. Eve geldim şimdi yine hareket yok. Sinir etti beni
Allah Allah heycanlandırıyor cadıya bak cadıya

Tam dayaklık sorma yaa. Nst de de 1 tane 40 lık sancı çıktı. Uuuu çok heyecanlı
Geçen girdiğimde hep 20 lerdeydi. Şimdi hep 30 da seyretti 1 kere 40 a çıktı. Bakalım bir dahakine ne olacak :))
rahat durmuyor beğenmedi galiba aman erkenden gelmesin

rahat durmuyor beğenmedi galiba aman erkenden gelmesin
Doktor 2 hafta sonra gel dedi. Erken gelecek gibi değil sanırım. Doktor 39a kadar doğuramazsın diyor ama ne olacağı belli olmaz tabii :) 2 hafta daha dursun sonra doğursam da sıkıntı değil zaten. 36 olacak artık miadında sayılıyor

hadi hayırlısı bakalım

Biz de iyiyiz efem nasıl olalım
Hanım kızımız uyandırdı bizi o yüzden keyfimiz yerinde :))

ahahah o kadar seert mi tekmeliyo bu kız yaaa. baya kuvvetli olucak
ya benm bu sıralar kasıklarım ağrıyo adet olucakmşm gibi, bi de bacaklarımın tam başladğı yer de ağrıyo ara ara normal mi? bu haftalarda oldu mu sana da

Canım kasik ağrısı bende oluyor bi 2 haftadır felan devam ediyor ama bi sıkıntı yok galiba

Canım kasik ağrısı bende oluyor bi 2 haftadır felan devam ediyor ama bi sıkıntı yok galiba

ben hareketlerime hiç dikkat etmiyorm, yeri geldğinde mobilya da ittiryorm, ağır sayılacak şeyler de kaldırıyorum, bi yerlere de uzanıyorm valla ya üff tezcanlıyım biraz hemen yapmak istyrm durduramyrm kendmi. korktm o yüzden acaba bu yaptklarmdna dolayı mı oluyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…