- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #8.721
olabilir canım dikkat et ağır iş yapmaben hareketlerime hiç dikkat etmiyorm, yeri geldğinde mobilya da ittiryorm, ağır sayılacak şeyler de kaldırıyorum, bi yerlere de uzanıyorm valla ya üff tezcanlıyım biraz hemen yapmak istyrm durduramyrm kendmi. korktm o yüzden acaba bu yaptklarmdna dolayı mı oluyo diye
olabilir canım dikkat et ağır iş yapma
ben her şeyi yapıyorumişin komiği de hiç iş yapmyrm, ev işi falanama dikkat etmem lazm gerçekten, bu son 3 ay da ilk 3 ay gibi sakatmş, dikkat gerektirirmiş
Uyandırıyor derkenBeni büyük çocuk uyandırıyor (kocam)
Oluyordu canım. Ama doktora söyle kasılma bunlar çünkü. Magnezyum kullanmıyorsan verir o rahatlatıyor. Ama korkulacak bişey değilahahah o kadar seert mi tekmeliyo bu kız yaaa. baya kuvvetli olucak
ya benm bu sıralar kasıklarım ağrıyo adet olucakmşm gibi, bi de bacaklarımın tam başladğı yer de ağrıyo ara ara normal mi? bu haftalarda oldu mu sana da
Oluyordu canım. Ama doktora söyle kasılma bunlar çünkü. Magnezyum kullanmıyorsan verir o rahatlatıyor. Ama korkulacak bişey değil
Normal diyip yollicak işte :)oh iyi bari. magnezyum da kullanmyrm ben, söyliyim cuma gidicez kontrole. ne diycek bakalım. inş unutmam sormayı
Sadece o kadarsa tamamhahaheşim giderken öpmeden gitmez
arada sırada nadir ilerisi oluyorSadece o kadarsa tamam
Normal diyip yollicak işte :)
Artık kasılmalara da başladın e 3 te 2 si gitti ne kaldı şurda? Doğum için ne düşünüyorsun
canım ben bir normal doğum yapan kişi olarak sezeryanı öneriyorumsenin evet az kaldı artkhiç bilmyrm ki yaa bizimki sanki sezaryen yapıcak gibime geliyo ama bilmyrm, girmedk pek o konulara. ben özellkle sezaryen istiyorum demem ama olursa da yapacak bi şey yok ki öyle olacağnı hissediyorum
canım ben bir normal doğum yapan kişi olarak sezeryanı öneriyorumha ilki normal olursa zaten 2 -3 normal olur sıkıntı olmaz
yok canım ben sezeryan istiyordum ama şimdi normele döndüm. ilk normal olunca herkes 2. çok kolay diyor . bakalım. ilki normal olursa 2.ci normal doğumdan hiç korkmayın diyorher ikisini de yapan herkes öyle diyo biliyo musun. kestir kurtul diyolarikisinde de dikişin oluyo o sancıları çekmeye ne gerek var diyolar. ama bi taraftan da çocuk için normal doğumun çok iyi oldğu yazıyo her yerde, doğm kanalına girmesi falan filan ilk aşısı gibi olurmş bilmemne. bilemedim ya senin zorunlu sezaryen mi olucaktı bu doğru mu hatrlyrm
yok canım ben sezeryan istiyordum ama şimdi normele döndüm. ilk normal olunca herkes 2. çok kolay diyor . bakalım. ilki normal olursa 2.ci normal doğumdan hiç korkmayın diyor2. yaparsınız eğer aklınız bulunsun
hahah 2. belli olmaz eski zamanda hep yakın olurmuş çocuklarbiz bi 1.yi çıkartsak aradan
Ya benim de düşüncem zaten rahim ağzı yetmezliği var ya, dikişi aldıktan sonra açılması çok kolay olacakmış gibi geliyo. Ben normali bi deneyeceğim bakalım. Doktor 4 kilo altında olursa normal yaptırırım yoksa sezaryen olacaksın dedi. Bakalım ne olacak
hahah 2. belli olmaz eski zamanda hep yakın olurmuş çocuklar
inşallah planladığınız gibi olur sürpriz olmazzaman ne gösteriri bilmyrm tabi ama inş 2.5-3 yaşına geldğinde ikincinin çalşmalarına başlarız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?