Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

olabilir canım dikkat et ağır iş yapma

Oluyordu canım. Ama doktora söyle kasılma bunlar çünkü. Magnezyum kullanmıyorsan verir o rahatlatıyor. Ama korkulacak bişey değil

Normal diyip yollicak işte :)
Artık kasılmalara da başladın e 3 te 2 si gitti ne kaldı şurda? Doğum için ne düşünüyorsun

senin evet az kaldı artk hiç bilmyrm ki yaa bizimki sanki sezaryen yapıcak gibime geliyo ama bilmyrm, girmedk pek o konulara. ben özellkle sezaryen istiyorum demem ama olursa da yapacak bi şey yok ki öyle olacağnı hissediyorum

canım ben bir normal doğum yapan kişi olarak sezeryanı öneriyorum ha ilki normal olursa zaten 2 -3 normal olur sıkıntı olmaz

canım ben bir normal doğum yapan kişi olarak sezeryanı öneriyorum ha ilki normal olursa zaten 2 -3 normal olur sıkıntı olmaz

her ikisini de yapan herkes öyle diyo biliyo musun. kestir kurtul diyolar ikisinde de dikişin oluyo o sancıları çekmeye ne gerek var diyolar. ama bi taraftan da çocuk için normal doğumun çok iyi oldğu yazıyo her yerde, doğm kanalına girmesi falan filan ilk aşısı gibi olurmş bilmemne. bilemedim ya senin zorunlu sezaryen mi olucaktı bu doğru mu hatrlyrm

yok canım ben sezeryan istiyordum ama şimdi normele döndüm. ilk normal olunca herkes 2. çok kolay diyor . bakalım. ilki normal olursa 2.ci normal doğumdan hiç korkmayın diyor 2. yaparsınız eğer aklınız bulunsun

Ya benim de düşüncem zaten rahim ağzı yetmezliği var ya, dikişi aldıktan sonra açılması çok kolay olacakmış gibi geliyo. Ben normali bi deneyeceğim bakalım. Doktor 4 kilo altında olursa normal yaptırırım yoksa sezaryen olacaksın dedi. Bakalım ne olacak

4kg olma ihtimali var yani tosuncuk maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…