- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.761
evet canım o yüzden iriyse sezeryan düşünüyün. ha normalse kilo normal yaptırabilirsinizBaya kesiğin oldu o zmn?? Estetik düşündüğüne göre.
Seninki de iri maşallah
25.haftada genelde 700 800 gr civarı oluyor.
Ama son haftalarda nasıl ilerler bilmiyom. Aniden gelişimi duran da oluyor. Aman tosuncuk olsunlar, 2 buçuk doğmasından iyidir. Dişe gelir
baya zor oldu benim manyak doktor normal doğumcu çıktı mafetti beniben şimdi estetiğe kadar düşünüyorum öyle söylüyüm
benim doktor bir şey olmaz normal yapalım dedi kandırdı
Anladım canım. Hayırlısı artık. Şimdikinin kilosu nasıl peki o da ablasına mı çekmişevet canım o yüzden iriyse sezeryan düşünüyün. ha normalse kilo normal yaptırabilirsiniz
Benimki de. Kıymetli bebek riske girme diyo ama gönlüm normalden yana bilmiyorum yaaaBenmki zaten sezaryene gayet sıcak bakıyo
kocan mı doktor mu ?Benmki zaten sezaryene gayet sıcak bakıyo
Benimki de. Kıymetli bebek riske girme diyo ama gönlüm normalden yana bilmiyorum yaaa
bi doktor varmış karısına sezeryan yapmışart niyetli düşünmek istemiyorum
hahahbenm doktorum da karısına sezaryen yapmış
hahahnedenini düşünmek zor değil
ahahaheee ben şimdi anladım yaaa ne demek istediğinihiç öyle düşünmemştim
kaçtı kilosuee sen bana tahmnde bulunucaktın kiloyla işlgili, kaynadı gitti arada. sence kaç olur
kaçtı kilosuben doktor tahminde bulunur mu dedin sandım
senin bebişte 4 kiloyu bulur diyim bacımevet öyle dedm ama sonra sen de sizi korktmak istemyrm dedin ya ondan soruyorm sana da24+3 te 1100 dü
senin bebişte 4 kiloyu bulur diyim bacım
4 civarı olursa sezeryan yaptır. yoksa sende benim gibi estetik düşünürsünçok merak edyrm kaç olucak acaba
4 civarı olursa sezeryan yaptır. yoksa sende benim gibi estetik düşünürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?